damlayımı hahah:roflol::roflol: niye kız ne azgınlıgı ben burda hastaya nömero vercem diye ne çeviriyonuz takip edemiyommm
Gelirsem oraya sana +18 diyorum =))
gel zaten bayadır bişey yokdio
:roflol:Gelirsem oraya sana +18 diyorum =))
gel zaten bayadır bişey yokdio
gamiş bana kıyamaz geveze garıı yasakkelime hihoyyyt
allah seni kahretmesin
yamuklu deil o yavuklu hahahahahaha
gamıs ben bugun jınekologa gıdıcem yarınde rahımdekı yarayı dondurucaklar. kız 500-750 aası dıyo ssk karsılamıyo dıyo olemıkı ne kadar pahalıymıs bu ıs bole
hadiyaa o kadar tutuyomu hiç bilmiyporum ssk karşılıyomu diye hangi hastaneye gitcen ki devletmi
ne kadar aşalıksınız bee alsanaalsanasmile yanlış yazmışım ne var :dilcikar:
ne kadar aşalıksınız bee alsanaalsanasmile yanlış yazmışım ne var :dilcikar:
ben ozel dr gıtcemde ozel polıklınıgıde var drun sgk karsılasa ordada karsılıyo bılıyosun ama karsılamıyo dıyo bena bıraz sacma geldi. ay bıde korkuyorum ya coka cırsa dıye bıktım valla. baklım belkı sprakı cıkarmayız dedı sprılaı cıkarmadn yaparsa ıı olcak ama ıpını kısalırız dıyo . ya ıp kısalınca ıcerı kacarsa korkuyom valla. cıkarttırsammıkı acaba
damlacım onların tuzu kuru. bırı her hafta koklasıp gelıyo bırı hıc degılse 2 haftada bır koklasıyo anlamıyolar durumu
damlacım onların tuzu kuru. bırı her hafta koklasıp gelıyo bırı hıc degılse 2 haftada bır koklasıyo anlamıyolar durumu
ayy nası yabancıyım bu konuya smear bile daha yaptırmadım ama yara dondurma sprial falan devlette yapılmıyo onu biliyorum çünkü bize gelen hastaları burda yapılmıyo diye gönderiyoduk tedavin doğru düzgün yapılsında işin içinde sağlık olunca parayı insanın gözü görmüyo
2 hafta değil ayda 1 :çok üzgünüm:
oyle tabı soz konusu saglık olunca para 2, planda kalıyo
onu bulamayanlarda var şukur de kızzzzz. ay terbıyesızlıgı ııce ele aldık cabuk gelse barı adamlar. yoksa topıgın ısmı degısecek :roflol: :roflol::roflol::roflol:
yine bi kaç cümle yazdım baktım anlaşılmıo sildim
öff psikolojiimi bozdu bu damla garısı =))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?