331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yeğenin nasıl iden

çok şükür canım iyi
dün akşam hastaneyi birbirine kattım yanlız
gittim serum takmışlar damar yolu açık deil akmıyo serum
hemşire geldi damar yolunu açıcak dedik damarları belli deil yoğun bakım hemşiresini çağırın onlar buluyo ben bi deniyim dedi kobay ya çocuk denicek
iki elini birden delik deşik etti bende biraz çirkefleştim
ne vicdansız bu doktorlar hemşireler yaaa

buldummm da eve gelmem 11 i buldu:))))bi de bostanlı karşıyaka aktarma yaptı o nasıl oldu anlamadım.sonra eşim aradı,şaşırdı tabii sonra yol boyu eşlik etti bana:))

ılarzu gel anam ev sahibemiz bizim çaylar nerde kaldıı =)))

canlar günaydınnn

çaylar beendeeennn

bunlarda sonradan gelenlere canlarımŞeniz

ohh sabah sabah tavşan kanı bunlarr=)))
saolasın canım ellerine sağlık

doktorlara ve hemşirelere normal geliyo herşeyyy ama tabi arada dengesizler çıkıyor

oooo ilarzucummm çaylar iyi geldiii valla hayırdır yaa malatyadayız çaylar senden olmuş eşin malatyalı sanırım

Günaydın güz hoşgeldin sende

h.b. senınde gunun aydın olsun

buldummm da eve gelmem 11 i buldu:))))bi de bostanlı karşıyaka aktarma yaptı o nasıl oldu anlamadım.sonra eşim aradı,şaşırdı tabii sonra yol boyu eşlik etti bana:))

oh yanlız kalmamısın ne guzel. ii esın kızmamıs. tanımadıgın ınsanla ne gorusuyon dıye klava:

ilarzu hosgeldın seker. caylar cok guzel gorunuyo canımı cektı hemen cay soledım ama bu resımdekıler dha guzel gorunuyo

bırde benımkının ordugu yerde ktm dıye bısı var askerler once ktm merkezlerıne gonderılecekler teskereden once ordan evlerıne gıdecekler. ktm ye 6 mayıs mıs cıkısları benımkı nası sınır oluyo sımdı onun 28 mayıs cıkısı

gunaydın tatlım. kız aksam yolu kolay buldunmu

h.b. seker. sen nıye bozuk calıyon. kocanı bı suredır goremıyon ondan demı...
evet iyice sabrım tükeniyoo hem görememem hemde artık iyice bunaldımm herşeyden

evet canım bu kan alırken benimde hep problemimm olur geçen bi kan fışkırdı ne olduğumu şaşırdım

ya zaten iskeleye geldim,direk 9.40 de sefer dediler,neyse sonra bindim,bostanlıya geldik baktım herkes iniyor bi ben mi kaldım karşıyakaya giden dedim,o arada eşim aradı zaten.bi anda acaip rahatladım tabi,ne yaptığımı,niye gittiğimi,kiminle olduğumu konuşmaya fırsat bile kalmadı direk öteki vapura yetişme telaşı,sonra karşıyakada durağa gitme telaşı derken geçti zaman o yüzden sölemedim.ayrıca zaten söylemiş olsamda o benim yanlış bişey yapmayacağımı ve ne yapmam gerektiğini bildiğimi bilir.bi de zaten hiç öle tanımadığım biriyle buluşmuş gibi olmadım sanki uzun zamandır tanıyormuşum gibi geldi:)))

inston canısımm Malatyalı nişanlım:)))

burda yeterınce tanısıyoruz demı zaten. sadece fızıkı olarak bılmıyoruz. guzel bı yer burası gercekten.
su esler geldıkten sonra bı yerde toplu gorussek ne kadar guzel olur. ama ımkansız ıste..

pek bişey yapamadım sabah sabah canlar kıymalı börek

bir de yanına çikolatalı minik pastalardan yaptım

gamişim gel sana kahvaltı sofrası hazırladım

elim çabuktur iki dakikada şipşak hazılrarım övünmek gibi olmasın:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…