331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

nişanlının ailesi hiç araştırmış mı şimdi ben pendikliyim pendikte bi yer önerebilirim ama o da size uyarmı

öncelikle selamlarrr kızlarrr.gamişcim geçmiş olsun şimdiden diyim ve sana şunu söyleyim kanal tedavisi,dolgu,20 liklerin büyük bir operasyonla çekimi ve dişlerimin porselene dönüşümü aaa bi de 2,5 yıl tel tedavisi (ortaokul dönemimde ) yani anlayacağın diş konusunda ultra tecrübeli oldum artık hiç etkilenmiyorm diyebilirim:)))şimdi sistem çok daha değişmiş rahat oluyor.stres yaptıkça psikolojik olarak acır canın rahat ol bırak kendini doktorun ellerineee.
düğün telaşında olan güzeller..öncelikle şunu söyleyim bu konuda çok imreniyorum size çünkü malesef ben o dönemde hiç bu tür şeylere önem vermedim ve sağolsun karşı tarafta bu rahatlığıma epey bi rahat davrandı yani istediğim gibi olmadı.sizlerin şimdiden araştırması çok ii yani.öyle aman tuzlu olmasın durumlarına girmeyin.sizler zaten ne olması ne yapılması bütçelerinin ne doğrultuda olduğunu biliyorsunuz.hiçbişeyin içinizde kalmasına izin vermeyin.bi kere olacak bişey sonuçta.internetten falanda bakın,çok güzel mekan var.bi arkadaşım florya tesislerimiydi ne orda yapmıştı orasıda hoşuma gitti.yani herşeyi en ince detayına kadar araştırınnn

ibb florya tesisleri deniz kıyısı orman içinde ama avrupa yakasında :)))

hımmm doğrudur:))))tam bilmiyorum sonuçta istanbulu sadece gezme amaçlı geldiğm için genelde:)))

canım hoşgeldin evet diş artık problem haline getirdim yaşamım boyunca 2 kez gittim bu 3. olcak canım yaa bişey sorcam kanal tedavisi uzu n süren bi tedavimi birde çok acıyomu eyvahedigeldismile

begy84 canım aydos orman var 6,000 milyar fiyo kır düğünü, mekanın adıda kır bahçesi canım bi bakabilirsin bostancı tarafınada yakındır :)

begy84 canım aydos orman var 6,000 milyar fiyo kır düğünü, mekanın adıda kır bahçesi canım bi bakabilirsin bostancı tarafınada yakındır :)

6000 dediğine bakma banada bi rakam biçmişlerdi düğün sonu bi hesap ödedik 2 katı

slm kızlar düğünü olanlara hayırlı olsun ınş...
gamişcim cok gecmiş olsun canım
napıosunz kızlarr şafak iyice azaldı:)))

6000 dediğine bakma banada bi rakam biçmişlerdi düğün sonu bi hesap ödedik 2 katı

Yuuhh 6000 ne laa =))
ben okadar para veremem valla benim abilerimin düğünleri benim nişanımıno lduğu bi salon var çokta güzel 2000 kişilik hem kına gecem hemde düğünüm için tuttuk 1850 tl ekstradan olsa olsa 200 tl harcanır fazla vermeem walla o paraya krallar gibi düğün yaparım=))

slm kızlar düğünü olanlara hayırlı olsun ınş...
gamişcim cok gecmiş olsun canım
napıosunz kızlarr şafak iyice azaldı:)))

hoşgeldin canım
şafak sıkıştırıyo boğuyo öldürüyo bişeyler yapıo bana

yokkk yaaa öyle çok uzun sürmeyi,doktoruna da bağlı,bi güzel temizliyo dişi sonra yapıyo.bi de ben en son gittiğimde iğne bile vurmamıştı sprey gibi bişey sıktı aynı iğne gibi uyuşturdu ve hiç bişey hissetmiyorum sonra bi baktım bitti dedi.o dereceydi yani çok rahattı,eli hafifti.inşallah sana da öyle biri denk gelir çünkü doktor çok önemlii

biycimm hayırlı olsunnn teyze olmuşsunnn :)

hoşgeldin canım seni gören cennetlik nerelerdesin:1hug:

hbb canım benımm:)) sorma tatlım ya ablam dogum yaptıı cok kısa kısa girdim girince
ama şimdi burdayım:)))
napıosun canım nasıl gidio??

hoşgeldin canım
şafak sıkıştırıyo boğuyo öldürüyo bişeyler yapıo bana[/QUOTE]

canımm sabret az kaldıı artıkkkk ...bırazcık daha sabır sonraaa bitiooo:)
ama bende cokkk skıldımm artık valla sana diyorum ama

saol canımm benımm teşekkür ederim:))))
eee sen adını değiştirdin dimi??

evet:))ama şafak panosunda nbsasmaz olarak kalsın istedim öyle başladım öyle devam etsin diyeee.
e sen söle bakalım bebek kız mı erkek mi?adı neee teyze olmak nasıl bir duyguuu

ayyy inşallah eli hafiftir damlanın iğneden korkması gibi benimde dişçi korkum başladı neyse atlatayımda akşam yazarımmm kurtuldum diye :teselli:
hbb canım benımm:)) sorma tatlım ya ablam dogum yaptıı cok kısa kısa girdim girince
ama şimdi burdayım:)))
napıosun canım nasıl gidio??

gözünüz aydın canım allah analı babalı büyütsün ne tatlıdır şimdi bebiş
iyiyim canım yuvarlanıp gidiyoruz işte senin nasıl gidiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…