günaydın kızlarrr nasılsınız?güzcüm geçmiş olsun arkadaşım çabucak iyi olmanı diliyorum
iyi benimde ne olsun işte,hafta sonu belki kocacım internete gelir diye bekliyorum.
iyi benimde ne olsun işte,hafta sonu belki kocacım internete gelir diye bekliyorum.
iyiyim papatyacım.erkek dediğin isimli yazıyı okudun mu?üstte var çok hoşuma gitti paylaşmak istedim.uyumak iyi geliyor insana.rahatlatıyor baya biiii
güzcüm az kaldı az kaldı diyip duruyoruz ne yapalım arkadaşım,geçicek ama geçmek zorunda.bu arada bende hafta içi antalya kaçamağı yapıyorum,10 gün falan geçmiş olur şafakta iyice azalırrr ohh mis gibii
iyiyim papatyacım.erkek dediğin isimli yazıyı okudun mu?üstte var çok hoşuma gitti paylaşmak istedim.uyumak iyi geliyor insana.rahatlatıyor baya biiii
güzcüm az kaldı az kaldı diyip duruyoruz ne yapalım arkadaşım,geçicek ama geçmek zorunda.bu arada bende hafta içi antalya kaçamağı yapıyorum,10 gün falan geçmiş olur şafakta iyice azalırrr ohh mis gibii
okudum canım bazı yerlerini göndericem birazdan kocacığa...sabah sabah duygusallığım tuttu kız ağladım rahatladım biraz..geçiyor işte bi şekilde napalım...böyle böyle ömür bitiyor aslında..
oh antalyayı benim içinde gez..kardeşinin yanına gidiyosun yanılmıyosam..ne güzel...10 gün sonra 2 hafta kalmış olcak..ayyyy...bi an önce git gelde nelr yapcaz nasıl karşılıcaz ne giycez ne pişircez onları konuşalım artık
bu arada geldi benimki bye
oh valla senın ıcın degısıklık olur safak baya hızlı gecer yol felan derken . Keske benımd e su ısler bu kadar yogun olmasda bı yerlere kacabılsem ama nerde.
selammmmmmmmmmmm naber kızlar...ay bugün eşimle görüştüm nette.opuyorumnanaktan..ayyyy yaaaa çabuk geçsin artık mafoldumben
hoşgeldin canım 20 lere düştünüz artık su gibi gelir gecerhihoyyyt
hoşbulduk canım...ayyy evet yaa off azaldıkça geçmiyor yaaa ohaoldumsmile.inşallah darısıda senin başına yerimseniben
inşallah canım Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?