331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
şimdiden topik değişti damla konuyu bi açtın bak hepimiz ne kadr doluymuşuzz delikafadulden özledikk yani artkk bi gelselerrr ahh bi gelselerrrr olumunekankayizsmile

ya kızlar bi kaç sorum olcak
bir murfakta çamaşır makinası olması ne kadar mantıklı
iki mutfağa çamaşır makinasını sokup fırını bu börekçim fırınları var ya luxelin ondanmı alıyım yoksa ankastre fırın alıyım çamaşır makinasını banyoyamı koyıyım ????????????

bence çamaşır makinanı banyoya koy ben mutfakta çok estetik bulmuyorum bu börekcim dediğin fırın mini fırın herhalde olabilir

bence çamaşır makinanı banyoya koy ben mutfakta çok estetik bulmuyorum bu börekcim dediğin fırın mini fırın herhalde olabilir

banada güzel gelmio aslında çamaşırların mutfağa girmesi mantıksız geliyo

şimdiden topik değişti damla konuyu bi açtın bak hepimiz ne kadr doluymuşuzz delikafadulden özledikk yani artkk bi gelselerrr ahh bi gelselerrrr olumunekankayizsmile

valla begycim ya meğersem herkesin içi doluymuş :roflol: bi gelsin zaten yapışıcam üstüne Şeniz

heeeee ben size sorarım szinkiler dönünce o zaman buraya gelirseniz elimden çekeceğimniz var :jeyyar:

gelırız gelıır yeterkı gelsınlerde bız senden cekelım seker

Güz seni böyle neşeli gördükçe neşeleniyorum yeminlee =))
allah hepimizi güldürsün konusu önemli deil

smleler de olmasa gulecegımız yok bızım yerımıze onlar guluyo. benım nesem kolay kolay gelmez yerıne bu gıdısle

banyoda yerın darsa olabılır. bırde banyoda buhardan cabuk paslanıyo zaten . gerısı senın tercıhıne kalmıs

dun askımla msden gorustuk. cokmus resmen bu sorunlar onuda bıtırmıs gozaltları bıle sıyah olmus. onu ole gordum ıcım parcalandı. bır bıtse atık yeter yahu

koyucak yer yoksa mecburen koyabilirsn cnm mutfaktada ona özel yer oluyo bazen ama tabi banyo şansın varsa en güzelii

ama güzün dediğide doğru ordada paslanırmı acabaaa????
ya güzcüm üzülüyorum wala yaa allah yardımcınız olsun ne diyem

ama güzün dediğide doğru ordada paslanırmı acabaaa????
ya güzcüm üzülüyorum wala yaa allah yardımcınız olsun ne diyem

sureklı ortsunu kapalı tutarsan paslanmaz ama dıkkat gerektırıyo banyoyu feln yıkarken altına su kacınca alttan curumeye baslıyo. ayakları olsa bıle su degdımı curuyo

uzulme ben fazla fazla uzuluyom .

ay kafayı yedım ııce bı neselı gıbıyım sankı hıc sorun yok gıbı . sonra bırı konu acıyo baslıyo gozum dolmaya aglıyorum. ııce sınırlerım gerıldı. su 1,5 ay gercekten cok zor olcak. ay esım askerde deyıp uzulmeye fırsatım kalmadı valla baska seylere uzulmekten. manısaya yatırmasar ıı adam gelene kadar benı.

ya valla idenim şaka bi yana bizimkilerin askerliği çok ağır ya , biliyosun 2 haftadır dağdaydılar, dün geldiiler, gerçek silahlarla bombalarla tatbikat yaptılar, geçen gecede yapmışlar, tam kafamın üstünden geçti diyo,füzemi neyse artık bilmiyorum, çok korktum ya diyo, kafayı bi kaldırsaydım gitmiştim diyo, hep çok korkuşlar ya, ve gittiğinde 80 küsür kiloydu, dağa çıkmadan önce 74'e kadar düşmüştü, şimd daha da çok zayıflamış, 70 olmuşumdur diyo mafoldumben çok üzülüyorum ama artık bitti çok yorucu eğitimler, şimdi standart olan şeyleri yapıcaklar, bide 333ler geldi ya biraz daha rahat olurlarmış, yani artık çıkışı beklicez, şu 1 ayda çabuk geçse keşke boshayallersmile çok özledim bee :asigim:

canımm çookk geçmiş olsun ben tam bilmiyorm kaçırdım yada bakamadm buraya ? önemli bişi diildr umarımm tatlım ya ..

canımm çookk geçmiş olsun ben tam bilmiyorm kaçırdım yada bakamadm buraya ? önemli bişi diildr umarımm tatlım ya ..

sagol cnm pek ayrıntı gırmedım zaten pek bısey kacırmıs sayılmassın . anlatıp burdakılerıde baymayım dedım dallas sızısı gbı oldu hayatım. gercekten zor bı donem gecırıyorum. jeyarlar ne cokmus megersem heğsı bırden cıktı ortaya. bööööö dediler bana kaydirigubbakcemile3

gız benimki 103 kilo gitti ama boy 1,92 hemen çüş demeyin kocacuma
87 kiloydu geçen hafta geldiğinde:))

merhaba kızlarrrrrrrr.nasılsınız????ohh ya yarın 20 lerdeyizzzzzzzzzzzzz zemuszemus .ay kızlar dün eşimin ordan biri apandist ameliyatı olmuş çocuğa 30 günlük hava değişimi vermişler,zaten 30 günü kalmıştı. yani askerliği bitti çocuğun birdaha gitmeyecekmiş..bende eşime dedim çabuk apandistini patlat diye kaydirigubbakcemile3 . oda burda bizde düşündük arkadaşlarla dedi birbirimizin apandistini bir şekilde patlatalım da bizde bitirelim dedik diyooo kaydirigubbakcemile3 .aman dedim ben tam parça gönderdim eksik parçayla gelme sakın dedim aklinialirimsmile .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…