Merhaba, bikaç gündür rejimdeyim, forumda başka bir başlıkta da günlük tutuyorum; bir de kendi günlüğümü oluşturmak istedim.
23 yaşındayım, boyum 1.61 cikti, 1.58 falan zannediyodum.
44-45 kiloda 34 beden oluyorum.
4 yıl önce 34 beden olmuştum rejim ve sporla. uzun süredir spor yapmadığım için şu an kilom az görünse de, neredeyse sırf yağdan oluştuğum için spor yaparken olduğum kilodan çok daha şişman görünüyorum. yanaklarım ve basenlerim en büyük problemim.
14 Nisan'da düzenli spor yapmaya başlıycam. 6 haftalık programım var. Kilomu da 14 Nisan'da yazıcam, şu an rejimdeyim zaten kilo veriyorum ama spor yok. Ebru Şallı'yı küçümsüyordum eskiden ama dvd lerine baktım ve beğendim ağırlıklı olarak onu yapıcam.
14 Nisan-25 Mayıs spor programı
pazartesi: callanetics + Ebru Şallı ile 21 Günde yağlarınızdan kurtulun
salı: callanetics + Ebru Şallı selülitsavar
çarşamba: callanetics
perşembe: callanetics + Ebru Şallı ile 21 Günde yağlarınızdan kurtulun
cuma: callanetics + Ebru Şallı selülitsavar
cumartesi: callanetics + 10 dakikalık egzersiz
pazar: dinlenme
Başlangıç kilo 48.7, 34 beden olmam için 4 kilo vermem ve çoookça sıkılaşmam gerek. 6 hafta yeterli olur herhalde. Hatta son 2 hafta koruma olur diye düşünüyorum.
1. Hafta:
2. Hafta:
3. Hafta:
4. Hafta:
5. Hafta:
6. Hafta:
Her hafta ptesi sabahı tartılıcam.
23 yaşındayım, boyum 1.61 cikti, 1.58 falan zannediyodum.
44-45 kiloda 34 beden oluyorum.
4 yıl önce 34 beden olmuştum rejim ve sporla. uzun süredir spor yapmadığım için şu an kilom az görünse de, neredeyse sırf yağdan oluştuğum için spor yaparken olduğum kilodan çok daha şişman görünüyorum. yanaklarım ve basenlerim en büyük problemim.
14 Nisan'da düzenli spor yapmaya başlıycam. 6 haftalık programım var. Kilomu da 14 Nisan'da yazıcam, şu an rejimdeyim zaten kilo veriyorum ama spor yok. Ebru Şallı'yı küçümsüyordum eskiden ama dvd lerine baktım ve beğendim ağırlıklı olarak onu yapıcam.
14 Nisan-25 Mayıs spor programı
pazartesi: callanetics + Ebru Şallı ile 21 Günde yağlarınızdan kurtulun
salı: callanetics + Ebru Şallı selülitsavar
çarşamba: callanetics
perşembe: callanetics + Ebru Şallı ile 21 Günde yağlarınızdan kurtulun
cuma: callanetics + Ebru Şallı selülitsavar
cumartesi: callanetics + 10 dakikalık egzersiz
pazar: dinlenme
Başlangıç kilo 48.7, 34 beden olmam için 4 kilo vermem ve çoookça sıkılaşmam gerek. 6 hafta yeterli olur herhalde. Hatta son 2 hafta koruma olur diye düşünüyorum.
1. Hafta:
2. Hafta:
3. Hafta:
4. Hafta:
5. Hafta:
6. Hafta:
Her hafta ptesi sabahı tartılıcam.
Son düzenleme: