merve bnm erkek arkdsmda çanakkaleye gidiyo.. zten topu topu 7 kişilermiş..
muhafız.. yani günde 8 saat nöbet tutucaklar kıyamam:):)
çanakkale nasıll bi yer acaba?internette pek bi bilgi bulamadım:s büyük bi yermi acaba?
Oyyy yazıık nasıl tutacaklar o kadar saat nöbet(
bende hiç bişey bulamadım ya nasıl bi yer bilmiyorum ama facebookta orda askerlik yapan birini buldum fake adres alıp abi nişanlım oraya gitti nasıl bi yer diye sordum
meraktan çıldırdım sanırım
tek bildiğim rahat bi yermiş millet kavga ediyo hatta senin askerliğin daha rahattı yok benimki daha rahattı diye yazmışlar facebook sayfasına:))
pazar günü ordalar umarım rahat olur bi de telefon kullanılmasına izin verirler. seninki götürücekmi yanında telefonunu?
olsun en azından rahat yer o yüzden içim rahat,biraz sıkılacak o kadar.Allah başka sıkıntı vermesin inş
yok götürmez heralde bilmiyorum ki ben gidicem yanına işte.istanbuldan en kısa nasıl gidebilirim diye yollara bakıyorum eğer sende istanbuldaysan daha sonra beraber gidebiliriz
Öyle tabiki.. Çok şükür iyi yerleri..
Hem sorumluluk sahibi olcaklar o bakımdan da iyi
Daha arayamadı benimkiii bekliyorum halaaa bu aralar pek sık görüşemedik baya yoğunlar heralde. Bugün kanları alıncaktı ne oldu naptılar merak ediyorum:26:
yok ya ben ankaradayım burdan daha uzak..
istanbuldan 6 bucuk saat fln yanılmıyosam yine yakın biraz
zaten çoğu muhafız oluyomuş eğer gemicilkle ilgili bi bölüm mezunu değillerse..
sizinde kısa dönem demi? ne mezunu?
acemilikten daha rahat olur diye düşünüyorum usta birliği bütün gün eğitim yapıyolarmış güneşin altında
evet uyku ve duş sorunu var resmen orda.çok kalabalık olmalarından zaten düzene baya geç girdiler.bende bekliyorum aramasını.sabah aradı ama aramasaydı daha iyiydi diyorum.bugun beni kırdı birazevet ya bu aralar baya yoğun sanırım bi de eğitim yaptırıyolarmış sürekli..
bana en çok uykusuzluktan şikayet ediyo zaten sıcak bide kalabalıkmış hiç uyuyamıyorum dedi.
bende daha hiç konuşamadım akşam ararlar belki...
Canlarim tunaydinlar. Askerim aradi oglen. Ariyamiyabilirim bikac gun demisti supriz oldu. Atis yapmislar. Pek mutluydu silah kullandi diye.yol izni yeni belli olmus. 2 gunmus. Komutani en basta buna cmtsi teslim olcan dedi diye apar topar cumaya bilet almistikk. ( halbuki.simdi bizle amasyada 1 gece kalma sansi oldu. Ama otobus biletide alindi. Ona uzuldum. Ne yapsakk?:26:
valla gemiyle ilgili değil ama makina mühendisi o yüzden gemiye verirler diye düşünüyordum.muhafız oldum dedi sadece sonradan değişirmi bilmem
değişmez sanmıyorum ama bence muhafız olması iyi..
sabah akşam 4 er saat nöbet tutuyolarmış onun dışında bşy yapmıyolar sanırım inş rahat olur
evet uyku ve duş sorunu var resmen orda.çok kalabalık olmalarından zaten düzene baya geç girdiler.bende bekliyorum aramasını.sabah aradı ama aramasaydı daha iyiydi diyorum.bugun beni kırdı biraz
hayırdır cnm? ya eminim strestendir çünkü yoruluyolar ve en büyük görevde bize düşüyo burda anlayışlı olmamız lazım..bütün gün eğitim yaptırıyolarmış güneşin altında:S
tabi biz burda onlardan daha çok stresteyiz bilen yok:)
ya iyiki siz burdasınız gerçekten bende rahatlıyorum böyle aynı yerden birileri olunca bi tek ben değilim böyle telefon bekleyen diye:))
yok yok valla çok rahatım..arkadaşımın sevgilisi siirtte askerlik yapıyor hemde uzun dönem olmuş,üzülüp duruyordu.geçen olaylar olunca yüreğim ağzıma geldi.Allaha çok şükrediyorum denizc olduğu için
valla benide askere alsınlar resmen depresyona girdim.bende öyle canım ya burda takılıp duruyorum aklım dağılıyo
evet ya bende çok rahatım brz stresli ama olsun.. sürekli şehit haberleri geliyo doğu olmasından çok korkmuştum.
Allah onlara da yardım etsin bütün askerleri korusun
valla ben ona aldığım tüm biletleri sonradan değişirmi?saat kaça kadar değiştirebiliriz falan diye sorulara boğuyorum.istanbulda seyahat acentalarında merve alarmı verdiler yakında telefonlarımı açmayacaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?