34 beden günlüğüm

ben dün kaçırdım, daha doğrusu dikkat edemedim bayağı sıkıntılı bir gün olduğu için. bugün detoks çorbası yapıyorum. menülerimi not alıcam bundan sonra, toplu bi halde buraya yazıcam.
tek sorun callanetics yapmaya çok üşeniyorum, pilateste falan problem yok da, callanetics çok sıkıcı geliyor.

di mi ya, sabah kalkıncaki o hafiflik, o enerji için bile değer sırf zayıflamak için de değil.
aynen ağzına sağlıkkk
dedim mi sana bilmiyorum kendime eski bedenime uygun 36 beden kıyafetler aldım ona bakıyorum her gün enem bune çocuk kıyafeti gibi ben böylemiy mişim diyorum :1:

aynen ağzına sağlıkkk
dedim mi sana bilmiyorum kendime eski bedenime uygun 36 beden kıyafetler aldım ona bakıyorum her gün enem bune çocuk kıyafeti gibi ben böylemiy mişim diyorum :1:

aynen benim içine giremediğim kıyafetlerim de öyle. dün bi tane elbise denedim, çok kötü durdu, moralimi bozdu. o yüzden mayısa kadar kıyafet denemicem, sadece tartıya bakıcam.

aynen benim içine giremediğim kıyafetlerim de öyle. dün bi tane elbise denedim, çok kötü durdu, moralimi bozdu. o yüzden mayısa kadar kıyafet denemicem, sadece tartıya bakıcam.

Aynen ben de öyle, güya kilom az ama pantolonlar üstümde iyi durmuyor. Çünkü bacaklarım çok tuhaf, kalçam ve üst bacağım var dize kadar yağlı, ordan altı göreceli olarak daha zayıf. Dolayısıyla kalça-üst bacak bedenine göre pantolon aldığımda beli aşırı bol oluyor, alt bacağı da aşırı bol oluyor :26: Bir de bacaklarımı sevmediğim için elbise giyerken çok rahat olamıyorum...

Diğer konuda yaşımı ve boyumu sormuşsun tatlım, 21 yaşındayım ve 160 boyundayım.

şimdi kaç kilosun senn güzelim

sabah 48.2 çıktım. ama yarına artar büyük ihtimalle.

Aynen ben de öyle, güya kilom az ama pantolonlar üstümde iyi durmuyor. Çünkü bacaklarım çok tuhaf, kalçam ve üst bacağım var dize kadar yağlı, ordan altı göreceli olarak daha zayıf. Dolayısıyla kalça-üst bacak bedenine göre pantolon aldığımda beli aşırı bol oluyor, alt bacağı da aşırı bol oluyor :26: Bir de bacaklarımı sevmediğim için elbise giyerken çok rahat olamıyorum...

Diğer konuda yaşımı ve boyumu sormuşsun tatlım, 21 yaşındayım ve 160 boyundayım.

hmm o zaman 49a inince tekrar karar verirsin 47ye çekip çekmeyeceğine ama ben güzel duracağını düşünüyorum. ben fit vücutları daha çok beğeniyorum çünkü. herkesin zevki farklı tabi bazıları gerçekten balık etli seviyo, ama çoğu insan da kendini kandırıyormuş gibime geliyor, balık etli daha güzelim diye.
şişman kadın çirkindir demiyorum ama her insanın zayıf hali daha güzel bence.
mesela olya abramovich ne kadar fit (karın kasları kötü bence) ama fotolarının altına çırpı bacak falan yazmışlar. hiç çırpı değil bana göre ideal bacak. (bunu da kendi zevkimi anlatmak için yazdım :) )

sabah tartıldığımda yarım kilo aldığımı gördüm 3 günde (48.9) . hep karbonhidrat yediğim ve regl olamadığım için çok şişim. o yüzden çok sinirliydim öğleye kadar şimdi pilates yaptım biraz geçti sinirim. pilates yaparken de sinirliydim, kollarıma falan bakıp iğrenç buluyordum ama zorladım dvdyi bitirmek için, soğumaya geçince biraz rahatladım.
eksik kalan sporlarımı tamamlamaya uğraşıcam dolabımın üstüne programımı asmıştım. fotografını çekip koyarım buraya da.

akşam da annemle yürüyüşe gidicez. ve ben bundan sonra survivor modundayım.

detoksumu yapıyorum bugun, ben değiştirdim baya bi. çünkü bakliyat yemek istemedi canım, zaten şişmişim. yarım litre light kefirin içine 20 çilek 3 salatalık attım blenderdan geçirdim, onu içiyorum. acıkırsam salatalık ve çilek yemek de serbest ama yetiyor şimdilik karışım. yeşil çay ve su içiyorum bir de vitamin alıyorum.

sarkık yerlerime ve selülitlerime bakmamaya çalışıyorum, delircem çünkü.

nisan sonuna kadar 46 rakamını görücem tartıda.

sabah tartıldığımda yarım kilo aldığımı gördüm 3 günde (48.9) . hep karbonhidrat yediğim ve regl olamadığım için çok şişim. o yüzden çok sinirliydim öğleye kadar şimdi pilates yaptım biraz geçti sinirim. pilates yaparken de sinirliydim, kollarıma falan bakıp iğrenç buluyordum ama zorladım dvdyi bitirmek için, soğumaya geçince biraz rahatladım.
eksik kalan sporlarımı tamamlamaya uğraşıcam dolabımın üstüne programımı asmıştım. fotografını çekip koyarım buraya da.

akşam da annemle yürüyüşe gidicez. ve ben bundan sonra survivor modundayım.

detoksumu yapıyorum bugun, ben değiştirdim baya bi. çünkü bakliyat yemek istemedi canım, zaten şişmişim. yarım litre light kefirin içine 20 çilek 3 salatalık attım blenderdan geçirdim, onu içiyorum. acıkırsam salatalık ve çilek yemek de serbest ama yetiyor şimdilik karışım. yeşil çay ve su içiyorum bir de vitamin alıyorum.

sarkık yerlerime ve selülitlerime bakmamaya çalışıyorum, delircem çünkü.

nisan sonuna kadar 46 rakamını görücem tartıda.

46yı göreceğine eminim canım, alıp vermeler oluyor arada, lütfen moralini bozma. Biraz dikkat edersin bu hafta daha güzel verirsin emin ol. Ben de nerede bu kız diye merak ediyordum, şu detoks sana çok iyi gelecek bak gör :))

46yı göreceğine eminim canım, alıp vermeler oluyor arada, lütfen moralini bozma. Biraz dikkat edersin bu hafta daha güzel verirsin emin ol. Ben de nerede bu kız diye merak ediyordum, şu detoks sana çok iyi gelecek bak gör :))

çok sağol esracım verdiğin moral için. bu hafta ödevimle falan uğraştım baya kötü geçti o yüzden diyet açısından.
bakalım hırs yaptım şu an, istanbul'da hava bugün acayip sıcak, bundan sonra kapalı kıyafetler giyilmiyceğinin işareti :52:

çok sağol esracım verdiğin moral için. bu hafta ödevimle falan uğraştım baya kötü geçti o yüzden diyet açısından.
bakalım hırs yaptım şu an, istanbul'da hava bugün acayip sıcak, bundan sonra kapalı kıyafetler giyilmiyceğinin işareti :52:

Aynen artık uzun kolluların, pantolonların içinde saklanabileceğimiz dönem geçti. Bundan sonra çok daha kararlı ve çok daha hızlı olmamız lazım daha fazla saklanamayacağız çünkü :17:

22.04.2014
detoks günü, gün içerisinde tükettiklerim: 2 yumurta, yarım litfe kefir, 3 salatalık, 20 kadar çilek, bir portakal, bir armut.

yarın ne yesem diye düşünüyorum, buna devam ederdim de kefirim bitti çıkıp alırsam belki.

akşam yürüyüşüne gitmedim, şu an açım, o yüzden kendime 1 sigara izni verdim birazdan içicem. bundan sonra diyete alışana kadar da akşam yürüyüşüne çıkıcam, çünkü akşamları yemek istiyorum. bugün yürüyüş yerine 1 sigara ama bundan sonra sadece yürüyüş. 2 haftaya alışırım herhalde.

24.04.2014

sabah: 1 yumurta
öğlen: yarım kabak içine bol light peynir ve dereotu fırında pişirilmiş
akşam: öğlenki kabağın aynısı + 2 salatalık, biraz daha light beyaz peynir +maden suyu

spor: winsor pilates yaptım bi tek. eksik olan pilates ve callaneticsleri 6 haftamın içinde tamamlıycam. programımın resmini çekip koymam lazım buraya, dolabıma astım programı.
belki bir saat sonra yürüyüşe de çıkarım.

oturunca bacaklarımın arasında buradaki gibi katlanma oluyor:
$tumblr_mizu99P12U1qe0lqqo1_500.webp

yanındaki bacakta kıvrılma yok. acaba sporla düzelir mi bu durum merak ediyorum.

5 günlük detoks listem:

sabah: çiğ ot (maydonoz, dereotu, semizotu ne olursa), istenirse domates salatalık, 1 yumurta, 2 ceviz, 5 badem + multivitamin
gün içinde: yarım litre kefir içine 20 çilek, 3 salatalık ve nane karıştırılıp içilecek. artı olarak balık yağı ve ginseng.

ptesiden cumaya olucak. yarın sabah tartılıcam ama yarım kilodan fazla bugün almışımdır :) o yüzden ilk gün gidecek olan kilo sırf su olur.

Back
X