331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet bak ben bunu yapsam iş tamamdır:))))bundan sonra yorummm yok,stratejiyse strateji dediğin gibi:)))

valla kızlar nişanlım askere gittiğinden bei canım felaket sıkılıyo ailesi teyzeleri, abisi falan çok deli ediyolar beni, bende hepsini anlatıyorum böle dediler şöyle yaptılar falan diyorum hep, anamda bana kızıyo niye herşeyi anlatıyosun diye ama oda bilsin ailesi neler yapıyo diye ve onlara çok sinirli, ziyarete gittiğimizde bile, hep alttan laf soktu anasına ya aslında ölede olmasını istemiyorum yani aralarını bozmak için sölemiyorum nişanlıma ama napim bilmesinide istiyorum yoksa ezilirim vallai zaten beni biliyo bana bişey diyene cevabını veririm, oda söle kendini ezdirme, zaten ben biliyim hiç kimse bişey diyemez, zaten uzakta oturucaz diyo, iki taraftanda uzakta oturmak istiyoruz ikimizde

en güzeli canımcım ama,sana bişey diyim sen sölesende ,o ailesinin haksız olduğunu bilsede bi süre sonra onlardan taraf olur.niye hep sana yapılıyo,ya da acaba senin hiç mi hatan yok,ya da sen yanlış anlamışsındır demeler başlıyo.büyük şeyleri söyle ama ufak tefekleri kendin hallet ne güzel bak cevapta verebiliyormuşsun.ben kaskatı kesiliyorum,cevap veremiyorum .başlarda çok sıcak,samimi olmak istedim ama anlamayana ne yapabilirsin ki,artık hiçbişey söylemiyorum,

aynen canım valla ben sölerim, karşımdaki beni kırıyosa oda kırılsın üzülsün ben böleym, ama onlar bana kötü gelirse, bunu yaparım ve ben herkese karşı kötü olurum bunuda biliyorum akannehir

kesinlikle inston haklı damlacım

gamişşş damlanın gözünü korkutuyoruz gibi hissettim bir an:))))ne zormuş bu evlilik işleri,kayın valide,peder,birader,elti,görümce...bilmem ne durumları dicekkk:))))

gamişşş damlanın gözünü korkutuyoruz gibi hissettim bir an:))))ne zormuş bu evlilik işleri,kayın valide,peder,birader,elti,görümce...bilmem ne durumları dicekkk:))))

zor ama canım ya gözü korkmasın her aile bir değildir ama önleminide alsın şimdiden :jeyyar:

yaa sorma benimkide nişan fotoğraflarını koymuş jelatiniyle vitrine ama üste yani görünen resim nişanlımın tek fotoğrafı
ve elli defa dedim kaynanamın ablalarının yanında nişanlımın yanında beni sevmiyo resmimi koymuyo tek oğlunu koyuyo diye anaam baksan oğluma ne kadar yakışıklı ordan bana bakıo gülüyo diğer resimlerde sana bakıyo napıyım o resimleri

yok yok ben azbuçuk çözdümde anlatın yinede tecrübee nede olsa

zor ama canım ya gözü korkmasın her aile bir değildir ama önleminide alsın şimdiden :jeyyar:

kızlar korkmuyorum daha çok hırslanıyorum :jeyyar:
bunlar neredeyse herkes var herkes yaşıyo bu sorunları, biz inşallah altlatırız napak aklinialirimsmile

KIRMIZI OLMAYA HAZIR MISINIIIIIIZZZ??

331'inci KISA dönemler (12 Aralik 2009 - 17 Mayis 2010)

ŞAFAK SAYAN GÜZEL..........................................ASK ERLıK YERı
Asmin---------------------------------------------------------- Elazığ 40'larda kaydirigubbakcemile2
ayazz -----------------------------------------------------------Iskenderun40'larda kaydirigubbakcemile2
benimruyamsensin ---------------------------------------Tekirdag/Malkara40'larda kaydirigubbakcemile2
bet_------------------------------------------------------------ şırnak40'larda kaydirigubbakcemile2
buketuzun----------------------------------------------------Antalya40'larda kaydirigubbakcemile2
buket87--------------------------------------------------------Izmir40'larda kaydirigubbakcemile2
Cash06--------------------------------------------------------Bilecik40'larda kaydirigubbakcemile2
crncrn---------------------------------------------------------Batman40'larda kaydirigubbakcemile2
Cilek-----------------------------------------------------------Erzurum/Susuzharmanlar 40'larda kaydirigubbakcemile2
*DaMla*------------------------------------------------------Balikesir/Edremit40'larda kaydirigubbakcemile2
denise85-----------------------------------------------------Elazığ40'larda kaydirigubbakcemile2
elfcn-----------------------------------------------------------Sakarya/Adapazari 40'larda kaydirigubbakcemile2
elvin06--------------------------------------------------------Mugla40'larda kaydirigubbakcemile2
erence--------------------------------------------------------Sivas 40'larda kaydirigubbakcemile2
fcert-----------------------------------------------------------Uşak 40'larda kaydirigubbakcemile2
guz_1---------------------------------------------------------Agri/Dogubeyazit 40'larda kaydirigubbakcemile2
horizon-------------------------------------------------------Kütahya40'larda kaydirigubbakcemile2
iden-----------------------------------------------------------Tekirdağ/çerkezköy 40'larda kaydirigubbakcemile2
ılarzu---------------------------------------------------------Karaman40'larda kaydirigubbakcemile2
Kardelen35-------------------------------------------------ıstanbul/Kucukyali 40'larda kaydirigubbakcemile2
Maiberf------------------------------------------------------- Erzurum/palandöken40'larda kaydirigubbakcemile2
nbsasmaz--------------------------------------------------Edirne/Keşan 40'larda kaydirigubbakcemile2
PesPemBe-------------------------------------------------Izmir 40'larda kaydirigubbakcemile2
seda---------------------------------------------------------Manisa 40'larda kaydirigubbakcemile2
shining------------------------------------------------------Kars 40'larda kaydirigubbakcemile2
songa84----------------------------------------------------Istanbul-Edirne40'larda kaydirigubbakcemile2
suchalovelyday------------------------------------------Edremit 40'larda kaydirigubbakcemile2
torakcan---------------------------------------------------Nevşehir 40'larda kaydirigubbakcemile2
Tuce---------------------------------------------------------ıstanbul/Tuzla 40'larda kaydirigubbakcemile2
tugbahalil--------------------------------------------------Erzincan 40'larda kaydirigubbakcemile2
YOZGATLI--------------------------------------------------Edirne/Uzunköprü40'larda kaydirigubbakcemile2
Quixotic----------------------------------------------------Manisa40'larda kaydirigubbakcemile2
27.01--------------------------------------------------------Corlu40'larda kaydirigubbakcemile2

331'inci UZUN dönemler (12 Aralik 2009 - )

Gamis -----------------------------------------------------Ankara/mamak
linguist----------------------------------------------------Balikesir
Moon-------------------------------------------------------Erzurum/Cat
Pazza------------------------------------------------------Tunceli
__TanRIcA__ -------------------------------------------Eskisehir

Son düzenleme:
bunuda çaldım sensiblenin msjlardan =))
napam o yok ben koyıyım bari listeyi

bunuda çaldım sensiblenin msjlardan =))
napam o yok ben koyıyım bari listeyi

iyi yaptın idenim yaw bende merak ediyodum ama şafağı yarılayanlar dememişsin, önceden 3tane başlık vardı sanki guclubacismile

eline sağlık iden bende bu sabah bunu düşünüyodum birin el atması lazım diyee yalnız uzun dönemlerden bi liguistle ben varım diğerleriyle hiç karşılaşmadım bile siz totonuza depügüü yiyince acep bizi kim depüklicek

idencimmm valla nasılll özlemişim birden görünce nasıl duygulandımmm anlatamammm.bu listenin ilk yapıldığı dönemlerdeee 100 lerdeydikk yaaa.aman allahımmm,bu arada ben nbsasmazım,ama inston yazmana gerek yok,nbsasmazz olarak başladımmm böle devam etsin:))))ayyy çok güzelll yaaa.gamişşş ve linguisttt kızlarrr sizlerinde bu rakamlara gelmenizi en kısa zamanda nasip etsin ALLAh.

amin canım daha biz sizden sora bi 6 ay beklicegiz ne zaman plakalara düşeriz o zaman rahatlarız tam tersi lingoş bana depüğü atcak benimki 15 gün erken başladıdelikafadulden

Son düzenleme:
valla askerlikte 1 gün bileee karrrr:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…