Hic iyi deilim. Bugun canin ucak biletlerini otellerini ayarladim. Dedim rahat etsib. Oda zor bulunuyo zaten. Annesini de alip arabayla gidicektik. Aksam aradi. 22.30 gibi. Bende yatti diye arkadasimla konusuyordum.m. Bana 9.30 ta uyuyoruz demisti. Kizdi. Dedi gecenib yarisi kimle konusuyorsun sen? Aacikladim iste. Dedi sen ne yapmissinn? Dedim ne olsu? Bana sormadan nsil otel ayarlarsinn? Sokk oldumm. Ben rahar etsin diye otel arastirdim tum gun. İlerdede bana sormadan is yapma defi. Cocuk azarliyo sanki. Ulan 30 yasina gelmisim. Bi de defim sevinir hem. Bi tesekkur eder. Onun icin babami ikna edene kadar canim cikti. Gidiyim dedim. Bi sagolu bile haketmemisim demek. Bi de ustune bana bagiriyorr. Bunu bi kere daha yapti gecen hafta. Otobus bulamamistim yarim yanalak is yapiyon konusmak istemiyirum senle demisti. Bugun 2. Şok. Dedimm yeter artik. Asker masker dinlemem ben. Yemib torwnine de gelmitom dedim. Ne hali varsagorsun surunsunn. Zaten gelmeni istiyorum da dememisti. İyilikten anlamayan ibsana yapcak biseyim yok. Gerekirse tuzugu de atarimm.
Kıyamam yapma böyleYazından ağladığını düşünüyorum ama bak ben de dün kavga ettim ve bugün dedim ki sen askere gittin diye 1 damla göz yaşı dökmedim ben.Sadece bana ne kadar haksızlık yaptğını, kırdığını düşününce ağlıyorum bunu da böyle bil dedim.Değmez senin o gözyaşlarına...Canım bambaşka bir şekildeler orada.Başkasına kızıp bize bağırıyorlar evet ama yüzük atmak başka bir şey.Fevri alınmış kararlar sadece pişmanlık getirir bize.Anlıyorum ben de yaşıyorum senin gibi, sen çırpınırken onun yüzünde bir tebessüm olsun diye o senin yüzünü böyle solduruyor...Ama düşün ki bunların da hesabını sorma sırası gelecek.Bak ne güzel ayarlamışsın, içinde kalır gitmezsen.Bir git bakalım, gör eğer sana gerçekten öyle davranıyorsa hala düşünmek için bolca zamanın var demektir.
Ahh ahhh hep bi strateji uygulamak gerekiyor bunlara..Orda bile akıllanmadılar.. Çok iyi yapmışsın tatlım..Bende aynen böyle devam edeceğim..Haftasonu görüşürsekte bir güzel ağzının payını vereceğim...Bizim burda gecemiz gündümüz birbirine karıştı..Herkes yapıyor askerlik..Nazları bize geçiyor, yok aklım karışık, yok bilmemne..Eeehh dedim artık..
Şurada nazlarının geçeceği belirli gün kaldı canım.Ustalıkları bir başlasın o zaman kök söktüreceğiz Allahın izniyleEğer dediğin gibi orada da akıllanmıyorlarsa tek çaremiz var...İnşallah hepimiz için hayırlısı olur, Allah herkesin karşısına sevgiden önce DEĞER bilen VİCDANlı insanlar çıkarsın.Bu yaştan sonra da öğrenecekleri yok ise kendileri kaybederler.
kızlar askeriyede zorunlu izin naıl oluyo bilen varmı
Öyle bir şey yokmuş, onu öğrendim ben.Bir de bu 2 günlük süre içerisinde imza atmaları gerekmiyor onu da sordurdum çünkü bu zaten yol izniymiş.Cuma günü yemin töreninde aileleri istediği gibi çıkarabiliyormuş birliklerinden.Bİr de cnm senin askerin beytepeydi yanılmıyorsam.CUma günü orada bir şey vardı anlamadım, sanırım uzun dönemlerin yemin töreniydi bir önceki dönemin.Birliğin önünde birsürü asker ve 300e yakın araba, aileler vardı.Sizlerle alakalı bir durum değildi değil mi?
Ayyy ne güzel düşünmüüşş..
Ben de mi acaba öyle bi şey yapsam. aşkıma defter hazırlasam yokluğunda neler yaptığımı hissettiklerimi falan yazsam çok güzel olur ya benm aklıma neden gelmedi bu
Tesekkur ederim herkese. Evet agliyorum. Dedim usta birligine gidicek ooraya ucakla aksamvaricak.dedim gece otel aramasin. Bayram oncesi oda bulamaz dedim. Rezervadyon yaptirdim. Para falan cektirmedim. Ucagini da ayarladim. Buna karsilik bi kere gittiginden beri sagol demrdi. İnanin ailesi ilgilwnmedi hicc. Bende mutlu olur sandim. Hata etmisim. Asketdede olsa bi kez gel ozledim demedi zaten. Sunda hicbiseyi haketmiyo. Onun babasi gitmiyilo benim babam gidiyo. Nankor.r
Tesekkur ederim herkese. Evet agliyorum. Dedim usta birligine gidicek ooraya ucakla aksamvaricak.dedim gece otel aramasin. Bayram oncesi oda bulamaz dedim. Rezervadyon yaptirdim. Para falan cektirmedim. Ucagini da ayarladim. Buna karsilik bi kere gittiginden beri sagol demrdi. İnanin ailesi ilgilwnmedi hicc. Bende mutlu olur sandim. Hata etmisim. Asketdede olsa bi kez gel ozledim demedi zaten. Sunda hicbiseyi haketmiyo. Onun babasi gitmiyilo benim babam gidiyo. Nankor.r
çok düşüncelidir benim yarim
tlfk, ama bizimki izin kullanmayacak. yani 2 gün evci çıkacak. bu durumda haftasonu gidip imza atması gerekiyomuş. öyle demişti bana. ama izin kullanacaklara yoktur belki imza atma işi dediğin gibi.onlara yol izni diye sayılıyo çünkü..
yok canım bizim bu cuma olcak yemin töreni yarın gunu kesinleşcekmiş eşim bana ısrarla var diyo anlamdım gtti biz 2 gun ankarada otel de kalmayı düşünüyoruz önerebileceginiz hem yakın hem guzel biryer vamı bu zorunlu izini çözemedim
Canım beytepeye en yakın yer çankaya.Ulaşım açısından çankayada kalmanız daha mantıklı olur.Birazdan sana özel mesajfa birkaç otel bilgisi atacağım.Oradan kendin seçebilirsin.
pardon isim karışıklığı oldu tuğçecim tlfk yazıcaktım :) kızlar yemin törenine hazırmısınız kıyafetler felan son rütüşlar yapılıyormu bakalım:))))
bende yazmasını isterdim yazmayı sevmedği için uğraşamam diyince ben yazma kararı aldım bana diyo ki gelince okuruz
hazır gibi gibi...yeşil giyme de ne giyersen gy dio bitanem :)) içimi açacak bişiyler giyin renkli ol diyo :)) ne kadar karardıysa içi canımmbenimmmmmm
hazır gibi gibi...yeşil giyme de ne giyersen gy dio bitanem :)) içimi açacak bişiyler giyin renkli ol diyo :)) ne kadar karardıysa içi canımmbenimmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?