331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hee iğneyi bende severim kanal tedavisi yapılcak herhal yaptırdın mı hiç

ohoooo5-6 yaşlarımda 5 dolgu 6 çekim yaptırdım 5 dolgunun 3 ü kanal tedavisiydi =))
kız diş ağrısını ve acısını en iyi ben bilirim :)))
moral veriyim sana dediydim =)))

Yahu ş:39 daa geçicekmi geliceklermii ben gün yaklaştıkça umudumu kaybediyorum sanki hep orda kalıcaklar gibi geliyoo

Yahu ş:39 daa geçicekmi geliceklermii ben gün yaklaştıkça umudumu kaybediyorum sanki hep orda kalıcaklar gibi geliyoo

geçsin kız sizinkiler geçtikçe bizimde azalıyo hesapladım bende plakaları ağustosta saymaya başlıcam :roflol:

günaydın bebişklerim bugün işe 1 saat geç geldim evde uyudum

olumunekankayizsmile günaydınn millettt liste 30larda olmuş şükürler olsunn ha gayrettt biticek dimiii hihoyyyt

hoşgeldiniz kızlar
bana nedense bitmicek gibi geliyo artık ((

amann dilini ısırr eyvahedigeldismile biticek de kızımm da bitsin dayanamıyorum artk zatenn son haddimdeyimm mafoldumben

walla bende had mad kalmadı yitirdim sınırlarımı deprosyana ilk günler girmedim ama son günler gircem heralde ((

aaa dayanın kızlar noluyo yaa yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik sizin yaptığınıza bakın yaa, şurda 1 ay 1 haftamız kalmış ne diyosunuz lmaz:
uzun dönemler napsın söyleyin bakalım hele iden sen hele sen hiç konuşma koçişin şuracıkta bunaldım diyosun alsanaalsanasmile kızıyorum ama güzellerim bırakmayın kendinizi bende nişanlımı çok özledim ama geçicek yani çok çok çok çok azzzzz kaldı güzeller dayanın kendinize gelin hadiiiiiiiii hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
alkisalkisalkis

yalnız diilsn cnm hepimiz öyleyiz sen ne hissediosan aynısını hissediyoruz ki sende yaz gelini olucaksın bende bizm heyecan dahada bi had safhada

wala düğün aklımın ucuna gelmiyo kız o derece=))
damla bu hafta göremedim ya karın ağrım ondan=))

ohoo sende ne istiosn baska allahtan ben koskoca 5 ayda 1 kere bir gün gördm biz ne yapalımm kudurduk artkk senin yakın bide bnm artvin dağın tepesinde mafoldumben

wala ne diyim zor illaki ama bizimkide zor askeriyenin içi olduktan sonra isterse kapının önünde olsun zor işte(

gel öpemmm seniiii ŞenizŞeniz siz bunalım yaptıkca ben napam diye düşünüyorum 39 gün için de bunalım yapmak yokkk temamm mı yapanın ağzına biber gelcek Çok üzgünüm çoook

kızlar sizin düğünler ne zaman bi söleyin bakem

benim 10 temmuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…