yeğenin nasıl iden
Günaydın güz hoşgeldin sende
buldummm da eve gelmem 11 i buldu:))))bi de bostanlı karşıyaka aktarma yaptı o nasıl oldu anlamadım.sonra eşim aradı,şaşırdı tabii sonra yol boyu eşlik etti bana:))
evet iyice sabrım tükeniyoo hem görememem hemde artık iyice bunaldımm herşeydengunaydın tatlım. kız aksam yolu kolay buldunmu
h.b. seker. sen nıye bozuk calıyon. kocanı bı suredır goremıyon ondan demı...
çok şükür canım iyi
dün akşam hastaneyi birbirine kattım yanlız
gittim serum takmışlar damar yolu açık deil akmıyo serum
hemşire geldi damar yolunu açıcak dedik damarları belli deil yoğun bakım hemşiresini çağırın onlar buluyo ben bi deniyim dedi kobay ya çocuk denicek
iki elini birden delik deşik etti bende biraz çirkefleştim
ne vicdansız bu doktorlar hemşireler yaaa
ilarzucum hoşgeldin çayın yanına ikramlık bişey yok mu kız
ya zaten iskeleye geldim,direk 9.40 de sefer dediler,neyse sonra bindim,bostanlıya geldik baktım herkes iniyor bi ben mi kaldım karşıyakaya giden dedim,o arada eşim aradı zaten.bi anda acaip rahatladım tabi,ne yaptığımı,niye gittiğimi,kiminle olduğumu konuşmaya fırsat bile kalmadı direk öteki vapura yetişme telaşı,sonra karşıyakada durağa gitme telaşı derken geçti zaman o yüzden sölemedim.ayrıca zaten söylemiş olsamda o benim yanlış bişey yapmayacağımı ve ne yapmam gerektiğini bildiğimi bilir.bi de zaten hiç öle tanımadığım biriyle buluşmuş gibi olmadım sanki uzun zamandır tanıyormuşum gibi geldi:)))
hıhhh hanfendi 2 kilo verdi ya hemen alma yollarını arıyorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?