331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
senin eşin nerde yapıyordu bu arada.benim eşim edirnede

inşallllaaah çabuk geçer artıkkkk eyvahedigeldismile .evet ya 333.ler deyince kendim geldim aklıma çok stresli yok uzun dönemmi kısa dönemmi olacak,yok neresi olacak,usta birliği neresi olacak bilmem ne off birsürü sorular.Allah yardımcıları olsun..benim eşim muğlada denizci :1rolleyes:

hımm iyi bari muğlada rahat bir yerr.gerçi bulunduğu ilden çok ortam önemli onlar içinnn.bu arada 333.den ilk açıklanan geldi,ne zorr yaa.

hımm iyi bari muğlada rahat bir yerr.gerçi bulunduğu ilden çok ortam önemli onlar içinnn.bu arada 333.den ilk açıklanan geldi,ne zorr yaa.

evet ya orda şükür rahat.. evet benim eşimde acemiliğini iskenderunda yapmıştı,rahat ya genelde zaten denizciler rahat oluyormuş...galiba başka açıklanan yok.ama şunu söyleyebilirim evliyken asker beklemek çok zor ya.beraber yaşadığın evde yalnızsın yaşadıkların film şeridi gibi gözünün önünden geçiyor :sinifsinif: .

ben eşim askere gittiği gibi ankaradan izmire ailemin yanına geldim.eşim gittikten sonra 1 saat falan durdum evde valizlerimi almak için ama çok kötüydüü.acaip kötü hissetmiştim kendimi.senin ailen ya da eşinin ailesi ankaradamı?yalnız mı kalıyorsun?

Ankarada yalnız yaşıyorum aileler ankarada değiller.eşimin ailesi antalyada ordan uğurladık birgün sonra ankaraya eve geldim,eve zor girdim ya oturup bağıra bağıra ağladımm 3 gün yataktan çıkmadım ıyyy çok kötüydü anlatırken bile tüylerim diken diken oldu senağlama .

senin biraz daha iyi zaman o zaman biraz daha çabuk geçiyor gibi bende bazen ailemin yanına gidiyorum o zaman daha çabuk geçiyor gibime geliyor takiiiiiiiii eve gelinceye kadar...

aslında evde beklemek bi yönden de iyi sonuçta heryerde siz oluyorsunuz.ben ailemi üzmemek için onlara belli etmemek için hep neşeli durmak zorundaydım ve ilk zamanlar bunu başarmak çok zor oluyordu.bende evimi özledim aslındaa ama 15 mayısta döneceğim.az kaldı zatennn

birde şu yönden teselli ediyorum kendimi biliyormusun zemuszemus, şimdi ben alıştım yalnızlığa,şuan öğrecilik yıllarımda gibiyim.ütü yok,hergün ne pişirsem diye düşünmüyorum,hergün eve eşimden önce eve gideyim telaşı olmuyor,haftasonları istediğim vakitte kalkıyorum,akşam şu saate kadar uyanığım kaydirigubbakcemile3. eşimede bazen espirisini yapıyorum özgürlüğüm gidecek şu kadar gün sonra diye hihoyyyt .

ben şimdilik kaçayım olur mu memnun oldum tanıştığımıza ,inşallah yine görüşürüzz hihoyyyt iyi geceler diliyorummmmm

kızlar saat kaç oldu kimse yokmu yani :S bugün topiği ben açmış bulunuyorum KARS' selam olsunnn................

ben şimdilik kaçayım olur mu memnun oldum tanıştığımıza ,inşallah yine görüşürüzz hihoyyyt iyi geceler diliyorummmmm

sormaaa ya bu rahatlıkların bitmesine çok az kaldı.yine başlayacak oraya gidince ne yemek yapsam,ev temizmi,aman kim gelecek yine ....bu rahatlık bitince zor olacak yeniden alışması:)))
bende çok memnun oldummm

günaydınnn güüzal bayanlarr yine bir hafta sonu ve yine ben:))))

kızlarr ya büyük bi heyecanla 333 lere bakem dedim ama kimsecikler yokkk.şafak saymayacaklar herhalde

kızlarr ya büyük bi heyecanla 333 lere bakem dedim ama kimsecikler yokkk.şafak saymayacaklar herhalde

yok valla canım kimsecikler yok :1no2:

2de işten çıkıyorum gelinlik bakmaya gidicez hihoyyyt
ama ben hiç beğenemiyorum bilmiyorumkismile

amanda amannn:)))))beğenmiyorum demene hiç gerek yok.zaten bi ön araştırma yapmışsındır ya da aklında bir model vardır mutlaka.o türde bişey bak.ayrıcaaa emin ol gelinlikler her genç kıza çok yakışıyor sana da modeli nasıl olursa olsun çok yakışacağına emnimmmm

oyy canım ya çok sağol ya bugün bakıcam bakalım beğenebilecekmiyim bu sefer boshayallersmile

oyy canım ya çok sağol ya bugün bakıcam bakalım beğenebilecekmiyim bu sefer boshayallersmile

damlacım eğer düşünürsen straplez gelinliği tavsiye ederim bence çok hoş duruyolar yerimseniben bende daha fol yok yumurta yok ama benim modellerim şimdiden hazır bileee :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…