- 14 Ağustos 2011
- 28.521
- 4.383
- 448
hosbulduk cnm ama aslında yenı olmadı baya oldu sen uzun zamandır gıremedın sanırım:) ama tesekkur ederım
ben 4 yıl hergün onunlaydım. sabah 8 den akşam 10 a kadar.. inan hiç düşünmedim gitsin de bi yere özliyim diye.. alışmak çok zor.. bir de ben 2 aydır görmüyorum zatensen 156 dan başlamışın inş 155 doğru olur herkesinki :)) malesef gidemiyorum tatlım bende yemin törenine veee hiç izinde kullanmıcak. ama bak geçio günler ya ZOR DA olsa geçio bi şekilde sağ salim gelsinler de yeterki özlemek de güzel inş öle olmaz ama ''evlenince özlemeyi bile özlicez belkide''
Benimki aramadi bugun. Denetleme varmis amasyada. Poff. Aklima soru takildi kizlar:
1) yemin torenine annesiyle gidicez malum. Kayinvalidem esinden bosanmis. Dogal olarak suan ayni soyadta deiller askerimle. Bu cikarirken disari bi sorun yaratirmi?
2) disari ciktiktan sonra cumartesi gidip imzami atcaklar? Pazar atamazlar ama yolda olucaklar. :26:
Benimki aramadi bugun. Denetleme varmis amasyada. Poff. Aklima soru takildi kizlar:
1) yemin torenine annesiyle gidicez malum. Kayinvalidem esinden bosanmis. Dogal olarak suan ayni soyadta deiller askerimle. Bu cikarirken disari bi sorun yaratirmi?
2) disari ciktiktan sonra cumartesi gidip imzami atcaklar? Pazar atamazlar ama yolda olucaklar. :26:
emnylmz, şafak 147 değil mi canım? az önce konuştuk biz askerim de öyle söyledi..
ben 4 yıl hergün onunlaydım. sabah 8 den akşam 10 a kadar.. inan hiç düşünmedim gitsin de bi yere özliyim diye.. alışmak çok zor.. bir de ben 2 aydır görmüyorum zaten
dediğin gibi sağ sağlim gelsinler de artık katlanıcaz mecburen.
canım maşallah size deson engelinizi de atlatır atlatmaz kavuşursunuz inşallah ..
aslında evet şafak saymayı bıraksam iyi olacak. sayılı gün hiçte çabuk falan geçmiyo.. az kalınca kıymetli olur :)
Ben geldim...Ben geldim.. :) Benim askerimde 3 günde bir arıyor işte. Çok yoğunmuş, takmıyorum..Nasıl olsa cuma akşamı yanıma geliyormuş :) Telefonda konuşurken dışardaydım. Aşkım falan demedim. Hemen neden soğuk konuşuyorsun dedi. Bende yok sana öyle geliyor dedim. Çok şımarttım biraz kendine gelsin.. :)
Ben geldim...Ben geldim.. :) Benim askerimde 3 günde bir arıyor işte. Çok yoğunmuş, takmıyorum..Nasıl olsa cuma akşamı yanıma geliyormuş :) Telefonda konuşurken dışardaydım. Aşkım falan demedim. Hemen neden soğuk konuşuyorsun dedi. Bende yok sana öyle geliyor dedim. Çok şımarttım biraz kendine gelsin.. :)
pericikmazi sonuna kadar arkandayım
Hakediyorlar ama bazen dimi kuzum? Ohh olsun :) Düşünsün bakalım yatmadan, ben bu kızı 3 gündür aramıyorum, acaba napıyor desin :) Bir dahaki aramasında Taksimdeyim dicem :)
Hakediyorlar ama bazen dimi kuzum? Ohh olsun :) Düşünsün bakalım yatmadan, ben bu kızı 3 gündür aramıyorum, acaba napıyor desin :) Bir dahaki aramasında Taksimdeyim dicem :)
yeri rahat değil de ondan mı arayamıyo yoksa canı isteyince mi arıyo beyefendi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?