331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya kızlar kusura bakmayın pc kapanıo bole kıtlenıo arada...
gamişim amin saol canımm valla cok ttatlıı:))benımde hep aynı canım çeyiz koşuşturmacası falan koşuşturuorum canımm...

inston:) canımm benımde orda bet kalmışş:))) canım kız bebişimiz...ooo bu benım 4.yegenım:))
teyze hala derkennn valla super bı duygu:)))
Allah herkese nasip etsinn:))

nişanlının ailesi hiç araştırmış mı şimdi ben pendikliyim pendikte bi yer önerebilirim ama o da size uyarmı

gamişcm bende burdan bişiler yapmaya çalııorm işte oraya gidince bakalım diye :) varsa önerilern pendiktede olsa çok uzak değil erenköy tarafına sevinirm cnmm :))

begy84 canım aydos orman var 6,000 milyar fiyo kır düğünü, mekanın adıda kır bahçesi canım bi bakabilirsin bostancı tarafınada yakındır :)

canm teşekkür edrmm varsa başka bildiğin yerler anadolu tarafında beklermm :)

gamişcm bende burdan bişiler yapmaya çalııorm işte oraya gidince bakalım diye :) varsa önerilern pendiktede olsa çok uzak değil erenköy tarafına sevinirm cnmm :))

canım benim düğün pendikte ada tesislerinde oldu havuz başı yeride var eğer düşünürsen güzel mekandır:asigim:

kızlar bu arada dişçiye giittim iltihap oldugu için antibiotik yazdı bide diş filmi çektirdim pztesi yeniden kontrolum var dananın kuyrugu o zaman kopcakdelikafadulden

saol cnm orayada bakıyım sık kullanlara ekledm cnm :) sen memnun kaldınmı peki müzik faln iimiydi ? hihoyyyt

müziğini beğenmedim ama benim şansıma diyim bi adam org çalıp canlı müzik yaptı ama pek hoş değildi ama sen orayla konusup gupta çıkartrabilirsin nişanımdada aynı yerde yaptım nişanım çok daha iyiyiydi 1 grup çıkmıstı gayt eglenceliydi ama genel olarak memnun kaldım canım gerçi ben heyecan ve mutluluktan düğünden çoıkta bişey anlamadım nasıl gelip geçti silik silik kafamdasırnaşık şey

bızde evlensekte silik silik gecseeeeee:))))))))))))))))

bızde evlensekte silik silik gecseeeeee:))))))))))))))))

bende evleneceğim güne kadar nasıl heyecanlı sanki olmayacakmış gibi geliyodu bişey olcakta evleneemicem nasılda gelip geçti 3 ay sonra 2. yılımız dolcak boshayallersmile

bende evleneceğim güne kadar nasıl heyecanlı sanki olmayacakmış gibi geliyodu bişey olcakta evleneemicem nasılda gelip geçti 3 ay sonra 2. yılımız dolcak boshayallersmile

darısı başımızaaa:)))
vallaa bende cok heycanlıyımm sımdııı...
ınanamıyorumm azcık kaldııı:)))

gayseri ıhhh ıhhh slm olsun gayseriyee günaydınnnlar efenimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…