331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba kızlar hoş geldiniz nerelerdesiniz yaaaa

hoş bulduk canım sende hoşgeldinnnn...ya ben gelince uzun kalamıyordum.okula gdip geliyorum bu ara...bugünde eşimle görüştüüüm nettteeeeeevzemuszemus.sen naılsın canımm ??

bende saçlarımda bir değişiklşik yapmak istiyorum şöyle karamel sarıya yakın bişey,ama korkuyorum saçlarım yanar diye,bide saçlarım kıvırck kıvırcıkları bozulur diye de korkuyorumeyvahedigeldismile ,ama saryıda çooook seviyorum boshayallersmile

ben aslında saçımı senin profil resmindeki kzın gibi olsun istedim boyada ki kızın saçlarıda bu renkti ama gerçekten uyguladktan sonra bambaşka saçla karşılasıyosun tatlım kuaföre git keinlikle benim yaptıgım yanlışı yapıp evde yapma kaydirigubbakcemile3

yakışmıştır ama ya...bende tam 4 yıl kızıl kullandım çok seviyorum kızılı ama çok akıyor ya kırmızı kırmızı :umursamaz:

ayy bende kahve diye boyadım saçımı siyah olmuştuu..sempatiksalakcinni

heyooo ben geldimm
aşkımın yanından geldim veee yarında gitceemmm
çift çarşı almış aşkım
yatağı ve dolabı düzgün diye=)))
kız gamiş o evde boyama işini bende çok yapıom
kahveye boyuyom siyah oluyo sempatiksalakcinni

ayy bende kahve diye boyadım saçımı siyah olmuştuu..sempatiksalakcinni
evet hiç uymuyo saç renkleri tarcın bakırı açık diye almadım keşke alsaymısım bakarsın 1 hafta sora değiştirirm

kuaföre gitmekten nefret ediyorum saçlarıma çok haşince davranıyorlarrr kaydirigubbakcemile

bende kuaföre gitmeyi sevmiyorum bide saatlerce beklemek sinir edio benii (
ben alışverişe gitmeyide sevmem:kedi:
[/I]

valla boya işini bende çok yapmıyorum,bi kere boyattım o da kuafördeydi zaten.ama sarıya yakındı ve daha büyük gösteriyordu.artık boyamamaya karar verdim.aaa ama pardon kuaförde boyattıktan sonra bi süre o saçla dolaştım sonrasında dip boya zamanı geldi onda da dore kahvesine boyattım komple çok güzeldi.şimdi kendi saç rengim gelmeye başladı zaten.tekrar dore kahvesi yapmayı düşünüyorum.
eşimle o kadar bekledim görüşeyim diye ama sanırım denetim var ve gelmedi hala.akşam konuşurum inşallah.kızlar bu arada erkek dediğin yazsını okuyun şiddetle tavsiye ederim.:))))

[/I]

bende sevmiyorum ya kuaföre gitmeyiiii,saatlerce tepemde birileri mıncık mıncık :bbo:
ama alışveriş diyince akan sular durur kaydirigubbakcemile3

[/I]

alışverişe yalnız gitmeyi severim bişeyi beğensem yanımdaki beğenmiyosa beğendiğim şeyi deli olurum sinirlenirimsempatiksalakcinni

ayyyy pardon bu arada hoş buldum:)))direk konuya dalınca:))))

alışverişe yalnız gitmeyi severim bişeyi beğensem yanımdaki beğenmiyosa beğendiğim şeyi deli olurum sinirlenirimsempatiksalakcinni

ayyy sorma beğenmese bi dert bi de yanımdaki bayansa ve benim beğendiğim şeyin aynısını alırsa o daha sinir bi durum:))))

hoşgeldin inston
ya gamiş bende yalnız hiç bişeyi yapmak istemem çok sıkılırım herkez bana bakıo sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…