:)) öylemi tatlımm çokmu karanlık kii :kedi:
:)) öylemi tatlımm çokmu karanlık kii :kedi:
amanda resm ekledmm :)) aşkımmlaa opuyorumnanaktan hiç bakmamıştm karıştırmamıştm arkadaş olarakta ekledm kızlar sizi :sm_cool:
İlarzucum hepsi biribirinden harika canım yaaa
bundan sonraa makyaj yapmadan önce senin videolarını seyredicem çünkü ben böyle kuyruk yapamıyorumm nedense hiç tutturamıyorum şu kuyrukları beceriksizmiyim neyim :))kaydirigubbakcemile3
çok hoş çıkmışsınız cano
kredi kartı ile kolaylaştırılmış videom var izledin dimi
genelde o kuyruk baş balesi ama insan yapa yapa eli alışıyor bal paresi
gece vaktiydi zti dışardaydıkta kendikendimizi çekmiştkk aahh ahh yine gelsin o günlerrr boshayallersmile
yine geldi bize gelenlerrr sıkıntı yaptıkkk yinee aramadıda bugn daha mafoldumben
ay bide ben dün ne yaptm yaa .. telefon çaldı işte baktm benmki tlf ilk açınca ayy falan oldu ben annemleri arıcaktm senin numarayı çevirmişim dedi bi anda banada ne oluyosa anneni arıcaktn beni aramıcaktn yani falan diyip üstne gttim bi anda sonra oda sinirlendi tlfnu kapattı ohaoldumsmile sonra içim içime yedi halbuki beni hergün arar annesini nerdeyse 3 günde bir arar.. bendekide iş işte sonra zorla ulaştm onaa da surat bi karış konuşmak falan istemedide şımardm biraz işi düzelttimde barıştımm meğer ne kötü oluyomuşş içim içimi yediilmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?