331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sizede geçmiş olsun canım
yiğen bambaşka bişey gerçekten keşke o deilde ben olsam bütün acıları ben çeksem (

evet canım çok iyi anlıyorum ama iyileşicekler moralimizi yüksek tutalım pozitif düşünelim:1hug:

günaydınnn güzeller.idencim geçmiş olsunnn zor yaaa ve de devam edecek diyorsun ameliyatlar,aAllah bir an önce sağlık,şifa versin iyi olsun inşallahhhh aminnnnn.
gamişcim senin yiğenin içinde aynı dileklerim geçerliiii.aslında bizlere ürkütücü geliyor ameliyat vs ama doktoorlar hiççç,sanki hasta hergün ameliyata geliyo.gerçi onlarda bu kadar olmasa hiç çekilmez yaptıkları iş.amannnn konu saptırmak bu olsa gerek

hoşgeldiniz kızlarrrra.s.

hoşgeldiniz canlarrr
teşekkür ederim inston çok teşekkürler

idenim ve gamişim valla çok güldüm he batılı insan yaw kızlr gömler değilde ne alabilirim cidden ya :S

Mysoul canım napıon bugün bizimkiler intikale gittiler yarın veya akşama dönüceklermiş galiba sennki sana dedi yawrum?

idenim ve gamişim valla çok güldüm he batılı insan yaw kızlr gömler değilde ne alabilirim cidden ya :S

kız adama başka ne alcan şöle acık ipıucu ver adam kaç yaşında ne tarz giyinir nelerden hoşlanır acık anlat ki bizde ona göre bişey yazalım aklinialirimsmile

kız adama başka ne alcan şöle acık ipıucu ver adam kaç yaşında ne tarz giyinir nelerden hoşlanır acık anlat ki bizde ona göre bişey yazalım aklinialirimsmile

yaw 55 yaşlarında spor değilde normal giyinir ama öle klasik falanda giyinmez günlük yani, ne bilim öle işte annem ya

hoşgeldiniz kızlarrrra.s.

hoş bulduk canımmmm

hoşgeldiniz canlarrr
teşekkür ederim inston çok teşekkürler

hoşbuldukkk

damlacım öncelikle 1 söz ve 1 soru yönelteyim sana ,sonrasında fikir verebilirz ozaman daha güzel.şimdi,öncelikli olarak bana sorarsan daha evlenmeden bu kadar samimiyet kurma derim evlendikten sonra hep beklerlerrr ve herşey şimdiki gibi olmaya bilir.nolur yanlış anlama moral bozmak için demedim,sadece benim düşüncemi belirtmek istedim.
birde sorum olacak eğerki gerçekten kayınpederin buna değer,sevgi dolu,4 4 lük bir babaysa o zamanda şöle bi soru yönelticem kayınpederin nasıl biri,yani maddi değer mi manevi değeremi önemli,entel dantel türden mi,klasik türk erkeğimi,....bu seçenekler artar canım sen söle en iyisi ona göre bişeyler düşünelimmmm

yaw 55 yaşlarında spor değilde normal giyinir ama öle klasik falanda giyinmez günlük yani, ne bilim öle işte annem ya

aman yaz geliyo git tişört al
yada baharlık mont al yada terlik al yada tespih al yada yada yada napcan ya almayı ver
çokta tıınn

seçenekleri yazıyorum ayakkabı saat takım elbise olabilir kazak hırka parfüm traş takımı losyon vs ya da traş yapma için bi alet varya o olabilir aklıma gelenler bunlar :hulya:

Damlacım biz baya bi limoniyiz:S sürekli kavga modundayız daha doğrusu o kavga modunda ama haberim var intikalden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…