331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ewt bende dün konuştum son 1 hafta serbestlermiş hafta sonuda çift çarşıları warmış tabi begy cim bu sizin için değil damlam la benim için geçerli sizinkiler pazar günü çıkıcaklar nede olsa :)) hafta sonu 2 gün rahat olucaklar bari ozaman bizim şafakta 29 oluyo hehehe :))

bilirim tatlım benimkide çıkmıştı ama onlarınki 1 haftaydı. wee benimkide ilk gittiğinde edremitteydi daha sonra ordaki kısa dönemlerin yoğunluğundan dolayı izmir bergamaya göndermişler bunları :)) belki orda kalsaydı seninkiylede arkadaş olurlardı kaydirigubbakcemile3
biranönce gelsinlerde ben başka bişey istemiyorum
çok özledim aşkımı (

tabi tatlım ya bak ne güzel oldu moralin yerine geldii opuyorumnanaktan bugnleri gödk ya ben daha ne diyim onca aydan sonra ne kötüydü ya ocak bitse şubatbitse bi nisan gelse diyoduk geldidede yarısı bitti bile daha ne olsunn dimi canımm hihoyyyt olumunekankayizsmile şöyle bi sarılsakk yaa Şeniz şöylede bi öpsekk ayy :asigim:

yaaa ben cok sıkıldım beklemekten gelın artık yeter be. ne bu boyle say say bıtmıyo

ayneen cnm yaaa sabırsızlıklaa bekliyorum o günlerriii :)) :kedi:

off evtt ya içimde patladı valla yeter ama ya resimlere bakıorm videoları seyrediorm iice içim gidioo meğer ne güzelmiş o günlerr oyy oyyy :çok üzgünüm:

resimlere bakma cnm insan baktıkça daha kötü oluyoo gözlerim dolu dolu oluyoo benim :sinifsinif:
o günler yine gelicek tekrar yaşıycas o zamanlarıı gerçi daha var, şafak sıkıştırıyo süreklii ( bitsede gitsek boshayallersmile

kızlar ya daralmayın nolur valla ben iyiydim ama bende kötü oldun
güzellerim size çeyizimden bi kaç bişey gösteriyim mi istermisiniz

kızlar askım aradı dağdalar bişeyler oluyo onu dinletiyo :s bağırıp duruyolar

kızlar ya daralmayın nolur valla ben iyiydim ama bende kötü oldun
güzellerim size çeyizimden bi kaç bişey gösteriyim mi istermisiniz

senın ıcın zaman su gıbı gecer damlacım dugun telasından ınsan yorgun dusuyo zaten.

kızlar askım aradı dağdalar bişeyler oluyo onu dinletiyo :s bağırıp duruyolar

kız ole seyler yapmasın sole nısanlına.

nası yani cnm bi durum yok dimi? tlf varmı yanlarında

mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
evet canım yanında cep telefonunu götürdüm, ya bi daha arasın mafedicem onu ya ağlamaktan salya sümük oldum resmen varya sesler net geliyo bide aynı operasyondaymış gibiydiler ya beni koru falan diye bağırıyodu yaa ayy çok kötü oldum yaa niye arıyo ki niyee yaaa mafoldumbenmafoldumben senağlama

ayyy kıyamammm üzülme cnm benmm sadece tatbikat bu o iyi merak etme ağlammaa cnm ya :teselli:

tatlımm üzülmee seen ölee kötü şeylerde düşünmee
öle bi durum olsa zaten seni aramaya fırsatı olmaz allah korusun
dedim ya tatbikat yapıolar onlar şuanda herşeyi gerçek gibi yapmaları gerekiyo ondandır.
merak etme sen arayınca bidaha kızarsın alsanaalsanasmile

uzulme bosyere gercek bı durum olsa senı arayamaz 3,5 atardı. aklınca sana saka yapıyo herhalde. sende arayınca acıldeyım benı ck korkuttun dustum bayıldım bu gece burda kalcakmısım de

uzulme bosyere gercek bı durum olsa senı arayamaz 3,5 atardı. aklınca sana saka yapıyo herhalde. sende arayınca acıldeyım benı ck korkuttun dustum bayıldım bu gece burda kalcakmısım de

ilahii kızz :) damlacmm iyimisinn bi ses ver bakimm bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…