331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
geçmişler olsun canm bnmm rahatlamışsındırr :)) bi bebek gelir belkidee :CüvCüv:

sagol canım evet baya rahatladım. bebek olayı bıraz zor bızım. sızler yapın bakalım belkı bende dusunurum o zman

sagol canım evet baya rahatladım. bebek olayı bıraz zor bızım. sızler yapın bakalım belkı bende dusunurum o zman

cnm bişide sorcam spral takmak zararlımıymışkii tabi hiç çocuk yoksa belki ozmn zararlı olabilir ne dediki doktor spral için ?

kızlar ya evlenince nasıl korunucaksınız, ben doğum kontrol hapı kullanmak istemiyorum kimse tavsiye etmiyo, çok zararlıymış ya neyle korunsak peki :S

kızlar ya evlenince nasıl korunucaksınız, ben doğum kontrol hapı kullanmak istemiyorum kimse tavsiye etmiyo, çok zararlıymış ya neyle korunsak peki :S

artık aşı yapıolarmış cnm 3 aylık doğum kontrol aşısı :)) onu denersin istersen :icecream:

evet hem zararlı hemde kilo yapıyooo ben allah tarafından korunuyom valla var bi sorunumuz ama neeÇok üzgünüm çoook

kız melitaa ne aşısı bea ben iğneden nasıl korkuyorum bilmiyosun tabi, gamzem anlatsın sana :roflol::roflol:

hahahah allaah seni ne etmesin kızzz :)) güldürdün bak şimdi benii
hayatım ozaman kocan korunsun yani yapcak bişi yok gerçi peek taraftar değiller onlar o yönde ama neyse :))

Kulakları diktim gözleri açtım yazılanları okuyorum kardeşim üştek bilgi versenize
merakla bu konuyu inceliyorum yahuuuu
ben sadee ilk geceye has korunurum ondan sonrası beni ilgilendirmez ne halt ederse etsin
ilk gece içinde ertesi gün hapı etkili olcaktır sanırım =))

:roflol::roflol::CüvCüv:

canım sakın ertesi gün hapını kullanma insanı mafediyo çok kötü oluyosun, 10-15 gün boyunca kanaman oluyo ve sonrasında zaten kendi regli dönemin geliyo ondada 5-6 ün kanaman oluyo ve kansız kalıyosun ayakta duramıyosun sakın kullanma idenim bizim iş yerinde bi abla kullanmıştı çok kötüydü, sapsarı olmuştu valla

ya allah kahretmesin yapacam çocuğu ilk günden verecem elinize heee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…