begy canım senin adresten kayıtlı kullanıcı varmış başka adresin varsa ver ona gönderiyim
canm gelmiş yaptımm :) çok saollll öptm senii olumunekankayizsmile
sen alışveriş yaptınmı burdan tatlımm
yok canım ben almak istiyorum ama kredi kullanmıyorum o yüzden alamıyorum :roflol: canım sana markafoniden geldi davet, limangodan gönderemedim aynı adresle başka kullanıcı varmış
cnm ben dün bakmıştm dediğim gibi sitede form doldurdm kabul etmişler şimdi gördmm :))
he tamam canım o zaman :1hug:
selammm kızlarrrr.nörüyonuz bakalım:)))kızlar ya bugün cumaymış vay be ne çabuk geçti bu haftaaa şaşırdım valla heyttt beeee
pazartesi öyledirde cumaaa rahatla be gamişcim.mesai bitinceee ohhh mis gibi evine gideceksin
hımmm damlacım paylaşımın için sağolll.okumuştum bu yazıyı hatta eşime de yolladım mesaj olarak.o da baya bi etkilenmişti.aslında ben evliliğin zor ya da geçici olduğuna inanmıyorum.karı-koca eğerki severek evlenmişse zaten herşey o kadar güzel oluyor kiii.2 kişi arasındaki sorunları falan konuşarak,anlatarak zaten bi şekilde çözüyorsun.evlilikte hep sorunlar dış etkenlerden kaynaklanıyor.allah huzur bozmaya çalışanlara fırsat vermesinnn.sadece evliliktede değil ülkemizde de hayatın her alanındaa
evet canım bende çok beğendim ve valla gözlerim yaşardı boshayallersmile bencede evlilikte kavgalar dış etkenlerden olduğuna artık inanıyorum :1ninca:
evlilikte karşılıklı aşk varsa bi ziyafet sofrasına benzer hayatları. bu sofrada acılı yemeklerde var en sekerlı tatlılarda. mıdeyı bozmamak ıcın acıyıda tatlıyıda fazla kacırıp mıdeyı bozmassan mukemmel bir hayatın olur bence.
oyhh damla zaten meyilliyiimmm hehhh aferim
bende bundan sonra hergün gözüne sokacam şafağı görürsün sen =)))
yaa kızlar her hafta görüyodum geçen hafta göremedim aşkımı psikolojim bozuldu bidaha hiç göremicem sanıyorum şu an diceksiniz biz napalım ama alışkanlıklardan vazgeçmekte zor
yarın sabah yanındayım allah izin verirse ama ben şu an çok kötüyüm çok özledim onu görünce dayanamıcam ya ağlarım ya düşer bayılırım yada donar kalırım =))
düşünsenize adam özlemiş geliyo sarılcak ben bakıp kalıomuşum hahahaha:)))
oyhh damla zaten meyilliyiimmm hehhh aferim
bende bundan sonra hergün gözüne sokacam şafağı görürsün sen =)))
yaa kızlar her hafta görüyodum geçen hafta göremedim aşkımı psikolojim bozuldu bidaha hiç göremicem sanıyorum şu an diceksiniz biz napalım ama alışkanlıklardan vazgeçmekte zor
yarın sabah yanındayım allah izin verirse ama ben şu an çok kötüyüm çok özledim onu görünce dayanamıcam ya ağlarım ya düşer bayılırım yada donar kalırım =))
düşünsenize adam özlemiş geliyo sarılcak ben bakıp kalıomuşum hahahaha:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?