331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kız ben oraya 67 kiloyla irdim alıyolar ne olursan ol gelll felsefesi varhihoyyyt

vaaayyyy :))))))))

ayy fakedilmezmii bi kere sıkılaşmışsın yanii :lepi:

guclubacismile

[QUOTE
gy84;12751750]canım arzucumm makyaj sayfası açılmıyo nedenki bakamadmm [/QUOTE]

damlam imdadına koşmuş çiçeğim

ahanda şimdi çeyiz topiğine anons yaptım gelin makyajı geçer sanırım

heryere yap melek suratlım

Damlaaa manyağııı
ne var iki ay sonra evli olcak durum hatta 1,5 ay
şimdi düzeltiyim tekrar yapıyım kim uğraşcak evli diye kaldı işte =))
hem gönülde evliyiz biz

holeyy gelin makyajı 73 olmuş, bahar makyajıda 68 de
arzumm ya bu makyajlar ne zaman yapılacak ne zaman görücez makyajı

damlam önümüzdeki hafta

süre veririz

sonraki hafta da oylama başlar

arzucumm sen ne güzel makyaj yapıomuşsun kızz bende bi makyaj özürlüsü olarakk bi far bilem seçemiorm ne alsam diyee ne olucak benm bu durumum bilmem :kedi: istanbulda olsanda gelin makyajımıda yaprdn valla :))

ne zaman evleneceğine bağlı balparem:)) yapabilirim de yani

hop ben geldim benim biricik asker yolu bekleyen güzel arkadaşlarım:))güzcüm geçmiş olsun tekrardan boşver iyi olmuş çıkartman yeni yollar denersin bi süre sonra zaten bebeiş gelir:)
bende anketi onayladım he heee:)))
geri sayım sayacı 27 gösteriyor son günü de saymayınca anammmm aanammmm iskişihirdiyiz:))))

ilarzucum toplu makyajlar syf 172 demişsin yaa neresi orasıı bakmak istiyorum bendee merak ettim çok delikafadulden

linki atayım canısım sana buraya tıkla

bir de 172. sayfaya gel orda da yeniler var hayatısı

http://www.kadinlarkulubu.com/makya...8179-304larzunun-ad305m-ad305m-makyaj305.html

altta dda benim video topiğimin linki var ordana da videolarımı ilzeyip gülebilrisin

http://www.kadinlarkulubu.com/makya...imlar/266676-ilarzu-dan-makyaj-videolari.html

hosgeldın cnm. ıı dıleklerın ıcın tesekkur ederım. bu arada kıracıları cıkardım cnm

2 gün eksik bende o geri sayım sayacında çookk az kaldıı bee şaka maka delikafadulden

videolarını izledm be arzucum süpersin walla ne diyimm biraz bişiler anladm sanırm şimdi amaç bi kaç far almakta nası alıcamm?

videolarını izledm be arzucum süpersin walla ne diyimm biraz bişiler anladm sanırm şimdi amaç bi kaç far almakta nası alıcamm?

alırsın meleğim

carmina al
rosense al

markaların böle olsun

ilarzucum sayfa 172. deki gri simli farına bayıldım gri ya da beyaz çok hoş gece için harika olur

ilarzucum sayfa 172. deki gri simli farına bayıldım gri ya da beyaz çok hoş gece için harika olur

pastel canısım gelin makyajı deneme için yaptığımı diyorsun sanırsam bal köpüğüm

ikili olanlardan falan dimi hem benzer renkler olyuyo genelde gölge yapmaya .. saol cnm benmmm olumunekankayizsmile

evet şekerparem

amanda resm ekledmm :)) aşkımmlaa opuyorumnanaktan hiç bakmamıştm karıştırmamıştm arkadaş olarakta ekledm kızlar sizi :sm_cool:

ılarzucum hepsi biribirinden harika canım yaaa
bundan sonraa makyaj yapmadan önce senin videolarını seyredicem çünkü ben böyle kuyruk yapamıyorumm nedense hiç tutturamıyorum şu kuyrukları beceriksizmiyim neyim :))kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…