cam ortabişi olsun ben okdrda para harcamak istemiyorm aslnda bu işlere onun yerine tatilimi uzatırım daha iyi yerimseniben araştırıcaz daha iyi bişeklde ama fikirlerinizide bekliyorm kızlar yabancıyım bide oralara olumunekankayizsmile baka düğün mekanlarıda olabilir önerileriniz Şeniz
öncelikle selamlarrr kızlarrr.gamişcim geçmiş olsun şimdiden diyim ve sana şunu söyleyim kanal tedavisi,dolgu,20 liklerin büyük bir operasyonla çekimi ve dişlerimin porselene dönüşümü aaa bi de 2,5 yıl tel tedavisi (ortaokul dönemimde ) yani anlayacağın diş konusunda ultra tecrübeli oldum artık hiç etkilenmiyorm diyebilirim:)))şimdi sistem çok daha değişmiş rahat oluyor.stres yaptıkça psikolojik olarak acır canın rahat ol bırak kendini doktorun ellerineee.
düğün telaşında olan güzeller..öncelikle şunu söyleyim bu konuda çok imreniyorum size çünkü malesef ben o dönemde hiç bu tür şeylere önem vermedim ve sağolsun karşı tarafta bu rahatlığıma epey bi rahat davrandı yani istediğim gibi olmadı.sizlerin şimdiden araştırması çok ii yani.öyle aman tuzlu olmasın durumlarına girmeyin.sizler zaten ne olması ne yapılması bütçelerinin ne doğrultuda olduğunu biliyorsunuz.hiçbişeyin içinizde kalmasına izin vermeyin.bi kere olacak bişey sonuçta.internetten falanda bakın,çok güzel mekan var.bi arkadaşım florya tesislerimiydi ne orda yapmıştı orasıda hoşuma gitti.yani herşeyi en ince detayına kadar araştırınnn
öncelikle selamlarrr kızlarrr.gamişcim geçmiş olsun şimdiden diyim ve sana şunu söyleyim kanal tedavisi,dolgu,20 liklerin büyük bir operasyonla çekimi ve dişlerimin porselene dönüşümü aaa bi de 2,5 yıl tel tedavisi (ortaokul dönemimde ) yani anlayacağın diş konusunda ultra tecrübeli oldum artık hiç etkilenmiyorm diyebilirim:)))şimdi sistem çok daha değişmiş rahat oluyor.stres yaptıkça psikolojik olarak acır canın rahat ol bırak kendini doktorun ellerineee.
düğün telaşında olan güzeller..öncelikle şunu söyleyim bu konuda çok imreniyorum size çünkü malesef ben o dönemde hiç bu tür şeylere önem vermedim ve sağolsun karşı tarafta bu rahatlığıma epey bi rahat davrandı yani istediğim gibi olmadı.sizlerin şimdiden araştırması çok ii yani.öyle aman tuzlu olmasın durumlarına girmeyin.sizler zaten ne olması ne yapılması bütçelerinin ne doğrultuda olduğunu biliyorsunuz.hiçbişeyin içinizde kalmasına izin vermeyin.bi kere olacak bişey sonuçta.internetten falanda bakın,çok güzel mekan var.bi arkadaşım florya tesislerimiydi ne orda yapmıştı orasıda hoşuma gitti.yani herşeyi en ince detayına kadar araştırınnn
begy84 canım aydos orman var 6,000 milyar fiyo kır düğünü, mekanın adıda kır bahçesi canım bi bakabilirsin bostancı tarafınada yakındır :)
slm kızlar düğünü olanlara hayırlı olsun ınş...
gamişcim cok gecmiş olsun canım
napıosunz kızlarr şafak iyice azaldı:)))
begy84 canım aydos orman var 6,000 milyar fiyo kır düğünü, mekanın adıda kır bahçesi canım bi bakabilirsin bostancı tarafınada yakındır :)
6000 dediğine bakma banada bi rakam biçmişlerdi düğün sonu bi hesap ödedik 2 katı
slm kızlar düğünü olanlara hayırlı olsun ınş...
gamişcim cok gecmiş olsun canım
napıosunz kızlarr şafak iyice azaldı:)))
hoşgeldin canım seni gören cennetlik nerelerdesin:1hug:
biycimm hayırlı olsunnn teyze olmuşsunnn :)
saol canımm benımm teşekkür ederim:))))
eee sen adını değiştirdin dimi??
ayyy inşallah eli hafiftir damlanın iğneden korkması gibi benimde dişçi korkum başladı neyse atlatayımda akşam yazarımmm kurtuldum diye :teselli:yokkk yaaa öyle çok uzun sürmeyi,doktoruna da bağlı,bi güzel temizliyo dişi sonra yapıyo.bi de ben en son gittiğimde iğne bile vurmamıştı sprey gibi bişey sıktı aynı iğne gibi uyuşturdu ve hiç bişey hissetmiyorum sonra bi baktım bitti dedi.o dereceydi yani çok rahattı,eli hafifti.inşallah sana da öyle biri denk gelir çünkü doktor çok önemlii
hbb canım benımm:)) sorma tatlım ya ablam dogum yaptıı cok kısa kısa girdim girince
ama şimdi burdayım:)))
napıosun canım nasıl gidio??
6000 dediğine bakma banada bi rakam biçmişlerdi düğün sonu bi hesap ödedik 2 katı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?