331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ilarzum noldu sana kuşummm
ya bencede sıkıcı bi gün bugün (
aşkımda öğlen aramasını yapmadı
patronlarımda gitti canım sıkılıo
burda olsalar sağı solu ara zaman geçiyoduu üüüff((

yaa koltuktan cok o alet ler herkesin ağzına giriyo dezenfekte yapılıyo ama yinede insan çok tiksiniyooo midem şimdiden bulandı :bbo:

cnm güvenilir temiz bi yere git en iyisi onlar bilir cnm hem dezenfekte ederler:)

senin hastanedemi gidiosn?

umarım bugün halledilirde kurtulursun gamişcimmm.kızlarrr ya sıkıcı gün dedikçe daha sıkıcı olurrr.ohhh ne güzel bir gün diyelim ki güzel olsunnn.bu arada cerenden haber alan var mı bayadır sesi solğu çıkmıyor merak ettim

hoşgeldin canım bugün inşalah hallolcak cerenin nömerosu var bende arayınca şu moda geççem die aramıyorum klava:

Slm kızlar nasılsınız??
şafak artık ağırlaştımı ne geçmiyor bir türlü...sanki 44 ten beri yavaşladı ya...:çok üzgünüm:

Slm kızlar nasılsınız??
şafak artık ağırlaştımı ne geçmiyor bir türlü...sanki 44 ten beri yavaşladı ya...:çok üzgünüm:

hoş geldin canımmm.50 den beri günler geçmiyor gibi maleseef.aslında önceden ay ay sayıyorduk ya da hafta olarak.öyle olunca daha çabuk geçiyor gibiydi ama şimdi günleri saatleri hatta dakikaları sayar olduk haliyle zaman geçmiyor gibi

haklısın canım.. veee 2 gün sonra ay diye bişey kalmıcak...
bu arada sen nasılsın keyifler nasıl??

iyiyim canım ya nasıl olayım .bi değişiklik yok.sen nasılsın

iyiyim canım ya nasıl olayım .bi değişiklik yok.sen nasılsın

Bende iyi olmaya çalışıyrum işte canım.. pencerelerime parmaklık takıldı dün sonra temizlik yaptım çok yoruldum bugünde müfettişler geldi okula sanırım yarında gelcekler..benim dersime girmicek galiba ama hazırlık yoruyo insanı...akşam üstü pazara gittim bişeyler aldım az az...hiçbişey istemiyoki canım hiçbişeyin tadı yok...

kızlar ağzımın uyusuklugu geçsin arayam su ceeren danasını bakem nerelere kaybolmuş haberdar ederim muckssss

parmaklıkların yapılma işinin bitmesine sevindim canım,yorulmuşsundur gerçi baya bi ama olsun en azından için rahat olur şimdi.kocacığın askerde denetimde sen okulda ne güzel bak işte:)))askerlerin denetim dönemi şu sıralar.eşimde pazartesiden beri hergün bekliyor ama bugünde gelmemişler ama buna rağmen hergün yoruluyorlar.yarın gelirler büyük ihtimalle diyor.olsunn dedi azcık bişey kaldı zaten dedi.bakalım artık hayırlısı.bende de baya duygu değişimleri var.bizimkilerin kalbini kırıp duruyorum((son demler bunlar yaa iyice sinirler boşalma eğiliminde.eşimle konuşurkende bir anda hıçkırarak ağlamaya başladım.gerçi şu an daha iyiyim ama bilemiyorum neden oldu.bir anda ağladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…