merhaba kızlar hoş geldiniz nerelerdesiniz yaaaa
merhaba kızlar hoş geldiniz nerelerdesiniz yaaaa
selam canım hoşgeldi n dün saçlarımı boyadım akaju kahve lorealın kızıl oldu sırnaşık şey şimdi nasıl kumarala cevirebilirim
baya bir akması lazım galiba ama kızıl oldysa çabuk akar
bende saçlarımda bir değişiklşik yapmak istiyorum şöyle karamel sarıya yakın bişey,ama korkuyorum saçlarım yanar diye,bide saçlarım kıvırck kıvırcıkları bozulur diye de korkuyorumeyvahedigeldismile ,ama saryıda çooook seviyorum boshayallersmile
ben aslında saçımı senin profil resmindeki kzın gibi olsun istedim boyada ki kızın saçlarıda bu renkti ama gerçekten uyguladktan sonra bambaşka saçla karşılasıyosun tatlım kuaföre git keinlikle benim yaptıgım yanlışı yapıp evde yapma kaydirigubbakcemile3
ben aslında saçımı senin profil resmindeki kzın gibi olsun istedim boyada ki kızın saçlarıda bu renkti ama gerçekten uyguladktan sonra bambaşka saçla karşılasıyosun tatlım kuaföre git keinlikle benim yaptıgım yanlışı yapıp evde yapma kaydirigubbakcemile3
ayy bende kahve diye boyadım saçımı siyah olmuştuu..sempatiksalakcinni
bende tam onu diyodum
evet hiç uymuyo saç renkleri tarcın bakırı açık diye almadım keşke alsaymısım bakarsın 1 hafta sora değiştirirmayy bende kahve diye boyadım saçımı siyah olmuştuu..sempatiksalakcinni
heyooo ben geldimm
aşkımın yanından geldim veee yarında gitceemmm
çift çarşı almış aşkım
yatağı ve dolabı düzgün diye=)))
kız gamiş o evde boyama işini bende çok yapıom
kahveye boyuyom siyah oluyo sempatiksalakcinni
evet hiç uymuyo saç renkleri tarcın bakırı açık diye almadım keşke alsaymısım bakarsın 1 hafta sora değiştirirm
kuaföre gitmekten nefret ediyorum saçlarıma çok haşince davranıyorlarrr kaydirigubbakcemile
bende kuaföre gitmeyi sevmiyorum bide saatlerce beklemek sinir edio benii(
ben alışverişe gitmeyide sevmem:kedi:[/I]
bende kuaföre gitmeyi sevmiyorum bide saatlerce beklemek sinir edio benii(
ben alışverişe gitmeyide sevmem:kedi:[/I]
alışverişe yalnız gitmeyi severim bişeyi beğensem yanımdaki beğenmiyosa beğendiğim şeyi deli olurum sinirlenirimsempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?