- 14 Eylül 2012
- 5.242
- 1.854
- 448
valla keşke daha önce bu kadar dikkat edeydim dün bir hafiftim ki anlatamam sana camamberimmmmmdilvin mükemmelsiiin![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla keşke daha önce bu kadar dikkat edeydim dün bir hafiftim ki anlatamam sana camamberimmmmmdilvin mükemmelsiiin![]()
![]()
valla keşke daha önce bu kadar dikkat edeydim dün bir hafiftim ki anlatamam sana camamberimmmmm![]()
aynen ağzına sağlıkkkdi mi ya, sabah kalkıncaki o hafiflik, o enerji için bile değer sırf zayıflamak için de değil.
aynen ağzına sağlıkkk
dedim mi sana bilmiyorum kendime eski bedenime uygun 36 beden kıyafetler aldım ona bakıyorum her gün enem bune çocuk kıyafeti gibi ben böylemiy mişim diyorum![]()
şimdi kaç kilosun senn güzelimaynen benim içine giremediğim kıyafetlerim de öyle. dün bi tane elbise denedim, çok kötü durdu, moralimi bozdu. o yüzden mayısa kadar kıyafet denemicem, sadece tartıya bakıcam.
aynen benim içine giremediğim kıyafetlerim de öyle. dün bi tane elbise denedim, çok kötü durdu, moralimi bozdu. o yüzden mayısa kadar kıyafet denemicem, sadece tartıya bakıcam.
şimdi kaç kilosun senn güzelim
Aynen ben de öyle, güya kilom az ama pantolonlar üstümde iyi durmuyor. Çünkü bacaklarım çok tuhaf, kalçam ve üst bacağım var dize kadar yağlı, ordan altı göreceli olarak daha zayıf. Dolayısıyla kalça-üst bacak bedenine göre pantolon aldığımda beli aşırı bol oluyor, alt bacağı da aşırı bol oluyor :26: Bir de bacaklarımı sevmediğim için elbise giyerken çok rahat olamıyorum...
Diğer konuda yaşımı ve boyumu sormuşsun tatlım, 21 yaşındayım ve 160 boyundayım.
umarım artmazzsabah 48.2 çıktım. ama yarına artar büyük ihtimalle.
sabah tartıldığımda yarım kilo aldığımı gördüm 3 günde (48.9) . hep karbonhidrat yediğim ve regl olamadığım için çok şişim. o yüzden çok sinirliydim öğleye kadar şimdi pilates yaptım biraz geçti sinirim. pilates yaparken de sinirliydim, kollarıma falan bakıp iğrenç buluyordum ama zorladım dvdyi bitirmek için, soğumaya geçince biraz rahatladım.
eksik kalan sporlarımı tamamlamaya uğraşıcam dolabımın üstüne programımı asmıştım. fotografını çekip koyarım buraya da.
akşam da annemle yürüyüşe gidicez. ve ben bundan sonra survivor modundayım.
detoksumu yapıyorum bugun, ben değiştirdim baya bi. çünkü bakliyat yemek istemedi canım, zaten şişmişim. yarım litre light kefirin içine 20 çilek 3 salatalık attım blenderdan geçirdim, onu içiyorum. acıkırsam salatalık ve çilek yemek de serbest ama yetiyor şimdilik karışım. yeşil çay ve su içiyorum bir de vitamin alıyorum.
sarkık yerlerime ve selülitlerime bakmamaya çalışıyorum, delircem çünkü.
nisan sonuna kadar 46 rakamını görücem tartıda.
46yı göreceğine eminim canım, alıp vermeler oluyor arada, lütfen moralini bozma. Biraz dikkat edersin bu hafta daha güzel verirsin emin ol. Ben de nerede bu kız diye merak ediyordum, şu detoks sana çok iyi gelecek bak gör :))
çok sağol esracım verdiğin moral için. bu hafta ödevimle falan uğraştım baya kötü geçti o yüzden diyet açısından.
bakalım hırs yaptım şu an, istanbul'da hava bugün acayip sıcak, bundan sonra kapalı kıyafetler giyilmiyceğinin işareti![]()