ne yapsakki ozmnn kızlarr ? bayanssulusmile
ayy cnmm dişçi koltuğuu eyvahedigeldismile
yaa koltuktan cok o alet ler herkesin ağzına giriyo dezenfekte yapılıyo ama yinede insan çok tiksiniyooo midem şimdiden bulandı :bbo:
cnm güvenilir temiz bi yere git en iyisi onlar bilir cnm hem dezenfekte ederler:)
senin hastanedemi gidiosn?
evet calıştıgım yerde farklı binada ama temiz midir değilmidir bilmem
cnm sen yinede dikkat et devlet hastanesimi?
umarım bugün halledilirde kurtulursun gamişcimmm.kızlarrr ya sıkıcı gün dedikçe daha sıkıcı olurrr.ohhh ne güzel bir gün diyelim ki güzel olsunnn.bu arada cerenden haber alan var mı bayadır sesi solğu çıkmıyor merak ettim
Slm kızlar nasılsınız??
şafak artık ağırlaştımı ne geçmiyor bir türlü...sanki 44 ten beri yavaşladı ya...:çok üzgünüm:
hoş geldin canımmm.50 den beri günler geçmiyor gibi maleseef.aslında önceden ay ay sayıyorduk ya da hafta olarak.öyle olunca daha çabuk geçiyor gibiydi ama şimdi günleri saatleri hatta dakikaları sayar olduk haliyle zaman geçmiyor gibi
iyiyim canım ya nasıl olayım .bi değişiklik yok.sen nasılsın
kızlar ağzımın uyusuklugu geçsin arayam su ceeren danasını bakem nerelere kaybolmuş haberdar ederim muckssss
Bende iyi olmaya çalışıyrum işte canım.. pencerelerime parmaklık takıldı dün sonra temizlik yaptım çok yoruldum bugünde müfettişler geldi okula sanırım yarında gelcekler..benim dersime girmicek galiba ama hazırlık yoruyo insanı...akşam üstü pazara gittim bişeyler aldım az az...hiçbişey istemiyoki canım hiçbişeyin tadı yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?