geçmişler olsun canm bnmm rahatlamışsındırr :)) bi bebek gelir belkidee :CüvCüv:
sagol canım evet baya rahatladım. bebek olayı bıraz zor bızım. sızler yapın bakalım belkı bende dusunurum o zman
kızlar ya evlenince nasıl korunucaksınız, ben doğum kontrol hapı kullanmak istemiyorum kimse tavsiye etmiyo, çok zararlıymış ya neyle korunsak peki :S
kızlar ya evlenince nasıl korunucaksınız, ben doğum kontrol hapı kullanmak istemiyorum kimse tavsiye etmiyo, çok zararlıymış ya neyle korunsak peki :S
artık aşı yapıolarmış cnm 3 aylık doğum kontrol aşısı :)) onu denersin istersen :icecream:
evet hem zararlı hemde kilo yapıyooo ben allah tarafından korunuyom valla var bi sorunumuz ama neeÇok üzgünüm çoook
evet hem zararlı hemde kilo yapıyooo ben allah tarafından korunuyom valla var bi sorunumuz ama neeÇok üzgünüm çoook
kız gamze nasıl korunak biz yaa eyvahedigeldismile
heran bebiş gelebilir ozmn yaa opuyorumnanaktan
sanmam emme bakalım boshayallersmile
kız melitaa ne aşısı bea ben iğneden nasıl korkuyorum bilmiyosun tabi, gamzem anlatsın sana :roflol::roflol:
yumurtlamaya denk gelmesi lazm tabii çocuk için yoksa zaten düşük bi ihtimal çocuk tavuk gibiyiz maşallahhh delikafadulden
Kulakları diktim gözleri açtım yazılanları okuyorum kardeşim üştek bilgi versenize
merakla bu konuyu inceliyorum yahuuuu
ben sadee ilk geceye has korunurum ondan sonrası beni ilgilendirmez ne halt ederse etsin
ilk gece içinde ertesi gün hapı etkili olcaktır sanırım =))
Kulakları diktim gözleri açtım yazılanları okuyorum kardeşim üştek bilgi versenize
merakla bu konuyu inceliyorum yahuuuu
ben sadee ilk geceye has korunurum ondan sonrası beni ilgilendirmez ne halt ederse etsin
ilk gece içinde ertesi gün hapı etkili olcaktır sanırım =))
canım sakın ertesi gün hapını kullanma insanı mafediyo çok kötü oluyosun, 10-15 gün boyunca kanaman oluyo ve sonrasında zaten kendi regli dönemin geliyo ondada 5-6 ün kanaman oluyo ve kansız kalıyosun ayakta duramıyosun sakın kullanma idenim bizim iş yerinde bi abla kullanmıştı çok kötüydü, sapsarı olmuştu valla
ya allah kahretmesin yapacam çocuğu ilk günden verecem elinize heee
ya allah kahretmesin yapacam çocuğu ilk günden verecem elinize heee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?