331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sevgülüm yoğun, onun dışında çok iyiyim ben de canım :)) ıyi seyirler sana :))

onu düşündükçe rahatlıyorum ama bi geçse şu zmn artk sıkıştırıyoo resmen olumunekankayizsmile

O anı düşünmek bile insanı acaip heyecanlandırıyo canım ya, içim içime sığmıyo düşündükçe delikafadulden Geçen gün sevgülüm ben bi garip olurum sanırım dedi askerden gelince, heee dedim benim enerjim ikimize de yeter, seni anında normale çeviririm dedim zemuszemus süprizzzzz

nası geçmiş geriye bi bakınca bi daha dön başa deseler ne yaparımm ayy allah korusunn kaydirigubbakcemile3

Aa bugün albümlerden bakarken bi arkadaşın gelinliğini gördüm hem sade, hem de dediğin gibi kalça altından genişliyo, aklıma sen geldin :)

ayy sıkıldım ne yapıyım bitsin artk istiorm geriliorm öle kendi kendime arada geliolarr benmkiler mirmirmirmir

Aa bugün albümlerden bakarken bi arkadaşın gelinliğini gördüm hem sade, hem de dediğin gibi kalça altından genişliyo, aklıma sen geldin :)

:1hug: canm ya nası güzelmiydi ben bakmadmda daha hiç nette bile bakıorm ama hiç güzel site yok bakarken sıkılıorm hepsi aynı gelinlikleri koymuş..

Aşık mısın kız :roflol: kaydirigubbakcemile

walla tam leyla modundayımm aklım nerdeyseee :teytey: olumunekankayizsmile
baktım bu arada evt model benzio herkes geliklikçiye gidince fikrin değiio zaten diyo ama bakalım ne çıkıcak sonunda bende merak ediyorum yanii :hulya:

Üstünün sadeliğini çok beğendim özellikle ben, bi fotoda taşlar çok güzel parıldamış :)) Kesinlikle haklısın, üstüne giymeden kesin bişi konuşmak zor.

Leyla modu bu saatlerde en güzel mod, yat uyu )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…