331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ağzımın uyusuklugu geçsin arayam su ceeren danasını bakem nerelere kaybolmuş haberdar ederim muckssss

geçmiş olsun umarım bitmiştir tedavin canım yaaa.merak ettim ne oldu,bugün bitmiştir inşallahda rahatlar arkadaşım dedim.ama yoksun malesef yarına öğrenirim artık.cereni arayacaksın sanırım onuda yarın öğrenirim geldiğindee artık.

taam leen kutlamayı sizinle yapcam =))
ben 16 mayısta alayım yarimi koynuma 17 mayısta sizinle saat sayıcam burda
17 mayıs p.tesine geliyo işyerinde olcam=))

ulaaa cevaplamadan önce kırk defa okuyorum artık yazdıklarımı anlamıyon yoksa =))

evet cnım şimdilik rahatım dişim çekildi cerene dün mesaj cektim cvp vermedi belki müsaıt değildir diye aramaya cekindim önce mesaj cekmek istedim

Günaydın Gamişşşşşş :))
Çooookkk geçmiş olsun kııııı

günaydınnnnnnn şafak 30 sositososito 30lara elveda :lepi: hihoyyyt hatta aylara elveda :teytey:

ayy bu beg'di 30 sayıyo kafalarını kırıcam bunların yaa alsanaalsanasmile
gamzem çok geçmiş olsun hatunummm a.s.

deliiiiii sus sen :dilcikar: küstüm ben sana ben mi anlamıyom gevezeeeeee
sen anlatamıyom yawyummm hihoyyyt neyse temem küsmüyomm :asigim:

günaydın kızlaaarrr
nezaman biticek şu günlerrr çok sıkıldım beenn :sinifsinif:

ayy bu beg'di 30 sayıyo kafalarını kırıcam bunların yaa alsanaalsanasmile
gamzem çok geçmiş olsun hatunummm a.s.

kzımm napak bizmki 16 mayısta çıkıo dağın başından bi gelsn yani artkkk kaydirigubbakcemile hatta son verilere göre dün benmki anlattı 14ünde eşofman giyiceklermiş yani serbst olucaklar kimse onlara karışmıcak ona göre bugn itibariyle 28 miş kaydirigubbakcemile3 daha ozm kavuşamıormm o ayrıı :1hug: Şeniz

geçmiyo damlam yaa baksanaa kızlar 30 sayıyolar 1 gün kardalar biz hala 31 deyiz
tekli rakamlara düşmek istiyorum artık 10 demek istiyorum 9 demek istiyorum (

olsun napalım gülüm ya bizde 1 gün daha sabrederiz, ya benim aşkım 2 haftadır dağda yarın gelicekler, acaip yorulmuşlar artık mafoldumben ama yarın geliyo Allahtan yaa askeriyedeki yatağını bile özlemiş düşünün artık :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…