Ovv tebrik ederim:) Güzel yerdir emin ol, büyük ihtimalle komutan alaydan çok hisarönünde olur, misafirlerini orada ağırlar.Kendisi rütbe terfisi bekleyeceği için de öyle askerlerle çok uğraşmazlar:) Bayağı iyi olmuş anlayacağın
Merhaba kizlar. Nasilsiniz?
Ben hazirlik yapmakla mesgulum yarin yolculuk var cunku :))) yarin bu saatlerde yolda olcam insallah. Birazdan bavulumu hazirliycam.sabahtan beri kosturuyorum inanilmaz yorulmusum..
Bugun de askim oglen aradi egitim yapmislar gene, atis falan yapmislar. Ogleden sonra da toren provasi yapcaklardi. Benimki yazici oldugu icin provalara katilmadi hic hareketleri falan blmiyorum millete ayak uydurcam artik diyobakalim gorucez cuma gunu dedim ben de.. Ayy cok heyecanliyim kizlar sabirsilikla bekliyorum askima kavusmayi..
ben çok kötüyüm çok üzgünüm ...
ewci izni diye bişiy yomuş o 2 gün iptal kızlar ya 7 gün izin kullancak yada benmkine 1 gün yol izni weiryolarmış( c.tesi teslim olcak (( çooooooook kötym çoooooooooookk 3günü planlamıştım (((((( ama yookk..
canım niye yaemin misin.. ben bugün konuştugumda 2 gün evci çıkıcam diyodu :97:
bende bu sabah konuştuğumda lanlar yapyoduk 3 gün için ama bu yeni belli olan bişiy herkes arayıp haber weriyo dedi 2 dk.konuşup kapattı seni de arar merak etme kesin(((((((((((((((((
Allah Allah arayinca bende soriyim. İlk basta cumartesi demislerdi zaten sonra benimki dddiki cabin izin 2 gunmus dedi. İzin kagitlarini ben yazdim dedi. Pazar teslim olcam dedi. Bizde ona gore herseyi hazirladik .:26:
cnm senin ki ne yol izni 2 gün wermişlerdir ondandır benmine 1 gün wermişler yakın old. için. ben ona bişiy demiyrm zaten hani 2 gün ewci çıkcaklardı da p.tesi yada salı yol iznine göre teslim olcaklardı ya işte o değişti ewci çıkaramıyo ailesi bu sefer direk cuma tören sonra da uzaklığıa göre teslim olcak :(((((((( 43:
Himm anladim canim. Nerden nereye gitcekki? Cumartrsi teslim olcaksa ve yol yakinsa bi gece sizle bi otelde kalamaz mi? Cumartesi erkendende yola cikar.:26:
ankaradan bursaya gitcek cnm ama cuma günü ailesinin dönmesi gerek akşama ben orda kalcam ama işte 3gün diye nası planlar yapmıştık yaa şimdiyse 1 gün ancak( cuma gece binip gidelim beraber bursaya diyo sen beni bırak diyo da kalbm nası dayancak bilemiyorum yaa ( bir de 1 gün geç tteslim olsa acaba ne olur sorun olur mu zaten pazar günü ne yapacak ki komutanlarda olmaz off yaa insanı heweslendiriyolar sonra d akarar değiştiriyolar ((((((
ankaradan bursaya gitcek cnm ama cuma günü ailesinin dönmesi gerek akşama ben orda kalcam ama işte 3gün diye nası planlar yapmıştık yaa şimdiyse 1 gün ancak( cuma gece binip gidelim beraber bursaya diyo sen beni bırak diyo da kalbm nası dayancak bilemiyorum yaa ( bir de 1 gün geç tteslim olsa acaba ne olur sorun olur mu zaten pazar günü ne yapacak ki komutanlarda olmaz off yaa insanı heweslendiriyolar sonra d akarar değiştiriyolar ((((((
cnm senin ki ne yol izni 2 gün wermişlerdir ondandır benmine 1 gün wermişler yakın old. için. ben ona bişiy demiyrm zaten hani 2 gün ewci çıkcaklardı da p.tesi yada salı yol iznine göre teslim olcaklardı ya işte o değişti ewci çıkaramıyo ailesi bu sefer direk cuma tören sonra da uzaklığıa göre teslim olcak :(((((((( 43:
Askeriyenin isi belli olmuyor canim. İnsanin hevesi kursaginda kaliyor. Tabi 3 gun diye dusundugun icib uzulmussundur cok ama ya hic goremeseydin? Boyle dusunup acini hafifletmeye calis canim. Bak bende bi gece gorcem sadece kismetse. Cmtsi yolcu etcem. Gec trslim olmamasi lazim. Cezasi varmis. Disco denen hucrede 6 gun hapis cezasi varmis. Orda tek baslarina oturuyorlarmis. Askerim soylemisti. O cok kotu bisey canim.
cıdden sacla ne alakası var anlamadım,her halını sevmezmısınızkı boyle dıyolar anlamadım..sonucta orda o kdr gun gorme sansınız var bı sac ıcın gıtmemk normal gelmedı kızlar..bence sız gıdın yınede madem sansınız var emınım cok mutlu olcaklardır
madem bu kadar özlediniz izin kullansın canım, bu kdr kahrolma lütfen sanki birdaha göremick gibi... tamam planlarının bozulması sinir bozucu ama elden bişe gelmiyo.... hemşükret bursa gibi güzel biyerde asker olacak bnmki diyarbakıra gdyor
Kızlar ben anlamadım şimdi evci izinleri her yeremi yok ??? Herkes planlarını evci iznine göre yaptı( Ben bugün askerimle daha konuşamadım ama siz konuştuysanız böle bi haber varmı ????????????
gideli 2 hafta oluyo izine gelse olmaz 7gün ekleniogelmese özledkk gelse eklencek sonra da dicez ki izin kullanmasan şimdiye gelmiştin geliyodn falan... bu 3 gün çok iyi olcaktı ama off zatn ne zaman pla yapsam bişiyi çok istesem gerçekleşmiyo yaa uğursuzluk bnde galiba askeriye de kafasına göre işte ... bi çle bi böle insanları dolandırıyolar yok yere üzüyolar ne diyim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?