gunaydınlar
damla senlebenden baskası gelmez bugun
gelir gelir....bende evdeyim bugün..temizlik yapcam perdeleri falan yıkıcam ama arada uğrarım...
listeyi bende bekliyorum bugün artık KIPKIRMIZI olduuuukkkk...hihoyyyt
güzcüm bende tam sizden duygusal aşk ve özlem şiiirleri yazıları isticektim...aşkım bugün çarşıda birazdan nete girer ona göndercem...bişeyler daha gönderirmisin...geçen gün damla güzel bi yazı koymuştu evlilikte kadınlarla ilgili onuda tekrar bulabilirmisin damlam çok hoştu...
günaydın kızlaarr geldim bendee şafak 29
yaşasın düştük sonunda 20 lere yaaa zemuszemus
kız bu ne güzel bişey..gözlerim doldu...tşkler
gunyadın . ay sormaya artık bıtsın benım dermanım kalmadı .
esım bugun dedı 7 mayıs gıbı ktm ye cıkarabılırler bızı mayıs denetımıne gırmemızı ıstemıyolar dıyo. ktm dende bırakırlar evlerıne zaten. su nısan bıtse sanırım daha kolay gececek zaman benım artık pek dermanım kalmadı tek basına mucadeye
kızlar bana dua edın bugun narkoz alcam rahım dekı yarayı dondurucam spralı felan cıkarttırıcam.
gunyadın . ay sormaya artık bıtsın benım dermanım kalmadı .
esım bugun dedı 7 mayıs gıbı ktm ye cıkarabılırler bızı mayıs denetımıne gırmemızı ıstemıyolar dıyo. ktm dende bırakırlar evlerıne zaten. su nısan bıtse sanırım daha kolay gececek zaman benım artık pek dermanım kalmadı tek basına mucadeye
kızlar bana dua edın bugun narkoz alcam rahım dekı yarayı dondurucam spralı felan cıkarttırıcam.
ay canım benim ya geçmiş olsun...inşallah eşini bırakırlar ekenden...bu aralar yanında olsaydı ne iyi olrdu...neyse sabır arkadaşlar sbır...aza kaldı dayanın...ha gayret...a.s
sarıpapatyam bumuydu kız :)
tatlım geçmiş olsun şimdiden umarım herşey iyi gider. Zaten herşey üst üste gelir ya seninkide öyle olmuş sanırım guz cum. Moralini yüksek tut cnm :teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?