34 beden günlüğüm

camamber

Guru
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2008
1.460
239
373
- Yurtdışı
Merhaba, bikaç gündür rejimdeyim, forumda başka bir başlıkta da günlük tutuyorum; bir de kendi günlüğümü oluşturmak istedim.
23 yaşındayım, boyum 1.61 cikti, 1.58 falan zannediyodum.
44-45 kiloda 34 beden oluyorum.
4 yıl önce 34 beden olmuştum rejim ve sporla. uzun süredir spor yapmadığım için şu an kilom az görünse de, neredeyse sırf yağdan oluştuğum için spor yaparken olduğum kilodan çok daha şişman görünüyorum. yanaklarım ve basenlerim en büyük problemim.
14 Nisan'da düzenli spor yapmaya başlıycam. 6 haftalık programım var. Kilomu da 14 Nisan'da yazıcam, şu an rejimdeyim zaten kilo veriyorum ama spor yok. Ebru Şallı'yı küçümsüyordum eskiden ama dvd lerine baktım ve beğendim ağırlıklı olarak onu yapıcam.

14 Nisan-25 Mayıs spor programı

pazartesi: callanetics + Ebru Şallı ile 21 Günde yağlarınızdan kurtulun
salı: callanetics + Ebru Şallı selülitsavar
çarşamba: callanetics
perşembe: callanetics + Ebru Şallı ile 21 Günde yağlarınızdan kurtulun
cuma: callanetics + Ebru Şallı selülitsavar
cumartesi: callanetics + 10 dakikalık egzersiz
pazar: dinlenme

Başlangıç kilo 48.7, 34 beden olmam için 4 kilo vermem ve çoookça sıkılaşmam gerek. 6 hafta yeterli olur herhalde. Hatta son 2 hafta koruma olur diye düşünüyorum.

1. Hafta:
2. Hafta:
3. Hafta:
4. Hafta:
5. Hafta:
6. Hafta:

Her hafta ptesi sabahı tartılıcam.

Son düzenleme:
Merhaba, bikaç gündür rejimdeyim, forumda başka bir başlıkta da günlük tutuyorum; bir de kendi günlüğümü oluşturmak istedim.
23 yaşındayım, boyum 1.58 (tam emin değilim)
4 yıl önce 34 beden olmuştum rejim ve sporla. uzun süredir spor yapmadığım için şu an kilom az görünse de, neredeyse sırf yağdan oluştuğum için spor yaparken olduğum kilodan çok daha şişman görünüyorum. yanaklarım ve basenlerim en büyük problemim.
14 Nisan'da düzenli spor yapmaya başlıycam. 6 haftalık programım var. Kilomu da 14 Nisan'da yazıcam, şu an rejimdeyim zaten kilo veriyorum ama spor yok. Ebru Şallı'yı küçümsüyordum eskiden ama dvd lerine baktım ve beğendim ağırlıklı olarak onu yapıcam.

perşembe: callanetics + Ebru Şallı selülitsavar
cuma: callanetics + Ebru Şallı ile 21 Günde yağlarınızdan kurtulun

Hayırlı olsun...

ohh ohhh boncugum hayırlı olsuna geldimmm :31:

:131:burdaki kuralların neler bakalım :68:
eğer kabul buyurursan yanına şöyle sıkışmak istiyorum :17:

Sıkış sıkış :) Ama kornet falan yasak, sen de beni motive et. Bir de 6 haftalık spor programını oluşturursan ptesiye kadar çok süper olur. seninkini de ilk mesaja yazarım. Yapabileceğin şekilde, ya da yapamadığında telafi edebileceğin şekilde bir program lütfen :)

Sıkış sıkış :) Ama kornet falan yasak, sen de beni motive et. Bir de 6 haftalık spor programını oluşturursan ptesiye kadar çok süper olur. seninkini de ilk mesaja yazarım. Yapabileceğin şekilde, ya da yapamadığında telafi edebileceğin şekilde bir program lütfen :)
sen bana kız ceza ver devamlı böyle başıma kak kilomu ben zaten depresyona girip kendimi zayıflamaya adarım :1:
tamam bu gece düşüneyim bu aralar işler yogun gece yapabilirim ancak ama yapıcam inşallahh...
manisaya gidene kadar sayenizce manken gibi olucam eskisi gibii:34::34:

sen bana kız ceza ver devamlı böyle başıma kak kilomu ben zaten depresyona girip kendimi zayıflamaya adarım :1:
tamam bu gece düşüneyim bu aralar işler yogun gece yapabilirim ancak ama yapıcam inşallahh...
manisaya gidene kadar sayenizce manken gibi olucam eskisi gibii:34::34:

ya valla öyle çocuk da bakamam dilvincim, sen kendini de motive et azıcık. ben de motivasyon isterim ayrıca hani bana :52:

Canım günlüğün hayırlı olsun :) Yalnız haftada 6 gün spor çok değil mi? Üstelik bazı günler 2 farklı şey yapıyorsun toplamda en az 2 saat sürer. Sporun en ideali 1 gün yapıp 1 gün durmaktır bu da haftada 4 güne denk gelir. Her sporun ardından 1 gün dinlenme gelirse vücut kendini daha iyi toparlayıp bir sonraki sporda daha iyi yağ yakar. Bir de haftada 4'ten fazla yapılan sporların devamlılığı çok yoktur, ömrün boyunca yapacağın bir düzen tutturmak lazım. Ömür boyu haftada 6 gün spor yapamazsın ama haftada 4 gün yapabilirsin. Çünkü sporu azalttığında vücut biraz kendini salacak, en iyisi daha az yapmak ama hep yapmak. Yani bence böyle yap canım ama sen bilirsin :) Nasıl rahat edeceksen öyle yap tabi. Şimdi böyle başlayıp hedefine ulaşınca yavaş yavaş da azaltabilirsin öyle de olur :46:

Canım günlüğün hayırlı olsun :) Yalnız haftada 6 gün spor çok değil mi? Üstelik bazı günler 2 farklı şey yapıyorsun toplamda en az 2 saat sürer. Sporun en ideali 1 gün yapıp 1 gün durmaktır bu da haftada 4 güne denk gelir. Her sporun ardından 1 gün dinlenme gelirse vücut kendini daha iyi toparlayıp bir sonraki sporda daha iyi yağ yakar. Bir de haftada 4'ten fazla yapılan sporların devamlılığı çok yoktur, ömrün boyunca yapacağın bir düzen tutturmak lazım. Ömür boyu haftada 6 gün spor yapamazsın ama haftada 4 gün yapabilirsin. Çünkü sporu azalttığında vücut biraz kendini salacak, en iyisi daha az yapmak ama hep yapmak. Yani bence böyle yap canım ama sen bilirsin :) Nasıl rahat edeceksen öyle yap tabi. Şimdi böyle başlayıp hedefine ulaşınca yavaş yavaş da azaltabilirsin öyle de olur :46:

yani aslında sadece callanetics olan günleri saymıyorum, çünkü amacım hayatım boyunca sabah kalktığımda 10 dk da olsa callanetics tarzı esneme hareketleri yapmak. bu 6 haftayı tamamlayıp azaltırım, söylediğin çok doğru.
bir de betül mardin'in kadınlara tavsiyesi her gün her sabah spor yapmaktı :)

yani aslında sadece callanetics olan günleri saymıyorum, çünkü amacım hayatım boyunca sabah kalktığımda 10 dk da olsa callanetics tarzı esneme hareketleri yapmak. bu 6 haftayı tamamlayıp azaltırım, söylediğin çok doğru.
bir de betül mardin'in kadınlara tavsiyesi her gün her sabah spor yapmaktı :)

Ya aslında ben de her sabah spor yapmak isterim güne çok güzel başlanır ama şu terleme ve duş alma gerekliliği olmasa :((( Ben zaten evden 7 buçuk en geç 8 de çıkıyorum hangi ara kalkıp da spor yapıp da duş alacağım... O yüzden sabah yapamıyorum. Yoksa çok isterim.

Ya aslında ben de her sabah spor yapmak isterim güne çok güzel başlanır ama şu terleme ve duş alma gerekliliği olmasa :((( Ben zaten evden 7 buçuk en geç 8 de çıkıyorum hangi ara kalkıp da spor yapıp da duş alacağım... O yüzden sabah yapamıyorum. Yoksa çok isterim.

aynen, ben de o yüzden callanetics i seçtim sabah sporu olarak. callanetics terletmiyor genel olarak esneme hareketleri zaten.
haftada bi iki kez dans da edicem heralde ama onu yazmadım, duş alma imkanım yoksa vs edemicem çünkü.

Günaydıııın!!

Spor çizelgesi oluşturdum, giysi dolabımın içine yapıştırdım.
diyetim de şöyle olacak: sabah: biraz meyve ve müsli+ light süt
öğlen ve akşam: salata ( etli, tavuklu, ton balıklı, peynirli, cevizli vs) veya sebze yemeği.
aralarda kahve, çay. (şekersiz tabi ki)

şu an biraz çilekle müslimi yiyorum :)

Günaydıııın!!

Spor çizelgesi oluşturdum, giysi dolabımın içine yapıştırdım.
diyetim de şöyle olacak: sabah: biraz meyve ve müsli+ light süt
öğlen ve akşam: salata ( etli, tavuklu, ton balıklı, peynirli, cevizli vs) veya sebze yemeği.
aralarda kahve, çay. (şekersiz tabi ki)

şu an biraz çilekle müslimi yiyorum :)
canım geri döndüğüne sevindim:3:
umarım bi daha ki topiği bırakışımız 34 beden oluşumuz olur bahaneler olmazz:1:

14.04.2014

sabah: 3 çilek+ 4 kaşık müsli + light süt
öğlen: 80 gr normal ton balıklı salata + 2 yemek kaşığı sezar salata sosu + 1 wasa (36 kalori)
akşam: öğlenin aynısı

kahve veya yeşil çay içiyorum aralarda.

spor: ebru şallı 21 gün + callanetics

şimdiden yazıyorum, değişiklik olursa editlerim.

Back
X