3310 Mutluluğu…

Haber mi ? Asla izlemiyorum. Müge anlı falan da izlemiyorum. Gerçekten artık yüreğim almıyor ya.

yazık 3 çocuk en az diyenlerin eline kaldık işte herşey ortada

Tiktok un adına bile tahammül edemiyorum ya ayyy gercekten o eski yillari çok çok özledim
Kızım tik tok çekerse sanırım kahrımdan ölürüm. Bazen fenomen mi olsam diyorum. Sonra neyimi çekeyim ki diyorum bim fenomeni…

Biz bir sene Türkiyeye tatile gittik. O zamanlar 1 Euro = 2 TL olmustu. Kendi kendimize baya sevinmistik bu duruma. Su andaki duruma cidden üzülüyorum. Bu sene kisa Türkiye ye gittim. Markete giriyorsun abur cubur birsey aldim cocuklarla beraber 300 TL gitti. Hersey Türkiye standartina göre acayip pahali. Allah herkesin yardimcisi olsun. Ev fiyatlarini sorduk bir akrabagimiz icin. Fiyatlar euro ile nerdeyse Almanya standartinda (Almanyadada ev fiyatlari cok yükseldi son senelerde). Kış aylari dogal gaz krizi de geliyor..

Valla ben hatirliyorum dayimin dugunune almistik kuyumcunun önune oturtmuslardi bizi simit yerken fiyat konusuyorlardi çok çok eski 2002 falan ya galiba
Yok be ya ceyrek altin 2006' da 45 tl falandi :/ hey gidi hey.

İndirimde en uygun fiyatlilarindan ruj, rimel, kapatici falan aldim gunluk makyaj icin. 200 telee. Luks falan degil be bu 200 nedir ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…