- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.755
- 263
- Konu Sahibi bubendegilim
-
Haber mi ? Asla izlemiyorum. Müge anlı falan da izlemiyorum. Gerçekten artık yüreğim almıyor ya.Paradan değil ya.Estetikli istemiyormuş garip bir hal aliyormuş insan. Ya internette var fotolar var ya sagini solunu cektirip gerdirip yuzleri garip bir hal aliyor oyle olur saniyor.
Ama ikna edecegim o gun geldiginde oturup yaşlanamam.
Boşver herseyi de dusunme, ben uzun zamandir olumsuz etkilenecegim haber ve goruntulere bile pek bakmiyorum, ilgilenmiyorum.
Biraz tutmayı öğren deseydinizBen unutmam o düğün rezaletini babam düğün zamanı banada altın kolye almıştı 3 gün sonra sıkıştik kızım diyip bozdurmustu çok aglamistim3 günlük zengindim
yazık 3 çocuk en az diyenlerin eline kaldık işte herşey ortadaMerhabaynn sitenin güzel kadınları;
Başlığı okuyunca bir ergen olmadığımı ve aslında derdimin bir telefon olmadığını anlamışsınızdır.
Şu sıralar yani yaklaşık 1 yıldır, ciddi anlamsa mutsuzum. Evlilik , doğum,pandemi, aile içinde sıkıntılar derken gerçekten artık toparlanamıyorum.
Bugün markette bir anneye rastladım. Bebek bezi alırken o da yanımda bakıyordu. Sonra telefonda birine alamayacağım çok pahalı dediğini duydum.
Almayı teklif etmek istedim ama yapamadım. Kimseyi rencide etmek istemiyorum çünkü. Ama alamayışı canımı acayip sıktı.
Mamalara bakayım dedim 150₺ den aşağı almak istediğim mama yok.
Telefonum çok yavaşladı. Hadi değişeyim dedim 5-6 binden başlıyor normal modeller.
Aradaşlar gidişat nereye gidiyor ? Artık cidden mutlu olmak çok zor.
Sürekli eskileri düşünür oldum. Eskiden 3310 vermişti amcam bana. Kendi yıllarca kullandığı telefonu benim için hazineydi resmen. O zamanlar çok mutluyduk. Şimdi ne oldu da hepimiz birden mutsuzlaştık? Bununla nasıl başa çıkacağız ? Cidden aklım almıyor…
Tiktok un adına bile tahammül edemiyorum ya ayyy gercekten o eski yillari çok çok özledimBirde bu yetmez gibi aptal Tik tokçu bir kesim yetişiyor. Mal gibi bir gençlik resmen. Of kızım nolur oku burayı büyüyünce annemmm. Bu konu kızıma mirastır arkadaşlar
Ne var ki ? Boklu bezleri yıkar yıkar takarız diğerineyazık 3 çocuk en az diyenlerin eline kaldık işte herşey ortada
Kızım tik tok çekerse sanırım kahrımdan ölürüm. Bazen fenomen mi olsam diyorum. Sonra neyimi çekeyim ki diyorumTiktok un adına bile tahammül edemiyorum ya ayyy gercekten o eski yillari çok çok özledim
3 gün iyi dayanmisti babam TV mizi satti kiriklariyla konuştuğu telefon borcunu ödeyemedigi içinBiraz tutmayı öğren deseydiniz
Yok be ya ceyrek altin 2006' da 45 tl falandi :/ hey gidi hey.Valla ben hatirliyorum dayimin dugunune almistik kuyumcunun önune oturtmuslardi bizi simit yerken fiyat konusuyorlardi çok çok eski 2002 falan ya galiba
Yalnızım yalnızım yalnızım yalnızımMusa Musa Gülşah Gülşah çalan müzik
tey tey teyyyyyy.haydin halayaaaaa.Yalnızım yalnızım yalnızım yalnızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?