en güzeli canımcım ama,sana bişey diyim sen sölesende ,o ailesinin haksız olduğunu bilsede bi süre sonra onlardan taraf olur.niye hep sana yapılıyo,ya da acaba senin hiç mi hatan yok,ya da sen yanlış anlamışsındır demeler başlıyo.büyük şeyleri söyle ama ufak tefekleri kendin hallet ne güzel bak cevapta verebiliyormuşsun.ben kaskatı kesiliyorum,cevap veremiyorum .başlarda çok sıcak,samimi olmak istedim ama anlamayana ne yapabilirsin ki,artık hiçbişey söylemiyorum,
en güzeli canımcım ama,sana bişey diyim sen sölesende ,o ailesinin haksız olduğunu bilsede bi süre sonra onlardan taraf olur.niye hep sana yapılıyo,ya da acaba senin hiç mi hatan yok,ya da sen yanlış anlamışsındır demeler başlıyo.büyük şeyleri söyle ama ufak tefekleri kendin hallet ne güzel bak cevapta verebiliyormuşsun.ben kaskatı kesiliyorum,cevap veremiyorum .başlarda çok sıcak,samimi olmak istedim ama anlamayana ne yapabilirsin ki,artık hiçbişey söylemiyorum,
gamişşş damlanın gözünü korkutuyoruz gibi hissettim bir an:))))ne zormuş bu evlilik işleri,kayın valide,peder,birader,elti,görümce...bilmem ne durumları dicekkk:))))
instonum valla iyi yapmışsın bende bazen başlıyorum saydırmaya ama bu sefer susuyo hepten deli oluyorum
kayınpederin konusuna gelincede gene doğru söylüyosun yalan bunlarbazen iyi bazen kötüler, şimdide kaynanaya sarmış durumdayım sinir olmaya başladım sanırım ona, bi arkadaş bişey yazmıştı kim hatırlamıyorum ama aynen onda olan olay bendede oldu, resimlere bakıyoruz şimdi, nişanlımla benim resimler,m tamam mı oğlunu bi seviyo göremeniz lazım ya yok yakışıklı oğlu, yok ne kadar güzel bilmem ne falan ama o resimlerde ben daha güzelim yani o komikki anlam veremiyorum yanii... banada söylüyo ama bazen böle yapınca sinirlerim tepeme geliyo, sanki bi onun oğlu var anasını satim ya sanki ben çirkinimde, öle bi seviyoki resimde oğlunu deli oluyorum amann diyorum içimden o artık benimmm he heyttt...
gamişşş damlanın gözünü korkutuyoruz gibi hissettim bir an:))))ne zormuş bu evlilik işleri,kayın valide,peder,birader,elti,görümce...bilmem ne durumları dicekkk:))))
zor ama canım ya gözü korkmasın her aile bir değildir ama önleminide alsın şimdiden :jeyyar:
bunuda çaldım sensiblenin msjlardan =))
napam o yok ben koyıyım bari listeyi
iyi yaptın idenim yawbende merak ediyodum ama şafağı yarılayanlar dememişsin, önceden 3tane başlık vardı sanki guclubacismile
kız idennn inston yok listede :S
çünkü biz vardık birde 329. dönem vardı
idencimmm valla nasılll özlemişim birden görünce nasıl duygulandımmm anlatamammm.bu listenin ilk yapıldığı dönemlerdeee 100 lerdeydikk yaaa.aman allahımmm,bu arada ben nbsasmazım,ama inston yazmana gerek yok,nbsasmazz olarak başladımmm böle devam etsin:))))ayyy çok güzelll yaaa.gamişşş ve linguisttt kızlarrr sizlerinde bu rakamlara gelmenizi en kısa zamanda nasip etsin ALLAh.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?