341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

Ne demek sen iyi ol başka bir şey istemiyoruz biz:) De aramıyor işte...Ben zorladıktan sonra ya da ulaş bana dedikten sonra arasa ne fayda senin sevdiceğinin sutalığı nereye çıktı?yakın mı sana?

canım yalovaya cıktı..yakın degil ama gitmem daha kolay.kayseriden iskenderun cok zordu..bnm bir ayagım istanbulda ordan 1 saatte yanındayım o yuzden icim rahat cnm:)

Günaaydıııınn :))
Bu sabah çok mutluyum çünkü askerim 8 buçukta aradı günaydıın diye beni uyandırdı çook mutlu oldum
Bugün kan verceklermiş. Künyelerine doğru yazılması için. Daha bi sürü şey konuştuk da o uyku sersemliğiyle unuttum :26:
Haftaya bugün şu anda aşkım yanımda olmuş olcak inşallaaahh Ertesi gün de yalovaya yollıycaz bakalım. Benim için de yalova olması daha iyi oldu çünkü onlar zaten istanbulda oturuyular ben burdan istanbula giderim ordan da yalova yaparız sık sık artık öyylee geçer gider askerlik :97:

canım ben bugun bişey ogrendim, yalovadakilere 2 kere evci izni veriliyormus istanbuldaysa evi:) bilgine.. ayrıca feribot felan 40 45 dk kartal ve pendikten super yanii

canım ben bugun bişey ogrendim, yalovadakilere 2 kere evci izni veriliyormus istanbuldaysa evi:) bilgine.. ayrıca feribot felan 40 45 dk kartal ve pendikten super yanii

Hadi yaa evci izni verildiğini bilmiyodum öğrendiğim iyi oldu baak sağol canım Evet İstanbula yakın olması çok iyi oldu. Artık ben burdan onlara giderim ordan annesiyle falan hep beraber gideriz ziyaretine sık sık. Neyse uzak bi yer olmadı en azından ona seviniyorum. Ayda bir iki kez giderim inşallah ben aşkımın yanına

Kimsecikler yok herhalde bugün :26:
Hadi gelin de kızlar sohbet edelim azıcıkkk

Kimsecikler yok herhalde bugün :26:
Hadi gelin de kızlar sohbet edelim azıcıkkk

selam kızlarr.. dün akşam kardeşimin Bodrum'a düştüğünü öğrendik çok sevindim tatilden dönerken hep buraya yerleşmek istiyorum derdi, bakalım askerlikten sonrada aynı fikirde olacakmı:) eşimin acemiliği de eylül sonuna kadar devam edecekmiş sanırım onunki henüz netleşmedi Hatayda kalacak ama neresinde hangi karakolda belli değil inşallah rahat edeceği biyer olur..
Birde dün bizimkiler iyi yürüdükleri için komutan yarım saat internet izni vermiş biraz konuşma fırsatımız oldu bu sayede ne iyi komutanlar var yarabbimm:)

ay kızlar dün gece de kimse yoktu:) bende buranın bekçisi gibiyim evdeyim sıkılıyorum zaten kimler var sohbet edelim

slmmm kızlr bende geldm usta yerımız bellı oldu bzmde ıstanbul pendık muhafz ...ıskendrun denızcıydı acemılgı suan

önerilerin için çok sağol canım biçok konuda haksız sayılmazsın. inş sende çok mutlu olursun

alsınlar cnm bırz sorumluluk askerlık onlrn son kez adam olmk adına gttıklerı grduklerı tek yer:):)dger kymt bılıp gelsn aslnlrmz

slm kızlar..bugun oglen aramadı askerım.her oglen arardı bende telefon elımde beklıyroum..o uyandırıdı benım sabahlara kadar yatamadgıımdan oglen onun telefonuyla uyanırdım bızde aılesıle yemın torenıne gıdıcez cook az kaldı cok mutluyum cokk

Günaydın kızlar.... bugün şafağım 151... 15 leri bitiryoruz inşallah bu haftasonu :)
bu sabahada Allahıma şükürler olsunki aşkımın sesiyle uyandım....oyy yerim ben onuuuu ayh çok özledim

internetimdeki sorun düzeldi sonunda kızlar ama çok yazmışsınız
sanırım okuyamicam hepsini
inşallah hepinize güzel haberler gelmiştir
öpüyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…