- Konu Sahibi geronimo
-
- #18.601
senin eşin nerde yapıyordu bu arada.benim eşim edirnede
hımm iyi bari muğlada rahat bir yerr.gerçi bulunduğu ilden çok ortam önemli onlar içinnn.bu arada 333.den ilk açıklanan geldi,ne zorr yaa.
ben eşim askere gittiği gibi ankaradan izmire ailemin yanına geldim.eşim gittikten sonra 1 saat falan durdum evde valizlerimi almak için ama çok kötüydüü.acaip kötü hissetmiştim kendimi.senin ailen ya da eşinin ailesi ankaradamı?yalnız mı kalıyorsun?
birde şu yönden teselli ediyorum kendimi biliyormusun zemuszemus, şimdi ben alıştım yalnızlığa,şuan öğrecilik yıllarımda gibiyim.ütü yok,hergün ne pişirsem diye düşünmüyorum,hergün eve eşimden önce eve gideyim telaşı olmuyor,haftasonları istediğim vakitte kalkıyorum,akşam şu saate kadar uyanığım kaydirigubbakcemile3. eşimede bazen espirisini yapıyorum özgürlüğüm gidecek şu kadar gün sonra diye hihoyyyt .
ben şimdilik kaçayım olur mu memnun oldum tanıştığımıza ,inşallah yine görüşürüzz hihoyyyt iyi geceler diliyorummmmm
selam damlacım yeni kalktım ben :))))
kızlarr ya büyük bi heyecanla 333 lere bakem dedim ama kimsecikler yokkk.şafak saymayacaklar herhalde
amanda amannn:)))))beğenmiyorum demene hiç gerek yok.zaten bi ön araştırma yapmışsındır ya da aklında bir model vardır mutlaka.o türde bişey bak.ayrıcaaa emin ol gelinlikler her genç kıza çok yakışıyor sana da modeli nasıl olursa olsun çok yakışacağına emnimmmm
oyy canım ya çok sağol ya bugün bakıcam bakalım beğenebilecekmiyim bu sefer boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?