Aynen tatlım sonuna kadar arkandayım hatta aynısını ben de yapıyorum.2 gün beni de aramadı, dün aradığında dışarıda onun arkadaşlarıylaydım sert konuştum, yarım saat sonra bir daha aradı kavga ettik biraz.Ama bugün 3 kere aradı ve neredeyse 1 saate yakın konuştuk.Gittiğinden beri konuşmalarımız 5 dk yı bulmamıştır ama beyefendi isteyince 1 saatini ayırdı.Arada ayar yapmak lazım böyle sen de devam et valahi bilahi
Çok rahat tatlım, o yüzden kızıyorum..Paşam keyfi yerinde olunca arıyor..Anlamadım yani.. Madem öyle bende eskisi gibi hayatıma devam edeyim dimi? Neden bekleyeyim evde telefonunu..Ararsa dışarda olduğum yerden konuşurum :) 3 günde bir aramak ne demek, bu mu yani değerim? Çok üzülüyorum..Oda üzülsün..
Aynen tatlım sonuna kadar arkandayım hatta aynısını ben de yapıyorum.2 gün beni de aramadı, dün aradığında dışarıda onun arkadaşlarıylaydım sert konuştum, yarım saat sonra bir daha aradı kavga ettik biraz.Ama bugün 3 kere aradı ve neredeyse 1 saate yakın konuştuk.Gittiğinden beri konuşmalarımız 5 dk yı bulmamıştır ama beyefendi isteyince 1 saatini ayırdı.Arada ayar yapmak lazım böyle sen de devam et valahi bilahi
çarşambadan beri pek ilgilenemedim
bizi günümüzü gün ediyoruz sürekli gezip tozup keyfimize bakıyoruz zannediyolar
bilmiyolar sabahtan akşama kadar onları düşündüğümüzü
onlar için gözyaşı döktüğümüzü
endişelendiğimiz bilmiyolar...
benimki biliyoşanslıyım heralde.. bide demez mi ben sana hergün bişeyler yazıyorum burda küçük bi defterim var. geldiğimde birlikte okuruz
aslında aynısını ben ona yapacaktım ama baktım hep hüzünlü şeyler dökülüyo benden, vazgeçtim.. döndüğünde mutlu olucaz artık tekrar bunları okuyup üzülmeyelim diye..
ayy kıyamam bende istiyorum benimki de yazsın
nagish ben burdayımkmLer burdaaaaa???? azcık çene yapak kızlaaarrr
benimki biliyoşanslıyım heralde.. bide demez mi ben sana hergün bişeyler yazıyorum burda küçük bi defterim var. geldiğimde birlikte okuruz
aslında aynısını ben ona yapacaktım ama baktım hep hüzünlü şeyler dökülüyo benden, vazgeçtim.. döndüğünde mutlu olucaz artık tekrar bunları okuyup üzülmeyelim diye..
ben mail atıyorum kızlar naapim, mektup devri kapanmış gönderemezsn askeriyeye zaten okuyolar dıyo... mail atıyorum içimden geçenleri yazıyorum belki hatırla olmaz mektup gibi ama napalım modern dunyaya mecburen ayak uydurduk:)
ben mail atıyorum kızlar naapim, mektup devri kapanmış gönderemezsn askeriyeye zaten okuyolar dıyo... mail atıyorum içimden geçenleri yazıyorum belki hatırla olmaz mektup gibi ama napalım modern dunyaya mecburen ayak uydurduk:)
mail olur mu yaaa mektubun yeri ayrı yani gelince werirsin ben yemn törenine götrcem wercem sonra kalanınıda sürpriz yaptığımda götürürm kalanınıda geldiğinde weririm =)) bu arada şafak 146 dimi??? ben saymıyrm ama biri sordu da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?