331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selammmlar saygılar güzel bayanlarrr oh valla neler kaynatmışsınız öleee.maşallahhhh.
eşimde p.tesiden beri denetime gelcekler diyip duruyor bugün cuma oldu bakalım,kesin gelirler artık bugün dedi.gelince artık rahatlayacaklar çünkü,denetimler bitince yatarlar artık.
sonraaa bugün yine deli tarafımdan kalktım,dün ne kadar neşeli,pozitif,keyifli kalkmıştım.bugün yine ayyy ben o zaman şunu niye yapmadım,ay niye böle,niye şöle diyerek uyandım.bi normal olamadım yaaa.gereksiz şeyleri çok takıyorum kafaya(

selam canım hoşgeldin takma kafana bişey bak hava mis gibi al çayını kahveni çık balkona uzun uzun hayyaller kur güzel anlar boshayallersmile

doğru söylüyorsun arkadaşım değmezler takmaya öyle değil mi?

sormaaa(((sen nasılsın bu arada,oh diş derdin de kökten çözüldü:)

sormaaa(((sen nasılsın bu arada,oh diş derdin de kökten çözüldü:)

hee ağzımdaki boşluga arada dilimi götürüp ahh ahh ediyorum iyiyim canım genel olarak bugün biraz fazlaca sıkıldım cuma diye daha doğrusu sabırsızım biran önce akşam olsada evime geçip dinlensem

kızlar emre aydının bi şarkısı var çok güzel (BENı UNUTMA) şarkısı dinleyin tavsiye ederim

merhaba çiçekler ben geldimmm ben de dinliim damlam açtım merak ettim

canolar dün doğum günümdü bana aşkitom taa karamanlardan ne göndermiş ya işyerime :))

çok güzelmiş beni sürükledi taa karamanlara şu an zati dünden duygusalım patlama yaşayacağım sanırsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…