inston bu sana
Nisan ayında Neptünle ve Marsla yapacağı görünümler İkizler insanının kafasını karıştırabilir. Çünkü o mantık insanıdır. Aşırı duygusal bir ilişkiden ziyade keşfetmek, tanımak ve merakını gidermekten yanadır. Yeni tanışmaları gündeme getirir ve eski bir ilişkiyi yeniden canlandırır. Bu noktaya özel önem vermenizi istiyorum.
güzzz resmen benn yaaa inanmıyorummm .umarım bu durum geçicidirrr
valla gamişcim seni çok iyi anlıyorum.gerçi benim durum biraz farklı ama bizimki gelince aynı durumlar bizde de olacak.olsun be arkadaşım,yeniden ev döşeriz,ev taşırız,yeni evli gibi hatta bi de balayı,gelinliği giyip kucağında sokarlar bizi içeri:)))
benim durumum da tucecim biz kayınpederin evinde kalıyoruz,eşim askere gidince ben direk izmire ailemin yanına geldim.ve eşimin ailesi biz yokken bizim eve girmişler,kalmışlar.araba onların garajındaydı arabayı bozmuşlar falan.ev adamın yaaa anahtar falan da var.ben bana ait olan bişeyi başkası kullanınca ondan acaip soğurum özelliklede sevmediğim,samimiyetimin olmadığı biri kullanırsa.şimdi askerlik dönüşü eşim borçlarını ödesin,arabamız satılsın başka yere taşınalım istiyorum.yani arabamdan bile soğudummm
canımcmm benmkide ikizlerr ...
ah canıım 3 ıkızlermı olduk sımdı. senın tarıh ne mayısmı hazıranmı
sevgilimm 31 mayıs doğum tarihii :) ben teraziyim :) sende mi ikizlersin güzcüm..
benm hep yakınlarımm ikizler ya çekiyorum sanki ikizleri en yakın arkadaşmda ikizler falan çevremde mutlaka varlarr kaydirigubbakcemile3 enerjik hallerini ve merhametlerini çok seviyorm sevgilimdede öyle.. ama bide sinirli tarafı varki o an kaçıorm sonradan geçio zaten hehe kaydirigubbakcemile3
sevgilimm 31 mayıs doğum tarihii :) ben teraziyim :) sende mi ikizlersin güzcüm..
benm hep yakınlarımm ikizler ya çekiyorum sanki ikizleri en yakın arkadaşmda ikizler falan çevremde mutlaka varlarr kaydirigubbakcemile3 enerjik hallerini ve merhametlerini çok seviyorm sevgilimdede öyle.. ama bide sinirli tarafı varki o an kaçıorm sonradan geçio zaten hehe kaydirigubbakcemile3
olsun ama normalde iyiyiz biz:)
iyisinz tabii sevgilim bnm canım benm opuyorumnanaktan sıkılganlardır çabuk sıkılırlar o yüzden her canlı tutmak lazm onuu kolayda değilsiniz hanii ama severimm sizlerii Şeniz
iyimi ??? :roflol:mükemmeliz
yaaaa bebegım benım sana senınde bana ıhtıyacın varrrr . ben ıkızlerım esım terazı. :roflol::roflol:
ayy sağol canımm.ama keşke eşimde benim bu ruh hallerimi anlasaa.kadının ikizleri erkeğini idare etmesi kolayda.benim aslan burcu olan eşimin benim gibi ikizleri idare etmesi baya bi zor oluyor
off aslan erkeğii kendini çok seviyodurr :)) hep dediğim olsun isterr canım zor ikili anlıorm canım şimdi senii kaydirigubbakcemile3
kadınlar klübünün rezzan kirazı gibi oldumm delikafadulden delikafadulden
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 hay allahhh ne uyumluyuzz ama dimiii.. ikizlern dilinden terazi terazinin dilinden ikizler ii anlıo dimi şekerr olumunekankayizsmile
evet tatlım inşallahen kötüsü de bu zaten canım, adam evini açmış sonuçta, suçlayamazsınız da, büyük şanssızlık olmuş, daha güzellerini alırsınız eşin gelince inşallah :1hug:
güzzz resmen benn yaaa inanmıyorummm .umarım bu durum geçicidirrr
gamişcim,yok allah korusun şeker falan yok ta işte kardeşim biraz fazla takıntı yaptı.zaten kız arkadaşlarına bakıyorum da hep tek tip sarışın,uzun ve zayıf:)annem zaten diyor bazen bu çocuk acaba nasıl birini getircek diyeee.gerçi biz alıştık yabancı falan da getirebilir şaşırmayız yani:)))
ya sorma canım ıı denk geldık. ıkı hava gurubu ıı anlasacaksınız ama evlenıncede gayet neselı bı hayatınız olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?