331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bağcılarda salon taaaa aralıkta tutuldu =)))aşkım askere gittiği gün o askere biz salona =))

Bağcılarda salon taaaa aralıkta tutuldu =)))aşkım askere gittiği gün o askere biz salona =))

bağcılar avrupa tarafı dimi bana anadolu yakası lazm ama kır düğünü istiyorz açık hava olsun diyorz ama bakalım

benim anadolu yakası pendik canım, siz nerde tutucaksınız smet olarak?

kızlar varsa istanbul anadoluda düğün için yer bilen önerebilirr çok iyi olurr Şeniz

canım kır düğünü istanbulda biraz pahalı olur ne civarda düşünüyosunuz maddi olarak?

çokta uzak değiliz sanırm tam bilmiyorm ama büyük ihtimal bostancı olucak bizim.. düğün yerin neresi onu tuttunmu cnm??

evet canım 20 dklık bi mesafe var bostancıyla çok yakın yani zemuszemus düğün yerini tuttuk oda pendikte canım

evet canım 20 dklık bi mesafe var bostancıyla çok yakın yani zemuszemus düğün yerini tuttuk oda pendikte canım

neresi cnm bende bi düğün yeri araştırıyormda tam bilmiyrm oraları ama sen görmüşsndrde mekanı adı ne ?

neresi cnm bende bi düğün yeri araştırıyormda tam bilmiyrm oraları ama sen görmüşsndrde mekanı adı ne ?

canım kır düğünü istiyosan yakacıgı falan araştır yakacık kır düğünü mekanları falan yaz belki bi kaç bişey çıkar ama açık havada gerçektrn çok tuzlu oluyor maddi durumu varsa damat beyin sorun yok tabi yerimseniben

canım benim düğün kaynarca e5te olucak yeni bi düğün salonu açılmış büyük dye orayı tuttuk biz, ayrıca gamzem sen tabiki geliceksin aşk olsunn heeee

cam ortabişi olsun ben okdrda para harcamak istemiyorm aslnda bu işlere onun yerine tatilimi uzatırım daha iyi yerimseniben araştırıcaz daha iyi bişeklde ama fikirlerinizide bekliyorm kızlar yabancıyım bide oralara olumunekankayizsmile baka düğün mekanlarıda olabilir önerileriniz Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…