331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
öyle canım tabiii.bizim eşimizle birbirimize söylediğimiz bir söz vardı : beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır...şimdi bizler için geçerli veeee beklenen günün gelmesine çok az kaldııı

dimi canm ya ne güzel söyledinn o gün gelecek inşşşş olumunekankayizsmile

hoş buldummm gamişcim nasılsın.eşim şarj işini halletmiş,telefonu yakalatan çocuğu hem bulunduğu bölükten almışlar hem de 24 gün ceza vermişler

sağol tatlım iyiyim sende iyisindir inşallh ayy cocuga üzüldüm :çok üzgünüm: eşime diyorum eğer diyorum tel kullanmak isteyen asker olursa ver yazıktır ama eşim çok katı tel. konusunda komutan olunca böle oluyomus demekki

gamiş benimkinin yanında bi astek var daha 87 limiş heralde nasıl gıcık benimki ona nasıl gıcık anlatamam
şe....i okulda çok dövmüşler egosunu tatmin edio dio elinden gelse bi kaşık suda boğcak söyelede seninkine öyle ah almasın yazık günah hepsini ana doğurdu =))
bu arada şu ş.... tam yazmıştım sonradan aklıma geldi forumda olduğumu sildim

benim eşim 81 doğumlu hepsine abi gibi yaklasıyormus ama tel konusunda taviz veremiyor çünkü komutanında komutanı var biri bi yakalnsa eşimde yanar ama benim eşim çok merhametli meyve bisküvi cips falan alıyomuş askerlere melek kocam

anam bize denk gelmedi öyle melek astek
ama uzman çavuşlar iyi onun takımından almışlar herifimi =)))

valla belki bana kızacaksınız ama gamiş bence eşin haklı,sonuçta tamam orda iyi insanlarda var mutlaka ama yüz verince astar isteyen insanlarda var,ki bu hayatın her alanında var.o yüzden taviz vermesin.ben eşime de diyorum aynı şeyi başkası için kendini riske atma.hoş benim eşim bunu anlamıyor,yine bildiğini yapıyor ama kendini yıpratıyorrr

doğru söylüyosun canım çok sorunlu askerlerde varmıs insanı yakacak kadar arsız

kızlarr ben markete gidip gelicemmm çok dedikodu yapmayın tamam mı?gerçi zaten kimsecikler konuşmuyoo.beni de aslında şu an hiçbişey dışarı çıkaramazdı,karnım ağrıyor,hava yağmurlu gibi ama sigaram bitmişyazık bana yaaaa

herkese merhaba. canımı sıkan olaylar var lakın dun spora gıttım tartıldım 62 kılo cıktım yasasın cok az kaldı hedefe

kızlar saçlarımı boyamak istiyorum uzun süreden beri sarı dan başka hiçbir renk denemedim

hoşgeldin güz kilon için tebrik ederim

MERHABA .tesekkur ederım. ay sınırden gıdıyo.eskıden sınırlenınce yerdım. artık ysınırlenınce yıyemıyorum. bole devam ederse burusugun tekı olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…