34 beden günlüğüm

yaa bi de aynı anda bıraktık. neyse ama bu yeni günlüğüm bunda kaçamak falan yok 6 hafta.
bugün bende başladım ama hazır köfte çorba yemek zorundayım ama hareket edip fazla yemiycem kararlıyım bu sefer artıkk zayıf çıtı pıtı olucaz... :20::20:

bugün bende başladım ama hazır köfte çorba yemek zorundayım ama hareket edip fazla yemiycem kararlıyım bu sefer artıkk zayıf çıtı pıtı olucaz... :20::20:

yani aslında tek amaç kilo vermekse hazır şeyler yemek o kadar da etkilemiyor ama tam da yediklerine dikkat ediyoken insan sağlıklı şeyler yiyim bari diyor.
şöyle bi laf duydum: ister çilek olsun isterse çilekli dondurma, her şey kararında.
gibi bi şey, çevirince biraz saçma oldu ama işte everything in moderation.
ben spora gidiyoruuum

yani aslında tek amaç kilo vermekse hazır şeyler yemek o kadar da etkilemiyor ama tam da yediklerine dikkat ediyoken insan sağlıklı şeyler yiyim bari diyor.
şöyle bi laf duydum: ister çilek olsun isterse çilekli dondurma, her şey kararında.
gibi bi şey, çevirince biraz saçma oldu ama işte everything in moderation.
ben spora gidiyoruuum
tamam canım iyi kalori yakmalarrr bende kahve molasında biraz yürüdüm akşama artık asıl spor

Ebru Şallı ile 21 günde yağlarınızdan kurtulun yorumlarım:
daha önce sadece 1 kere deneme amaçlı yapmıştım bu dvd'yi, uzun zamandır da düzgün spor yapmıyordum. ilk gün olduğu için zorladı ama sevdim. Bikaç hareketi tam yapamadım. stretching baya uzun ama bütün ağrıyı sızıyı aldı, sabredip yapmak gerek.
sevmediğim kısımlar: selülitsavar hareketinde baya bi kırpmışlar gibi duruyor dvd'den ama olsun. bi de sağ ve sol bacak eşit sayıda mı yaptırıyor emin değilim, üşenmesem sayıcam da neyse.

Ben ağırlık kullanmıyorum hiçbi zaman da kullanmıycam. Ebru şallı bi ara baya kaslanmıştı, ben öyle sevmiyorum. Bu dvd'de de niye göbekli diyordum ki hamileymiş :)
bu 6 haftalık programım bitince skinny jeans dvd sini almayı düşünüyorum 15 gün aralıksız kür yapılıyomuş. tanıtım videosunu izledim, klasik hareketlerinin dışında da bir iki bi şey var ama Ebru Şallı'nın vücudu, makyajı falan daha güzel yeni dvd'de. Ben öyle şeylere çok takıyorum, hoca güzel olunca motive oluyorum, o yüzden onu da alıcam.

ay çok gaza geldim, yanaklarıma renk geldi resmen spor yapınca.
ay canım bende bugun fena gaza geldim fakat 2 buçuk saatlik uykudan sonra pert oldum hazır yediklerimin üzerinden saatler gecince uzandım dinleniyim sonra nolursa olsun spor yapıcam
burdan da devam ettiğim için yediklerimi ve hareketlerimi burayada paylaşıyorum

sabah 7.30
kayısılı probiyotik activia yogurdun içine taze sarımsak ve acı cin biber tursusu dogradım bolcaa
kayısılı 1 küçük kutu meyve suyu

ara ögün diyelim :D 11:00
1 kornet

kahve molalarında 1 küçük paket crax yedim sade

akşam 15.00
8 parmak köfte
salata
yogurt
2 lokma karadeniz ekmeği

50 dakikalık bi spor videosu var zumba fitness workout (
http://www.youtube.com/watch?v=y9raJrc-X9k) akşamda nasipse bunu yaparım
yagmurda biraz yurudum onun dısında

kalkıncada bir elma yerim günü kapatırım
kızlar bişey sorucam bende minerallik zayıflamaya yardımcı metabolizma hızlandırıp selülitleri azaltan koca koca tuzlar var içinde kil falan var banyoda küvete bazen döküyorum onu yağınca benim metabolizma hızlanıyo deneyen var mı içinizden ?

kızlar dogrusu ben bile hayret ettim kendime ne kadar hamlamışım bu videoya 15 dakika dayandım karnıma kramp giriyo suan belki yorgun ve uykusuz oldugum için böyle cabuk yoruldum bilemiyorum ama ne kadar kendimi saldıgımı ve bi an önce toplamam gerektiğini daha iyi anlıyorum...

dün iki tane wasa sandviç yedim:30:
bugün de sahilde küçük piknik yapıcaz, işte birisi içli köfte de getircek ben hiç yemediğim için. bi tek içli köfte yerim o yüzden, bir de küçük bi şey içerim.
ama yine de 1000 kalori falan fazla almış olucam, bu hafta 1 kilo vermem lazım en az o yüzden eve gelince kalori sayacımı takıp ekstradan spor yapıcam 1000 kalorilik (500 bugün 500 yarın da olabilir bakıcam)

birazdan da Ebru şallı selülitsavar yapmayaaaa

dün iki tane wasa sandviç yedim:30:
bugün de sahilde küçük piknik yapıcaz, işte birisi içli köfte de getircek ben hiç yemediğim için. bi tek içli köfte yerim o yüzden, bir de küçük bi şey içerim.
ama yine de 1000 kalori falan fazla almış olucam, bu hafta 1 kilo vermem lazım en az o yüzden eve gelince kalori sayacımı takıp ekstradan spor yapıcam 1000 kalorilik (500 bugün 500 yarın da olabilir bakıcam)

birazdan da Ebru şallı selülitsavar yapmayaaaa
2 tanecik bişey olmaz demiycem bir daha dikkat et 34 beden olmak istemiyo musunn yoksa sen haaa :20::20::20:
bugün süper halsizim hastayım kızlar başım dönüyo gözlerim koreliler gibi şiş artık :18:
günün özetiiiiii işteee..

sabah 7:30
1 tabak bol yarım yaglı sütle vitaminli coco pops

ara öğün 11:00
1 neskahve sekersiz
yanında kuru incir
1 avuç kuruyemiş

mola zamanııı 13:00
1 meyveli kornet

akşam yemeği 16:00
2 dilim tam tahıllı kızarmış ekmeğin arasına 1 tane tavuk burger
bolca yeşillik
1 küçük şişe acı şalgam

17:00
bitki çayı
1 mini muzlu popkek

akşam kesin hareket yaparım ama 50 dakikayı dolduramıyorum bende cok fazla zorlamıyorum kendimi bugun kesin 30 dakika yapıcam ama kararlıyım

2 tanecik bişey olmaz demiycem bir daha dikkat et 34 beden olmak istemiyo musunn yoksa sen haaa :20::20::20:
bugün süper halsizim hastayım kızlar başım dönüyo gözlerim koreliler gibi şiş artık :18:
günün özetiiiiii işteee..

1 tabak bol yarım yaglı sütle vitaminli coco pops

ara öğün 11:00
1 neskahve sekersiz
yanında kuru incir
1 avuç kuruyemiş

mola zamanııı 13:00
1 meyveli kornet

akşam yemeği 16:00
2 dilim tam tahıllı kızarmış ekmeğin arasına 1 tane tavuk burger
bolca yeşillik
1 küçük şişe acı şalgam

17:00
bitki çayı
1 mini muzlu popkek

akşam kesin hareket yaparım ama 50 dakikayı dolduramıyorum bende cok fazla zorlamıyorum kendimi bugun kesin 30 dakika yapıcam ama kararlıyım

istiyoooom!
asıl senin bunlar ne:
-coco pops
-kornet
-pop kek

hepsi iğrenç popoya baldıra yapışan sağlıksız yağ ve şeker içeriyo :4:

istiyoooom!
asıl senin bunlar ne:
-coco pops
-kornet
-pop kek

hepsi iğrenç popoya baldıra yapışan sağlıksız yağ ve şeker içeriyo :4:
kız ben eve geldim de bizim sebze yemeklerimiz olur genelde yemeklerimiz saglıklı ve diyete uygundur annem sagolsun ama böyle abur cuburlarda olmazsa olmazımızdır
kız ben yarım saat önce 3 tane en sevdigim küçüçük mini minnacık masum mu masum jelibon yedigimi diycektimde vazgectim dimiycem sana deyse sen beni merdaneyle dövcennnn burdan da atcan :4::4:
genelde 6 dan sonra bişey yemem bitki cayı içerim
yarın söz veriyorum sana en saglıklı günüm olucak :1: bakalım ne kadar başarıcam
kahveye bişey demiyon dimiii
neskahvem sekersiz ve krema yerine yarım yaglı süt koyarım sonra kaynar su bu kadar :1:

kız ben eve geldim de bizim sebze yemeklerimiz olur genelde yemeklerimiz saglıklı ve diyete uygundur annem sagolsun ama böyle abur cuburlarda olmazsa olmazımızdır
kız ben yarım saat önce 3 tane en sevdigim küçüçük mini minnacık masum mu masum jelibon yedigimi diycektimde vazgectim dimiycem sana deyse sen beni merdaneyle dövcennnn burdan da atcan :4::4:
genelde 6 dan sonra bişey yemem bitki cayı içerim
yarın söz veriyorum sana en saglıklı günüm olucak :1: bakalım ne kadar başarıcam
kahveye bişey demiyon dimiii
neskahvem sekersiz ve krema yerine yarım yaglı süt koyarım sonra kaynar su bu kadar :1:

bizim evde de var canıms, bu akşam da en sevdiğim şey olan nohutlu pilav vardı yemedim, enginar yedim. bakalım ne kadar başarıcam yok valla yarın son şansın :4:

şimdi dışarı çıkcam içli köfte yemeye. 2 gün boyunca ekstradan 1000 kalori almış olucam. 200ünü yaktım gitti. 800 kalorilik daha spor yapıcam.

bugün yediklerim

15.05.2014

sabah: 3 kaşık müsli, 3 çilek, light süt
öğlen: bol light peynirli domatesli salata, 1 wasa, 1 armut
akşam: 1 enginar (bezelyeli, patatesli havuçlu olan)

zorunlu gece yemeği: içli köfte, biraz da içecek bi şeyler yudumlarım

bizim evde de var canıms, bu akşam da en sevdiğim şey olan nohutlu pilav vardı yemedim, enginar yedim. bakalım ne kadar başarıcam yok valla yarın son şansın :4:

şimdi dışarı çıkcam içli köfte yemeye. 2 gün boyunca ekstradan 1000 kalori almış olucam. 200ünü yaktım gitti. 800 kalorilik daha spor yapıcam.

bugün yediklerim

15.05.2014

sabah: 3 kaşık müsli, 3 çilek, light süt
öğlen: bol light peynirli domatesli salata, 1 wasa, 1 armut
akşam: 1 enginar (bezelyeli, patatesli havuçlu olan)

zorunlu gece yemeği: içli köfte, biraz da içecek bi şeyler yudumlarım
tamam yarın cokkkk dikkat edicem zaten sen böyle kızınca kendimi kötü hissediyorummm:5:

kızlar unutmadan diyeyim son anda bi önemli dersim cıktı projeyi yarına bitirmem lazım hareket yattı yarın sabah yürümeye calışıcam eve gelir gelmezzde hareket yapmaya calışırım
bu arada camamberim sen ortalama yani bu kaçamakları saymazsak kaç kalori alıyosun günde

kızlar unutmadan diyeyim son anda bi önemli dersim cıktı projeyi yarına bitirmem lazım hareket yattı yarın sabah yürümeye calışıcam eve gelir gelmezzde hareket yapmaya calışırım
bu arada camamberim sen ortalama yani bu kaçamakları saymazsak kaç kalori alıyosun günde

kalori hesabu yapmıyorum ben, saçma geliyor. yağın çok kalorili olduğunu, marulun ekmekten çok daha düşük kaloride olduğunu vs bilmek yeterli bence. 3müş 5miş zaten onları tam olarak hesaplayamazsın. ama genel menüm, sabah 3 kaşık müsli, meyve ve light süt, öğle-akşam: salata (yağlı, etli, balıklı, peynirli vs), bir dilim wasa ekmeği veya sebze yemeği. yanında yoğurt da yerim istersem. öyle.

kalori hesabu yapmıyorum ben, saçma geliyor. yağın çok kalorili olduğunu, marulun ekmekten çok daha düşük kaloride olduğunu vs bilmek yeterli bence. 3müş 5miş zaten onları tam olarak hesaplayamazsın. ama genel menüm, sabah 3 kaşık müsli, meyve ve light süt, öğle-akşam: salata (yağlı, etli, balıklı, peynirli vs), bir dilim wasa ekmeği veya sebze yemeği. yanında yoğurt da yerim istersem. öyle.
peki bugün makarna var eve erken gidicem ne diyosun ayrı yeten sebze yemeğimi yapıyım yoksa 6 kaşık makarna yiyem mi :1:

sabah aç karnına 15 dakika yogun tempolu dans hareket videosu yaptım

1 dilim kızarmış tahıllı ekmeğin arasına 4 ince salam salamlar cok cok iyi kızarmış az yaglı ekmeklerde tost makinesinde kalorisi yarıya indirildi
1 küçük su bardagı yarım yaglı süt

ara 10:00
1 bardak kahve
fındık badem bir avuç

öğlen 14:00
1 tabak (çok dolu degil ama katı kıvamlıydı) acılı tarhana çorbası
biraz salata ve yogurt
tatlıyı gözüme gözüme sokmalarına ragmen hayır canım istemiyooo didim biliyonuz muuu hemde en sevdigim tatlıydı yuhhh iyi misin dediler :23:

18:30
kahve ve 1 ince dilim beyaz peynir (peynir ne alaka hemen açıklayayım börek yapıyodum atıverdim ağzıma tadına bakmak amaçlı :1:)

anaaaammm ben bugun kendimi ne kadar hafif hissediyorum anlatamam yaaaaaa:52:
spor yapar mıyım bilmiyorum çünkü yarın ki misafirler için gece yarısına kadar hazırlık yapıcam yarın çalışıyorum
evi temizle topla yok tuzlusu yok tatlısı derken baya kalori yaktım yaaa:8:

sabah aç karnına 15 dakika yogun tempolu dans hareket videosu yaptım

1 dilim kızarmış tahıllı ekmeğin arasına 4 ince salam salamlar cok cok iyi kızarmış az yaglı ekmeklerde tost makinesinde kalorisi yarıya indirildi
1 küçük su bardagı yarım yaglı süt

ara 10:00
1 bardak kahve
fındık badem bir avuç

öğlen 14:00
1 tabak (çok dolu degil ama katı kıvamlıydı) acılı tarhana çorbası
biraz salata ve yogurt
tatlıyı gözüme gözüme sokmalarına ragmen hayır canım istemiyooo didim biliyonuz muuu hemde en sevdigim tatlıydı yuhhh iyi misin dediler :23:

18:30
kahve ve 1 ince dilim beyaz peynir (peynir ne alaka hemen açıklayayım börek yapıyodum atıverdim ağzıma tadına bakmak amaçlı :1:)

anaaaammm ben bugun kendimi ne kadar hafif hissediyorum anlatamam yaaaaaa:52:
spor yapar mıyım bilmiyorum çünkü yarın ki misafirler için gece yarısına kadar hazırlık yapıcam yarın çalışıyorum
evi temizle topla yok tuzlusu yok tatlısı derken baya kalori yaktım yaaa:8:

dilvin mükemmelsiiin :32: :46:

Back
X