331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sen geldin biz hala 40 tayız=))) yarın kısmetse 39 olcak

194 son 4 gün 90 lardan kurtulmam için gelsin 80 ler:)

ya bizimki hala belli deil bilyomusun asmamışlar listeyi hala (( belkide bizimkide 16 mayıs

canm işte mesefe önemli erken çıkış için bnmki artvinden istnbula 16 mayıs mesela muğlaya gidiceker ordan 15 mayısmış sanırm uzaklık önemli gibi bişii idencm.

merhaba kızlar nasılsınız bakalım?bu arada askerlerle ilgili haber,dizi vs izlemeyin bence iyice duygusal boşluğa girersiniz,tabi bu benim kendi fikrim

kızlar bu arada dün demiştim ya eşimin orda telefonlar yakalanmış falan diye,o çocuğa 24 gün ceza vermişler yaa yazık valla çok üzüldüm

merhaba kızlar nasılsınız bakalım?bu arada askerlerle ilgili haber,dizi vs izlemeyin bence iyice duygusal boşluğa girersiniz,tabi bu benim kendi fikrim

aynen öle oldu zaten canım ya az bile izledim üstelik iş yerindeyim :S o töreristleri kendi ellerimle öldümek istedim ya :1ninca::1ninca: turkbayragiturkbayragiturkbayragi

bilmiyorum idencim ama,ilk zamanlar bazen denk gelirdim kanallarda.allahım nasıl ağlıyorum nasıl ağlıyorum.o günlrden sonra bi daha izlemedim,çok kötü oluyorum sonra

kızlar ya eşinizin askerlikteki resimlerini falan gördünüz mü?geçen gün yüklemiş ve ben aylar sonra gördümmm:)))ayyyy kıyamam ya nasıl tatlı,canım kocam dedim,ekranı okşadım,öptüm,bakarken ağlıyordum ama ilginç olan şu an size yazarkende ağlıyor olmammmm ben kocamı özledimmm:((((

hoyttt duygusala bağlamayın üleyynn ağlarım walla baaakkkk

tamam komutanım hemen çıktım duygusal moddan

bende gördün instoncum çok kötü oldum hatta int cafeye gitmişti msnden attı resmleri ama içim gitti ekrandan giricektm artk boyunluk bere bide şapka takmışlar dağda bizim psikolojide gitti artk bende fena oldm bak bide resmine bakıorm şimdii :gitme: canım yaa bende özledm hem nasıı çookk dayan cnm hepimiz dayanalımm kavuşucazz olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…