331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
begy aşkitom çok vermedim ilk fotosa 72 yim

şu an 67 yim ama spor yapıyorum haftada 5 gün ağırlıklı... ondan sıkılaşma oldu çok

ilarzum daş gibi olmusun kızzz devam et haydiii gel bizim 50-59 topicinede takıl ben cok faydasını gördüm

begy aşkitom çok vermedim ilk fotosa 72 yim

şu an 67 yim ama spor yapıyorum haftada 5 gün ağırlıklı... ondan sıkılaşma oldu çok

canıcımm çok güzell olmuşş bi 10 daha diyosun dahada süper olucaksın demektir sevgilin gördğünde şokk olucakk desene :)) spor salonunamı gittin canm eğitmen eşliğğinde yapta :)

ilarzum daş gibi olmusun kızzz devam et haydiii gel bizim 50-59 topicinede takıl ben cok faydasını gördüm

ama beni o topiğe almazlar ki lmaz: canısım yaa

ben 67 yim :sinifsinif::sinifsinif:

alsalar geleyim valla

canıcımm çok güzell olmuşş bi 10 daha diyosun dahada süper olucaksın demektir sevgilin gördğünde şokk olucakk desene :)) spor salonunamı gittin canm eğitmen eşliğğinde yapta :)

evet bi eğitmen var canısım sordu baştan nerelerinden şikayetçisin
ben de anlattım

sonra bana dedi şu makineden şu kadar bundan bu kadar sayı yapacaksınız

o şekidle hergün yaptım ve 2-3 haftada gözle görülür bir daralma gördüm canısım

bu hafta kayınvalidemin yanına gidiyorum eltim de gelecek görümcemde

bakalım farkedecekler mi? hihoyyyt:hulya:

kız ben oraya 67 kiloyla irdim alıyolar ne olursan ol gelll felsefesi varhihoyyyt

tabikiiii gelin makyajııı opuyorumnanaktan işaretledim bilee off bahar makyajı bi kışı geçmiş sanırmm
yaz gelinleriyiz bizz tabikiii opuyorumnanaktan yerimseniben

kı bu iden gevezesi evli falan değil, deli garı yaaa evli yazmış işte , kızım gelin olucak örnek olur işte

hay anasını satıyım gelinle, bahar aynı olmuş gelin geçsin yaaaa

ahanda şimdi çeyiz topiğine anons yaptım gelin makyajı geçer sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…