günaydın canım nasılsınherkese gunaydın
sağol tatlımayy bu beg'di 30 sayıyo kafalarını kırıcam bunların yaa alsanaalsanasmile
gamzem çok geçmiş olsun hatunummm a.s.
günaydın kızlaaarrr
nezaman biticek şu günlerrr çok sıkıldım beenn :sinifsinif:
olsun napalım gülüm ya bizde 1 gün daha sabrederiz, ya benim aşkım 2 haftadır dağda yarın gelicekler, acaip yorulmuşlar artık mafoldumben ama yarın geliyo Allahtan yaa askeriyedeki yatağını bile özlemiş düşünün artık :bbo:
ewt bende dün konuştum son 1 hafta serbestlermiş hafta sonuda çift çarşıları warmış tabi begy cim bu sizin için değil damlam la benim için geçerli sizinkiler pazar günü çıkıcaklar nede olsa :)) hafta sonu 2 gün rahat olucaklar bari ozaman bizim şafakta 29 oluyo hehehe :))
tabi tatlım ya bak ne güzel oldu moralin yerine geldii opuyorumnanaktan bugnleri gödk ya ben daha ne diyim onca aydan sonra ne kötüydü ya ocak bitse şubatbitse bi nisan gelse diyoduk geldidede yarısı bitti bile daha ne olsunn dimi canımm hihoyyyt olumunekankayizsmile şöyle bi sarılsakk yaa Şeniz şöylede bi öpsekk ayy :asigim:
günaydın canım nasılsın
hiç iyi degılım gamıscım ya cok sıkıldım ısyan modundayım artık. sen nasısın
kızlar ya daralmayın nolur valla ben iyiydim ama bende kötü oldun
güzellerim size çeyizimden bi kaç bişey gösteriyim mi istermisiniz
kızlar askım aradı dağdalar bişeyler oluyo onu dinletiyo :s bağırıp duruyolar
kızlar ya daralmayın nolur valla ben iyiydim ama bende kötü oldun
güzellerim size çeyizimden bi kaç bişey gösteriyim mi istermisiniz
nası yani cnm bi durum yok dimi? tlf varmı yanlarında
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
evet canım yanında cep telefonunu götürdüm, ya bi daha arasın mafedicem onu ya ağlamaktan salya sümük oldum resmen varya sesler net geliyo bide aynı operasyondaymış gibiydiler ya beni koru falan diye bağırıyodu yaa ayy çok kötü oldum yaa niye arıyo ki niyee yaaa mafoldumbenmafoldumben senağlama
evet canım yanında cep telefonunu götürdüm, ya bi daha arasın mafedicem onu ya ağlamaktan salya sümük oldum resmen varya sesler net geliyo bide aynı operasyondaymış gibiydiler ya beni koru falan diye bağırıyodu yaa ayy çok kötü oldum yaa niye arıyo ki niyee yaaa mafoldumbenmafoldumben senağlama
uzulme bosyere gercek bı durum olsa senı arayamaz 3,5 atardı. aklınca sana saka yapıyo herhalde. sende arayınca acıldeyım benı ck korkuttun dustum bayıldım bu gece burda kalcakmısım de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?