iden ben daha 29 sayıyorum
evet dediğin gibi güzel ama ben hiç düdüklü kullanmadım.aileden alışkanlık olmamış ya ondan belki.bi de annem yeni evliyken bi arkadaşı evinde yemek yaparken patlamış mı ne annemde ondan dolayı korkmuş ve kendininkini atmış sonra hiç kullanmamış bende de aynı fobi var yani allah korsun
:))) ilahi gamişcim yaaa çok güldüm yatmaya yakın yemek yiyorduk lafına:)valla açıkçası ben hiç yapmadım öle yemekler.bi kere eşim ilk evlendiğimiz günlerde kuru fasulye yapmıştı akşamdan ıslatmıştı falan baya güzel olmuştuuu.ayyy valla bak aklıma geldi sağolsun ilk zamanlar hep o yaptı ya da dışarda yedik.tam ben yeni yeni öğrenmeye başlamıştım internetten falan yemek yapmayı hooop araya askerlik girdi yine unuttum.garibim hazır çorbalarımı bile çiğ olduğu halde içiyordu.yine başa dönücez sanırım.zaten o da diyor yine kobay olarak kullanılcam sanırım diye:)))bu arada benimki çadırda kalıyormuş tatbikattalarmış 3 mayısa kadar.telefonda yok 3 gündür sesini duyamadım sanırım 3 mayısa kadarda duyamam bi ilk gittiği gün bizimkilere söle demişti aradım onlarda amannn iyi iyi askerlik yapmış olur diyip güldüler zevk mi alıyorlar oğullarının sıkıntı çekmesinden anlamıyorum töbe töbeee
benimki 2 hafta kalmışlardı dağda ya çok korkmuşlardı, gerçek siyahlarda bombalarya yaptırdılarklava:
evet hatırlıyorum hatta şey demiştin askeriyedeki yatağını özlemiş.bilmiyorum valla hayırlısıyla bitsin de bi.hem onların hem bizlerin iyi bi psikolojik desteğe ihtiyacı var .gerçi sizler adına konuşmak istemem ama benim varrr orası kesin.çünkü artık düşünmek,sıkıntı yapmak,özlemek,ankaradaki durumları merak etmek iyice yordu beni.tahammül sınırım kalmadı.bilmiyorum nasıl olcak herşeyin hayırlısı
kızlar bende öle pek anlarmıyorum ama inanın benimde desteğe çok ihtiyacım var mafoldumben
artık herşeye kendim koşturmaktan insanların tavırlarından konuşmalarından bıktım ve acaip agresif bi insan oldum çıktım ya, dün lisedeb bi arkadaşımın evine gittim 5 aydır görüşmüyoduk kız acaip şaşırdı bana :bbo: sen ne olsun muş ne oldu böle diyip duruyodu çok asabi olmuş, ve bugün askımda bana dedi, sen çok sinirlisin bu aralar o yüzden hiç üstüne gelmiyorum askım dedi yaa çok değişmişim herkes öle diyo, ve geçen perşembe, kına elbisemi almak için bizim merkeze indim pendiğe, nişanlımla kavga ettik otudum caddenin ortasında nasıl ağlıyorum varya herkes bana bakıyodu, normal insan bunu yaparmı ya artık gel ya dyorum ciddi ciddi, askım ne diyosun sen ya diyo yeter artık diyorum dayanamıyorum ya, seni özlememe bile müsade etmiyolar kafamda hep başka bişey oluyo her şeye karışıyolar bu ne ya dedim, geldiğinde hemen uzak yerden ev bakıcaz ben hayatta size yakın oturmam bunu şimdiden bil ve ailenlede ön konuşmanı hazırla dedim çocuk susup duruyo konuşsana ya diyorum, askım ne diyim çok sinirlisin diyo, bende iyi dedim düşün öle ara o zaman dedim kapadım, alla alla ya yetti be hep ben mi düşüncem herşeyi birazda onlar düşünsün, valla bu sefer hiç acımadım askerdeymiş nerdeyse nerde ya şuan bişey yaptığı yok zaten erlere eğitim yaptırıyo, sen düşün biraz dedim, ben daha bişey yapmıyorum dedimrahatladım be oohh bayanssulusmile
valla ya bende anlamadım ne iş,tam gider ayak.nasıl yapacak bilmiyorum pinpirikli bi de baya böle böcek falannn ay hiç düşünemiyorum onu orda kim bilir ne halde.
valla bilmiyorum zevk alırlarmı almazlarmı ama ben öle stresli bi şekilde konuşurken böle söylemeleri hiç hoşuma gitmedi.sevmiyorum bu tür şeyleriii neyse az kalıyor zaten dönünce artık ya ipler kopar tümden ya da bi yol bulunur başka türlü olmaz çünkü.bu arada bende yemek yapmayı sevmeye başlamıştım yeni şeyler denemek falan çok hoşuma gidiyordu.bilmiyorum hiç denedin mi ama tavuk göğsü,garnitür(bezelye,patates,havuç-ben hazır alıyordum konserve olarak-bunları pul biberle karıştır sonra borcam tepsisine koy üzerine beşamel sos ve kaşar peyniri 10 dakika sonra yani üzeri kızarıncaya kadar pişir fırında bi de yanına kola süper oluyor.hatta bizimki şimdiden bunun siparişini verdi bana
kızlar bende öle pek anlarmıyorum ama inanın benimde desteğe çok ihtiyacım var mafoldumben
artık herşeye kendim koşturmaktan insanların tavırlarından konuşmalarından bıktım ve acaip agresif bi insan oldum çıktım ya, dün lisedeb bi arkadaşımın evine gittim 5 aydır görüşmüyoduk kız acaip şaşırdı bana :bbo: sen ne olsun muş ne oldu böle diyip duruyodu çok asabi olmuş, ve bugün askımda bana dedi, sen çok sinirlisin bu aralar o yüzden hiç üstüne gelmiyorum askım dedi yaa çok değişmişim herkes öle diyo, ve geçen perşembe, kına elbisemi almak için bizim merkeze indim pendiğe, nişanlımla kavga ettik otudum caddenin ortasında nasıl ağlıyorum varya herkes bana bakıyodu, normal insan bunu yaparmı ya artık gel ya dyorum ciddi ciddi, askım ne diyosun sen ya diyo yeter artık diyorum dayanamıyorum ya, seni özlememe bile müsade etmiyolar kafamda hep başka bişey oluyo her şeye karışıyolar bu ne ya dedim, geldiğinde hemen uzak yerden ev bakıcaz ben hayatta size yakın oturmam bunu şimdiden bil ve ailenlede ön konuşmanı hazırla dedim çocuk susup duruyo konuşsana ya diyorum, askım ne diyim çok sinirlisin diyo, bende iyi dedim düşün öle ara o zaman dedim kapadım, alla alla ya yetti be hep ben mi düşüncem herşeyi birazda onlar düşünsün, valla bu sefer hiç acımadım askerdeymiş nerdeyse nerde ya şuan bişey yaptığı yok zaten erlere eğitim yaptırıyo, sen düşün biraz dedim, ben daha bişey yapmıyorum dedimrahatladım be oohh bayanssulusmile
yazzıııkkkk kızzzzz yapma
evlilik stresi takma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?