331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yanlızlıgım ve umutsuzlugum bu aralar hat safada. rgl de olmıcam cok var daha nedır anlamıyorum. pazar gunu hamamamı gıtsem bıraz rahatlatır

guz noldu kuzu

ne umutsuzluğu yaw cüğerim iden ne diyor bak

ne kola ne fanta 30 + yedigün biz de üzerine biraz daha sayacaz sadeece şekerparesim

Son düzenleme:
evet haklısın bitanem ama az sabret çok az kaldı nolur moralini bozma haklısın ama koçişin bi gelsin

neden kızdın ki buna balım bişey olmaz ya havalandırsınlar olsun

guz noldu kuzu

ne umutsuzluğu yaw cüğerim iden ne diyor bak

ne kola ne fanta 30 + yedigün biz de üzerine biraz daha sayacaz sadeece şekerparesim

doğru dıyosunuz da ıste ııce sıkıldım sanırım . elımde degıl.

siporuna git sen melek suratlım düşünme böyle şeyler geçecek bidenesi

hangi geceye zincir vurulmuş ki sabah olmamış

bak bak lafa bak bee

kızlarrrr hafta sonuna girdikkk nerelerdesiniz yaa.önceden ne güzelll hafta sonu kalabalık olurdu.

acaba geçer mi ya görürmüyüm o günleri offf son günnler galiba daha da zor geçecek gibi eyvahedigeldismile

bende bugün aynı şeyi söyledim eşime.ilk zamanlar sanki daha kolay geçiyor,bu günler hiç geçmicek gibi dedim.benim de eşim 17 mayıs sabahı ya da akşamı yola çıkacak.sabah çıkarsa akşama ankarada olur ,akşam çıkarsa 18 inin sabahı ankarada olur.tabi inşallah.allah sağ salim kavuşmayı nasip etsinnn

333.ler bu gece açıklanacak sanırım.onlar için ne kadar zor,geçmek bilmez dakikalar başlıyorr.aslında çok şükür yaaa o günler geçti bu 36 ya da 37 de geçerrr inşallahhh

senin eşin nerde yapıyordu bu arada.benim eşim edirnede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…