bende istanbul canımm..burdan ızmırde uzak sayılmazmıs ıste arabayla baaklım gorcezz.
Benim aşkım da istanbulda oturuyo
Evet çok da uzak değil canım izmir
az once aradıı askım yenı kapadık cok uzun konustuk ohhhhbu arada sızden bahsettım bu sıteden :)) sasırdı hadı yha sızde orda askerlık yapıyosunuz dıyo:))
Gözünaydın canımm
Evet yaa biz de burda askerlik yapıyoruz bizimki daha zor heeemm
aynen canm aynen :2: ben su tasıma ısıne yardım edıyım yıne gece burdayız nede olsaagorusrsss
ben çook uzak kaldım olaylardan ya
bi haber verin bakalım herkese mutlu haberler geliyo mu???
sanırım caglaismail yeni katılmış aramıza hoşgelmişş
ben çook uzak kaldım olaylardan ya
bi haber verin bakalım herkese mutlu haberler geliyo mu???
sanırım caglaismail yeni katılmış aramıza hoşgelmişş
Canım çook geçmiş olsun inşallah ciddi bi durum yoktur hemencecik iyileşir.
Hemen kötü düşünme ama
slllmmmmm kızlar napıosunuz kaç gündür doğru düzgün giremiyorum muhabbet almış başını yürümüş :)) nasıl gidio beklemeler
slllmmmmm kızlar napıosunuz kaç gündür doğru düzgün giremiyorum muhabbet almış başını yürümüş :)) nasıl gidio beklemeler
iyilik ya ne olsun beklemeye devaam ediyoruz rahat görüşemeyiz diye yemin töreninde görüşmicez snra yanına gitcem evci izninde daha rahat görüşürüz diye kızların çoğu yemin törenine odaklanmış durumda:))))inş herşey istedikleri gibi olur...
benim şafak da 145 canım malum ben gidemiyorum yaYemin torenini bekliyoruz canim.o yuzden safak 5 :96:
aşkım aradı. kuzum bitanem aradıııııııııı
iyiymiş çok şükür. bugün nizamiyede görevliymiş, ziyaretçi kayıtları falan yapıyolarmış çok yoğunmuş birde bulunduğu yerdeki telefon bozukmuş..
sesini duymak içimi ferahlatıyo
emnylmz, şafak 147 değil mi canım? az önce konuştuk biz askerim de öyle söyledi..
peki canım :)
sen de benim gibi yemin törenine gidemeyenlerdensinözlemeye devam :98:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?