çok geçmiş olsun canım benim yeğenimde nisan da ameliyat olcak testislerinden
sizede geçmiş olsun canım
yiğen bambaşka bişey gerçekten keşke o deilde ben olsam bütün acıları ben çeksem(
kız köynek ne bea
kız köynek ne bea
way batılı insan seni bilmiyonmu köyneki
gömlek gömleeekkk
Slm kızlarr
günaydınnn güzeller.idencim geçmiş olsunnn zor yaaa ve de devam edecek diyorsun ameliyatlar,aAllah bir an önce sağlık,şifa versin iyi olsun inşallahhhh aminnnnn.
gamişcim senin yiğenin içinde aynı dileklerim geçerliiii.aslında bizlere ürkütücü geliyor ameliyat vs ama doktoorlar hiççç,sanki hasta hergün ameliyata geliyo.gerçi onlarda bu kadar olmasa hiç çekilmez yaptıkları iş.amannnn konu saptırmak bu olsa gerek
günaydınnn güzeller.idencim geçmiş olsunnn zor yaaa ve de devam edecek diyorsun ameliyatlar,aAllah bir an önce sağlık,şifa versin iyi olsun inşallahhhh aminnnnn.
gamişcim senin yiğenin içinde aynı dileklerim geçerliiii.aslında bizlere ürkütücü geliyor ameliyat vs ama doktoorlar hiççç,sanki hasta hergün ameliyata geliyo.gerçi onlarda bu kadar olmasa hiç çekilmez yaptıkları iş.amannnn konu saptırmak bu olsa gerek
Slm kızlarr
idenim ve gamişim valla çok güldüm he batılı insanyaw kızlr gömler değilde ne alabilirim cidden ya :S
kız adama başka ne alcan şöle acık ipıucu ver adam kaç yaşında ne tarz giyinir nelerden hoşlanır acık anlat ki bizde ona göre bişey yazalım aklinialirimsmile
hoşgeldiniz kızlarrrra.s.
hoşgeldiniz canlarrr
teşekkür ederim inston çok teşekkürler
idenim ve gamişim valla çok güldüm he batılı insanyaw kızlr gömler değilde ne alabilirim cidden ya :S
yaw 55 yaşlarında spor değilde normal giyinir ama öle klasik falanda giyinmez günlük yani, ne bilim öle işte annem ya
yaw 55 yaşlarında spor değilde normal giyinir ama öle klasik falanda giyinmez günlük yani, ne bilim öle işte annem ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?