331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayyy bi 62 yi görsem kıpırdamam tartının üstünde öyleeceee kalırım bi kaç gün
ama nerdeee 1,5 saat olmadı hala aklım yemekteee =))) acaba şu beyaz leblebilerimle elmamı yesemmi diye düşünüyorum
bide annemde gitti memlekete akşam eve git yemek yap bulaşık yıka ((

sanada antreman olur kııı olumunekankayizsmile evlendiğinde hergün yapcan evde topla yemek yap bulaşık bide çalşışıyosan işin daha zor :CüvCüv:

sanada antreman olur kııı olumunekankayizsmile evlendiğinde hergün yapcan evde topla yemek yap bulaşık bide çalşışıyosan işin daha zor :CüvCüv:

walla çalışmak güzel seviyorum bırakmam işimi o zorluklarada katlanıcaz artık napalım olduğu kadar ev hanımı kadar temiz tertipli olamam bu tembellikle ama olsun işte dediğim gibi olduğu kadar=))

hmm o yüzden haftasonu kimsecikler olmuyo burdaa :gitme:
ben de evdeyim 16 mayıs yaklaştığı için öğretmen olduğumdan ders alsam sınıflarımı tamamlıyamıcağım için beklemedeyimm şekerler hep evde olmakta kötü yaa bu sefer hiç bişi yapasın gelmiyoo.. :lepi:

çalısan kadın herzaman daha derlı tolu ve temız olur. herseyını planlı yapmak zorunda oldugu ıcın mecruren duzenlı olması gerekıyo.

gamıscım senın sacınla ılgılı de sole acık kahve tonarı ustu onlere hafıf bal rengı ustlere hafıf ama golge dusunebılırsın

iden senın boyun uzun du galıba benım 165 olfugu ıcın 62 normal ın ustu bıle sayılır. 55 gorursem belkı o zaman 2 gunkalırım tartıda

gamişcm yaz geliyo saçın sarı da kalabilir yaz rengii :) sonbaharda güzel açık kahve yapabilirsin aslında cnm

evet bende öyle düşünüyorum bayanssulusmile

gamişcm yaz geliyo saçın sarı da kalabilir yaz rengii :) sonbaharda güzel açık kahve yapabilirsin aslında cnm

o kadar karfarsız kaldım ki işyerinden arkadaslarda farklı farklı söylüyor yine gidip röflemi yaptırırım kesin sempatiksalakcinni

o kadar karfarsız kaldım ki işyerinden arkadaslarda farklı farklı söylüyor yine gidip röflemi yaptırırım kesin sempatiksalakcinni

yaz regi bencede sarı kalsın güzel röfleni yaptır.. sonbahar gelincede bi kahve yaptır sanbahar kış rengi olsun canm kocacığında geliyo hemm değişiklikle başlarsın yeni hayatına kaydirigubbakcemile5 bayanssulusmile

evet tatlım Şeniz

olursun canm sık biraz kendini yeme yürüyüş yap gelin olucazz kızım opuyorumnanaktan önemli zmnlar bu zmnlar ben bile dikkat ediyorumm..

hasretinle yandı gönlüm
yandı yandı söndü gönlüm
evvel yükseklerden uçtu
düze indi şimdi gönlüm
gözlerimde kanlı yaşlar
hasretin bağrımda kışlar
başa geldi olmaz işler
binbir dertle doldu gönlüm

sıkı tut kendini benim için
çözülürüm seni ele verirsen eğer
en inatçı dileği yüreğimin
beni sev bana dokun yeter
yar yüreğim yoluna perişan

bir benim ol beni öp
bir bana sahiplen
bir beni sev ikimiz bir beden
ben korkarım sen yoksan
kendi gölgemden
sende bana soyun
yaşamını bende tüket..

herşeyimle teslimim sana ben
kimsenin demesiyle senden vazgeçemem
mutluluk denen o rüya şehire
seninle vardım artık gitmem
yar yüreğim yoluna perişan..

Düşlerin parlayıp söndüğü yerde
Buluşmak seninle bir akşam üstü
Umarsız şarkılar dudağımda bir yarım ezgi
Sığınmak, gözlerine sığınmak bir akşam üstü

Gözlerin bir çığlık, bir yaralı haykırış
Gözlerin bu gece çok uzaktan geçen bir gemi

Bir orman bir gece kar altındayken
Çocuksu, uçarı koşmak seninle
Elini avcumda bulup yitirmek, yitirmek
Sığınmak, ellerine sığınmak bir gece vakti

Ellerin bir martı, telaşlı ve ürkek
Ellerin fırtınada çırpınan bir beyaz yelken

Bir kenti böylece bırakıp gitmek
ıçinde bin kaygı, binbir soruyla
Bitmemiş bir şarkı dudağında bir yarım ezgi
Sığınmak, şarkılara sığınmak bir ömür boyu

Gözlerin bir çığlık, bir yaralı haykırış
Gözlerin bu gece çok uzaktan geçen bir gemi
Ellerin bir martı, telaşlı ve ürkek
Ellerin fırtınada çırpınan bir beyaz yelken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…