331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
begy benim gözler az görüyyy zati bide karanlık hiç göremeyonnkafamçokkarıştı

:)) öylemi tatlımm çokmu karanlık kii :kedi:

ne bilim kıı bi de evde bakarım belki bu bilg. görüntüsündende kaynaklanıyo olabilir ama benim gözler gerçelkten iyi görmüyo altyzılı filmleri falan izleyemiyorum halada gözlük takmamakta direniyorum sempatiksalakcinni

amanda resm ekledmm :)) aşkımmlaa opuyorumnanaktan hiç bakmamıştm karıştırmamıştm arkadaş olarakta ekledm kızlar sizi :sm_cool:

çok hoş çıkmışsınız cano

kredi kartı ile kolaylaştırılmış videom var izledin dimi

genelde o kuyruk baş balesi ama insan yapa yapa eli alışıyor bal paresi

gece vaktiydi zti dışardaydıkta kendikendimizi çekmiştkk aahh ahh yine gelsin o günlerrr boshayallersmile

çok hoş çıkmışsınız cano

kredi kartı ile kolaylaştırılmış videom var izledin dimi

genelde o kuyruk baş balesi ama insan yapa yapa eli alışıyor bal paresi

izledim cnm öyle deniycem artık zamanlaa alışırım heraldee :)) gerçi buda bi yetenek vallaa tatlım yaa süpersiinn ellerin dert görmesin :))

YokLuğunun ıki Yakasını Bir Araya Getirip,, VarLığını ıLikLer Misin Ömrüme ?

wallaa hepimizi sıkıştırıyo kuşum yaaaa
bide sen hafta sonları görüyosundaaa
biz napalım (mafoldumben

yine geldi bize gelenlerrr sıkıntı yaptıkkk yinee aramadıda bugn daha mafoldumben

ay bide ben dün ne yaptm yaa .. telefon çaldı işte baktm benmki tlf ilk açınca ayy falan oldu ben annemleri arıcaktm senin numarayı çevirmişim dedi bi anda banada ne oluyosa anneni arıcaktn beni aramıcaktn yani falan diyip üstne gttim bi anda sonra oda sinirlendi tlfnu kapattı ohaoldumsmile sonra içim içime yedi halbuki beni hergün arar annesini nerdeyse 3 günde bir arar.. bendekide iş işte sonra zorla ulaştm onaa da surat bi karış konuşmak falan istemedide şımardm biraz işi düzelttimde barıştımm meğer ne kötü oluyomuşş içim içimi yedii lmaz:

YokLuğunun ıki Yakasını Bir Araya Getirip,, VarLığını ıLikLer Misin Ömrüme ?
arzum ne güzel yazı yaa msn yazıyoruz

iyi yapmamışsın canım öyle çıkışlarda bulunma yerimseniben

yaz damlam ben de yazdım

begy fazla üstüne gitmemek lazım

onlar orda kendilerini hapis sanıyorlar ama
bunu çok güzel kullanıyorlar

sana surat yapıp kapatır arayamazsın da deli olursun böle ama sen surat yapmak istesen kapatsan bile o seni arar yine....

haklısınız kızlar bende tlfnu kapatınca ben ne yaptm dedm bi anda çocuk seni hep arıyo bu alınganlık ne şimdi dedm bide tam evlilik öncesi çocuğun gözünü korkutucam dimi ? anladm hatamı hmn aradm ilk çıkmadı bide tlfna.. kötü oldu tabi ama sonra geldi tlfna kendimi affettrdmm neysekii canım ya ..

ilarzu makyaj videonu izledim az önce.arkadaşım gerçekten çok güzel yaptın ellerine sağlık.baya bi ince detayları öğendim yani iyi oldu.sağol paylaşımın için ama mankenimiz de güzel olunca tadından yenmedi valla makyajın:)

begycim valla onlar alıngan biz kaprisli öle öle idare ediyoruz napalım.çok düşünme boşver.sonuçta o da anlıyordur seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…