331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canımcmm benmkide ikizlerr ...

benim durumum da tucecim biz kayınpederin evinde kalıyoruz,eşim askere gidince ben direk izmire ailemin yanına geldim.ve eşimin ailesi biz yokken bizim eve girmişler,kalmışlar.araba onların garajındaydı arabayı bozmuşlar falan.ev adamın yaaa anahtar falan da var.ben bana ait olan bişeyi başkası kullanınca ondan acaip soğurum özelliklede sevmediğim,samimiyetimin olmadığı biri kullanırsa.şimdi askerlik dönüşü eşim borçlarını ödesin,arabamız satılsın başka yere taşınalım istiyorum.yani arabamdan bile soğudummm

güzzz resmen benn yaaa inanmıyorummm .umarım bu durum geçicidirrr

bencede umarım gecıcıdır canım burnuma yanık kokusu gelıyo. dıbı tutmasında. aman dıyımmm heee

bence cok hayal kurmayın bu essekler utanmasalar zaten askerden geldım sen benı kucana al modunda gelırler

nası evine giriyo yaa yani dayalı döşeli senin evin orası dimii.. ne ayıpp sen yokken öyle evine giriyoo lmaz:

orası kesinn canımmm zaten en az 1 sene askerlik nazlanmaları devam eder

ah canıım 3 ıkızlermı olduk sımdı. senın tarıh ne mayısmı hazıranmı

sevgilimm 31 mayıs doğum tarihii :) ben teraziyim :) sende mi ikizlersin güzcüm..
benm hep yakınlarımm ikizler ya çekiyorum sanki ikizleri en yakın arkadaşmda ikizler falan çevremde mutlaka varlarr kaydirigubbakcemile3 enerjik hallerini ve merhametlerini çok seviyorm sevgilimdede öyle.. ama bide sinirli tarafı varki o an kaçıorm sonradan geçio zaten hehe kaydirigubbakcemile3

canım bende teraziyim ama nişanlım yay opuyorumnanaktan

yaaaa bebegım benım sana senınde bana ıhtıyacın varrrr . ben ıkızlerım esım terazı. :roflol::roflol:

iyisinz tabii sevgilim bnm canım benm opuyorumnanaktan sıkılganlardır çabuk sıkılırlar o yüzden her canlı tutmak lazm onuu kolayda değilsiniz hanii ama severimm sizlerii Şeniz

ayy sağol canımm.ama keşke eşimde benim bu ruh hallerimi anlasaa.kadının ikizleri erkeğini idare etmesi kolayda.benim aslan burcu olan eşimin benim gibi ikizleri idare etmesi baya bi zor oluyor

iyimi ??? :roflol:mükemmeliz

kesinlikleeee mükemmeliz süperiz

yaaaa bebegım benım sana senınde bana ıhtıyacın varrrr . ben ıkızlerım esım terazı. :roflol::roflol:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 hay allahhh ne uyumluyuzz ama dimiii.. ikizlern dilinden terazi terazinin dilinden ikizler ii anlıo dimi şekerr olumunekankayizsmile

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 hay allahhh ne uyumluyuzz ama dimiii.. ikizlern dilinden terazi terazinin dilinden ikizler ii anlıo dimi şekerr olumunekankayizsmile

ya sorma canım ıı denk geldık. ıkı hava gurubu ıı anlasacaksınız ama evlenıncede gayet neselı bı hayatınız olur

en kötüsü de bu zaten canım, adam evini açmış sonuçta, suçlayamazsınız da, büyük şanssızlık olmuş, daha güzellerini alırsınız eşin gelince inşallah :1hug:
evet tatlım inşallah

yabancı gelin iyi olur aslında :1rolleyes:

zaten bizimki de yabancı gelin yolunda ilerliyor:)))

ya sorma canım ıı denk geldık. ıkı hava gurubu ıı anlasacaksınız ama evlenıncede gayet neselı bı hayatınız olur

evet tatlım ikimzde hava grubu eğlenmeyi konuşmayı çok sever o yüzden biz bi susamayızz kaydirigubbakcemile3 ama diğer yandan ikiside özgürllüğüne düşkündür.. yinede uyumu sağlayan terazi oluyo kocanda öyledir sakindir kesinn ikizler çok alttan almayan oluyoo Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…