341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

yetkililere sesleniyorum benide askere alsınlar..burda resmen kakalak gibi kaldım.depresyonumda cabası..askerden geldiğinde onu huni takarak karşılamam an meselesi..valla zor tutuyorum kendimi

kızlar yemin töreni saat 2 de oluyormuş nişanlım bugün aradığında söyledi sizin bir bilginiz varmı ya ...

amin canım inşallah..amasyada henüz alarm verilmemişse orayıda dağıtırım rahat ol sen

bendeki bilgi şöyle bi sabah 9-11 var bide 11-13 var.sonra bitiyor diye biliyorum ama belki yerine göre de değişebilir

evet neyseki 2 gün yol izni var da bi kaç saat görebilicm
7 gün izninide kullanmıyckms..
yemin törenine gidickmsn ben gtmek istiyorum ama o gelme okdr yolu gelip napcksn bşy yok ztn hepimiz beyaz beyaz seçemezsin bile beni dedi

aynen benimkide gelme dedi..zaten çok uzak bide ona param yetmeyebilir.annesi babası da gitmeyecekmiş zaten..onlarada gelmeyin demiş.iznini o kullanacaktı da ben istemedim bir an evvel gelsin istiyorum.o yüzden kullanmayacak ben gidip görürüm zaten onu.ama içimi sorarsan gitmeyi çok isterdim.o da gelme dediğine pişman olacak bence.keşke o kadar uzak olmasaydı yaa:44:

bencede pişman olurlar orası ana baba günü gibi oluyomuş ztn..

ozmn bizimkiler birlkte bitirir askerliği izin yapmıyolar:))

çanakkaleye ulaşım çok zormuş ya bizimki burdan uçakla gidicek artık ama bitek ankara ve istanbuldan uçak varmış zaten.. diğer şehirlerden gidicek olanlara yazık ztn saatlerce otobüs yolculuğu çekilmez..

ben yine tabiki bileti alırken sordum kaç saat diye 7 saat dediler istanbuldan.ah be arabam olacaktı ki ah ah

kızlar bugün ziyarete gittim,çok güzeldi aşkımla vakit geçirebilmek.4 saat kaldım yanında:78: bu arada askerlerin bi kısmı tören sırasında etmeyecekmiş yeminini,yoğunluk oluyormuş:44: aslında herkesin gidip görebilmesini çok isterim ama böyle bi ihtimal de varmış yani

hadi bakalım bugun senin mutlu günün nasıl olmuş askerin değişmişmi?

hadi bakalım bugun senin mutlu günün nasıl olmuş askerin değişmişmi?

sinek kaydı haline alışkınım da saçlarını bu kadar kısa görmemiştim hiç,bi de beyaz tenli lokum gibi adam gitmiş,kavruk bişey gelmiş yerine bugün bile eğitim vardı kızlar,nasıl bi askerlik bu yaa.o yüzden arayamıyormuş zavallım

ben yine tabiki bileti alırken sordum kaç saat diye 7 saat dediler istanbuldan.ah be arabam olacaktı ki ah ah

keşke burdanda 7 saat olsaydı ya 12 saat çekilck gibi değil

o heyecanla arabayı kullanabilirmiydin acaba:))

senn sevgilinn adı ne ya mutlaka tanıyolardır birbirlerini tanımıyolarsa da tanışırlar kesin 7 kişiler ne de olsa:))

bilmem kullanırdım heralde de biz hiç o yoldan gitmedik yani çanakkale gezisine gitmiştim ben bi o kadar..neyse ezberlicem ben zaten

bilmem kullanırdım heralde de biz hiç o yoldan gitmedik yani çanakkale gezisine gitmiştim ben bi o kadar..neyse ezberlicem ben zaten

hehehe:))) mecburen napalım:)) ben çanakkaleye hiç gitmedim ama o bi gitsin alışsın da gel derse gideriz artık o kadar yolu:))

hehehe:))) mecburen napalım:)) ben çanakkaleye hiç gitmedim ama o bi gitsin alışsın da gel derse gideriz artık o kadar yolu:))

cennet gibi bi yermiş öyle dedi çanakkaleli bir arkadaşım.sessiz sakin bir yer dedi.kafa dinlemek isteyen için çok süper tatil yeriymiş

♥♥Beklemek♥♥
Bakmayın öyle sekiz harf, üç hece, tek kelime olduğuna... ne anlamlar barındırır içinde... ve ne zor bir kelimedir... hem söyleyen... hemde söyleten için... bekleyen bekler, bekleten bekler...Beklemek... beklersin elin telefonda... bir ses, bir nefes... şimdi dersin.. ha şimdi... beklersin... gelmez üzülür... gelir sevinirsin... birde ansızın gelenleri vardır, pat diye çalar telefonun.. dünyalar nasıl senin olur ki... gelen zaten dünyan değil midir?..

evet gitsinde denize baka baka aşk adamı olsun o zaman sinirlerine hakim olmayı öğrenir belki.romans yapsın orda kendi kendine bakalım oluyormuymuş?

:))) valla onlar sinirlerine hakim olmayı öğrenir mi bilmiyorum ama biz sabır sabır demeyi öğrenicez galiba:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…