341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

Benimki aramadi bugun. Denetleme varmis amasyada. Poff. Aklima soru takildi kizlar:
1) yemin torenine annesiyle gidicez malum. Kayinvalidem esinden bosanmis. Dogal olarak suan ayni soyadta deiller askerimle. Bu cikarirken disari bi sorun yaratirmi?
2) disari ciktiktan sonra cumartesi gidip imzami atcaklar? Pazar atamazlar ama yolda olucaklar. :26:

ben 4 yıl hergün onunlaydım. sabah 8 den akşam 10 a kadar.. inan hiç düşünmedim gitsin de bi yere özliyim diye.. alışmak çok zor.. bir de ben 2 aydır görmüyorum zaten
dediğin gibi sağ sağlim gelsinler de artık katlanıcaz mecburen.

1) sorun olacağını sanmıyorum durum izah edilir. nüfusta anne adı yazıyor sonuçta onuda dikkate alırlar..
2) cts. de imza atılacak.. pazar yolda olmaları gerekiyosa atılmıyodur canım ya da imza atılıp sonra çıkılıyodur yola..

evet canım komutanın biri terfi etcekmiş ne ondan da çok sıkılarmış bu ara benimkide amasyada az önce konuştuk merak etme akşam 10, 10 buçukta ancak serbest kalıyoruz nerdeyse dio sorularına gelince soyadı tutmasa da annesi sonuçta. orda annesi ve babası ayrı olan bi seninki değildir ki merak etme sorun çıkmaz büyük ihtimalle gerçi askeriyenin işi, belli olmaz ama inş öledir sorun çıkmaz

ay bende gidemiyorum yemin törenine ama c.tesi yada pazar bursaya görmeye gidicem
benim askerim 1 gün izin almış p.tesi teslim olcak

ozaman zor tabi canım bizde 7 yıldır birlikteyiz mecburi ayrılıklar dışında bi gün bile konuşmadığımız ayrı kalıp küs kaldığımız olmadı ama okul atama iş derken hep 7 yılım onu beklemekle geçtiği için yavaş yavaş alışıorum ben kendimi bu önümüzdeki son engel son beklemem inş. die avutuyorum yapacak bişi gelmio başka elimden çünkü burdaki tüm arkadaşların eminim %99 önlerindeki son engel askerlik onuda sabırla beklicez İNŞAALLAH SON KEZ...

Son düzenleme:
canım maşallah size de son engelinizi de atlatır atlatmaz kavuşursunuz inşallah ..

aslında evet şafak saymayı bıraksam iyi olacak. sayılı gün hiçte çabuk falan geçmiyo.. az kalınca kıymetli olur :)

Ben geldim...Ben geldim.. :) Benim askerimde 3 günde bir arıyor işte. Çok yoğunmuş, takmıyorum..Nasıl olsa cuma akşamı yanıma geliyormuş :) Telefonda konuşurken dışardaydım. Aşkım falan demedim. Hemen neden soğuk konuşuyorsun dedi. Bende yok sana öyle geliyor dedim. Çok şımarttım biraz kendine gelsin.. :)

inş. canım inş hepimiz sağ salim kavuşuruz TEEZZZZ ZAMANDA ya bende şafak saymak istemiyorum ama dayanamıyorum yine sayıyorum benimki ustabirliğine geçince başlıcam ben saymaya dio ozaman hafta hafta saycam demişti bende öle yapım bari hafta hafta daha ii olur kanımca :))

pericikmazi sonuna kadar arkandayım

kızlar yazık ya askerlerinize soğuk davranmayın.. (pericikmazi canım sana kötü mü davranıyordu bilmeden böyle konuştum ama yine de asker psikolojisi işte hiç bilemiyoruz ki.)

bu arada künyelerini yemin töreninde mi verecekler acaba. usta birliğinde mi yoksa.. daha öncede sordum ama bilen yok mu kızlar?
aradığında sorcam benimkine ama unutuyorum..

Son düzenleme:

kızlar alemsiniz yaaa

Hakediyorlar ama bazen dimi kuzum? Ohh olsun :) Düşünsün bakalım yatmadan, ben bu kızı 3 gündür aramıyorum, acaba napıyor desin :) Bir dahaki aramasında Taksimdeyim dicem :)

yeri rahat değil de ondan mı arayamıyo yoksa canı isteyince mi arıyo beyefendi :)

Hakediyorlar ama bazen dimi kuzum? Ohh olsun :) Düşünsün bakalım yatmadan, ben bu kızı 3 gündür aramıyorum, acaba napıyor desin :) Bir dahaki aramasında Taksimdeyim dicem :)

Aynen tatlım sonuna kadar arkandayım hatta aynısını ben de yapıyorum.2 gün beni de aramadı, dün aradığında dışarıda onun arkadaşlarıylaydım sert konuştum, yarım saat sonra bir daha aradı kavga ettik biraz.Ama bugün 3 kere aradı ve neredeyse 1 saate yakın konuştuk.Gittiğinden beri konuşmalarımız 5 dk yı bulmamıştır ama beyefendi isteyince 1 saatini ayırdı.Arada ayar yapmak lazım böyle sen de devam et valahi bilahi

aşkım aradııııı uyumadan önce sesini duymak istedm dıyooo kuzum beniiimmm kızlar yaa bişe sorcmm bievden yemek takımı alan varmı?

yeri rahat değil de ondan mı arayamıyo yoksa canı isteyince mi arıyo beyefendi :)

Çok rahat tatlım, o yüzden kızıyorum..Paşam keyfi yerinde olunca arıyor..Anlamadım yani.. Madem öyle bende eskisi gibi hayatıma devam edeyim dimi? Neden bekleyeyim evde telefonunu..Ararsa dışarda olduğum yerden konuşurum :) 3 günde bir aramak ne demek, bu mu yani değerim? Çok üzülüyorum..Oda üzülsün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…