331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günydınnnn kızlarrr bugün ben açıyorum topiği:)))malatya malatya bulunmaz eşin gönülleri coşturur ayla güneşinnnn....caaaanımmmm malatyamıza selammmm olsun

Günaydın kızlarr Ş:44 Malatyaa
hayaldi bu günler haaayyaaalll
hayaller gerçek oluyooo

oluyor öle arada gamiş,nedensiz durgunluk,can sıkıntısı...bi de hava kapalıysa iyice içi kararır.ama bu ruh halinden çabuk çıkkkmanı diliyorummm
günaydınnn iden sen nasılsınnnn

niye kötüsün canım hayırdır
bende bugün regl oldum halsizim

evet kızlarr bu ruh halinden biran önce cıkmam lazım bide bugün cuma genelde cumaları neşeli olurdum üstelik 2 kilo vermişim ama bu bile kurtarmıyooo neyse bi çay alıp geleyimde belki neşem yerine gelir

ohooooo böyle güzel şeyler varken nasıl üzülüyorsun çabuk toparlan o zaman,2 kilo vermişsin 1 hafta daha geride kalıorrr şimdi bir de sıcacık çayını içtin mi hemencik gelirsin kendineeee

evet bu cuma bendede her cuma olan neşe yok
bu hafta gidemicem aşkımın yanına önemsiz benim için cuma günü
ayrıca iki kilo azmı kııı
ben dün akşam hastanede yemek yemedim bi tatlı yiyim dedim anam sabah gramda ağır geldimm

iden ilk gün olduğu için biraz zordur seni anlıyorum ama şöyle bişey desem acaba birazcık iyi olur musun? ımmmmm söylüyorummmm bi sonraki dönemden bi kaç gün sonra aşkınaaa k-a-v-u-ş-a-c-a-k-s-ı-n....

yeğenin nasıl iden

ayyy nede güzel olucak
bi kaçgündür bu var aklımda akşam olup eve giderken acaba şafak 5 yada 6 olsa nasıl giderdim bu yolları :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…