bende bursada okuduğumdan sık sık yalovadan geçiyorum kışlarıda tatile gideriz kaplıcaya falan...
askeriye koşullarını bilemem ama cidden ufacık sakin rahat biyer...
havalar soğusun da bi hafta sonu izin alırda termale falan gidersiniz ohhhh keyif yaparsınız
ayyy canımm yalovalı dedinde hemen acaba bizimkimi diye geldi aklıma
ankaradamı yapıyor seninki askerliği acaba
Yok canım iskenderunda :)
Benimki de aradı 1 saat önce falan 10- 15 dk konuştuk çook özlemişim uzun uzun konuşmayı
Kanlarını almışlar hem de jiletle parmak uçlarındanYazık yaaa dedim gel ben öperim geçer
Yalovalı biriyle tanışmış orda sormuş hemen nasıldır faln diye çok güzel yere düşmüşsün demiş arkadaşı.yeşillik sessiz sakin bi yer tam kafa dinlemelik demiş bakalım görcez 1 hafta sonra.
Bugünü saymazsak 3 gün sonra aşkımla aynı şehirde nefes alıyo olcaz inşallaaahhh
hımm senmi ankara da oturuyosun yoksa...
Evet ben ankaradayım ahh keşke dediğin gibi olsaydı benimki de ankarada yapsaydı askerliğini :97:
bizimkininde pek acımış parmağı,bende dedimki ondan başka bişeyle olmaz o kan alma işi dedim.bende yalovaya geçen sene gitmiştim.gerçi ben termale gittim ama yalova cidden çok güzel..termalde böyle huzuru bulmuştum..
Diyo ki benmki jileti görünce bayılan bile olmuş, demiş bu da azıcık erkek olun ne ayılıp bayılıyosunuz :)
Bakalım bi ara gidip görcem ben de yalovayı merak ediyorum. Valla nişanlım sayesinde iskenderunu görmüş oldum yalovayı da görcem askerliğin bu yanı da güzelmiş haa
canım ya usta birliklerini değiş tokuş yapsak ne güzel olur ben yalovada oturuyorum nişamlım ankarada senin durumunda tam tersi
ahh ahh...
ayy canım yahazır bir ankarı bulmuşke sana sorayım bari tüm ankarlılara soruyom artıkk
şimdi biz ailecek gidecez ama ben ablam ve görümcem yemin töreninden sonra ankarada kalmayı düşünüyoruz evci izninde... yalovadan gittiğim için nerede kalınır bilmiyorum böle uygun fiyatlı tavsiye edebileciğin bir yerler varmı yada nerelere sormam gerek
Nerde canım senin askerin?
Valla nerde kalınır pek bilemiyorum ki canım hiç öyle bi durumum olmadığı için :26:
İnternetten falan uygun fiyatlı otelleri araştırabilirsiniz. Biz iskenderuna gittiğimizde mesela öğretmen evinde kalmıştık siz de öyle bi yerlere bakabilrsiniz ankarada onun dışında bi bilgim yok canım kusura bakma yardımcı olamadım
Keşke öyle bi şans olsa yaaa değişirdik ne güzel yaaaa harika olurdu valla
bende değiştirmek istiyorum
Değiştirelim hadi toptan :))
ben bi istanbul alayım:81::81::81::81:
canım bu arada sınavın nasıl geçti?bende ehliyetimi cuma günü aldım bakmaya doyamıyorum
sınawa çalışamadım ha gitti ha gidecek hiç yüzüne bakamadım yaa ama ne iyi ne kötü umarım geçecek kadar alırım :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?