331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arzum ya benim askımda sevgililer gününde çiçek yollamıştı o aklıma geldi yaa çok özledimmmmm mafoldumbenmafoldumben

ben de çok şaşırdım çok hoşuma gitti

2 hafta önce konuşuyoruz telde bu diyor ki yanında olamıcam falan

ben de diyorum ki aşkım hiç önemli değil ben böle özel günlere önem veren kadınlardan değilim merak etme

hiç bi zaman senin başının etini yemem falan dedim:))) dedi ki

demek önemli değil.. bozuldu biraz... ben önem veriyorum ama dedi:)))

çocuk o sıralarda annemden iş yerinin adresini alıyormuş meğer yaaa:))))))))

pot kırmaya bak bendeki ya

damlam ne güzel süprizlermiş yaw bunlar:))))

biz seviyormuyuz neyiz bu sıpaları:=)))

ya orda bile bizi düşünüyolar çiçek gönderiyolar ya kıyamam ben onlara yaa bitsin artıkkkkk YETERRRRRRRRR DAYANAMIYORUMMMM mafoldumbenmafoldumben

damlam ne güzel süprizlermiş yaw bunlar:))))

biz seviyormuyuz neyiz bu sıpaları:=)))

ya ben onun için YAŞARIMM YAAA....
ya bişey olsa sen mi omu deseyler, hani ikinizden biri ölücek deseler ben onu öldürmelerini isterim ya benim acımı çekmesin ÜZÜLMESN DİYE YAAA mafoldumbenmafoldumben
Bunu onada sölemiştim bi sarılışı vardı varya nefesim kesiliyodu mafoldumben
ÇOK SEVİYORUM ÇOKKKK

oyy damlam yaaaa:)))))))))) çok duygusallaştık yeter kendimize gelek silkinek canı

hoşgeldin tatlıkıs

ilarzucum geçmiş ama olsun ben yine de kutlamak istedimmm.doğum günün kutlu olsun nice mutlu,sağlıklı uzun yıllara sevdiceğinle,ailenleee ve tüm sevdiklerinle...
sürprizi gerçekten çok hoş mutluluğunuz sevginiz daim olsun...

çok teşekkürler instonumm çok sağol hepimiz mutlu olalım

hoş geldin canımmm.nasıl bittimi teftişler

hoşbulduk canım..bitti şimdilik ama haftaya yine uğrayacaklarmış derslere sanırım..zaten cuma 23 nisan 4 gün daha sabredicez..
bende cuma tatil ,perşembe öğleden sonrada boşum 3,5 gün tatilim var aşkımın yanına gitsemmi diye kararsızdım zaten ama kararıı verdim artık gitmiyorum..evde dinlenirim...
dün sana yazamadım canım eşimle nette görüştükten sonra internet gitti koptu yani sonra geldi ama ben bütün gün çok yorulmuşum yattım..kendimi kasmaktan omuzlarım sırtım ağrımış dün..
sende iyisindir umarım...:1hug:

rica ederim arkadaşım ne demekkk...iyi yapmışsın gitmemekle boşver dinlen evdeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…