341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

Bende amasya ekibindenim canlar. Benimkide gizli sakli bi yerletden ariyo hep. Yakalamasinlar beni diyo. Gizli arayinca uzun konusuyoruz.

Bende amasya ekibindenim canlar. Benimkide gizli sakli bi yerletden ariyo hep. Yakalamasinlar beni diyo. Gizli arayinca uzun konusuyoruz.

aynen bizde gizli arayınca güzelce konuşuyoruz eğer sıra bekleyip aradıysa canım bile demiyo erkek yaaaaa karizma cizilir:) bende kankaaaaa diyorm deli oluyoooo ben diyemym sen deeee diye amasyadan diyarbakıra gidecek birtek bnmkimi kızlar yaa((((

Sağol canım vallahi haklısın.Benim babam 35 yıl askerdi mesleği buydu yani:)Ama ben böyle bir şey görmedim yaa...Sanırsın bütün dünyada tek gidenler onlar.Kendilerini acındırıyorlar, diyor ki biz burda nöbet tutalım siz orada mışıl mışıl uyuyun.Ben de dedim benim babam dağlarda gezerken, ben babamın yüzüne hasret kalıp onsuz büyürken , anca bu yaşımda aile kavramı nedir akşam yemeği beraber yenir öğrenirken senin tüm ailen mışıl mışıl uyuyordu kusura bakma bu devran böyle, şimdi sen yapacaksın, bana o zor zamanlarımın borcunu ödeyeceksin dedim de nazlanmayı kesti, sustu:)

yemin torenıne gıdıcekler neler hıssedıyosunuz ben havalardayım 2 gun sora bu saatlerde askıma dogru yola cıkmıs olcas aılesıyle..allahım sonunda kavusuyoruz 3 gunlugunede olsa..

Muğla il jandarma komutanlığı

Ovv tebrik ederim:) Güzel yerdir emin ol, büyük ihtimalle komutan alaydan çok hisarönünde olur, misafirlerini orada ağırlar.Kendisi rütbe terfisi bekleyeceği için de öyle askerlerle çok uğraşmazlar:) Bayağı iyi olmuş anlayacağın

günaydın kızlaAAAAAR askermle konuştum 21dk 36 sn en uzun konuşmamızdı sanırım çooook mutluyumm darısı konuşamayanlara ..

benimki aramıyoo çok sıkıymış eğitimleri yemin törenine kadar zor ararım demişti önceki gün.
akşam da aradı ama 2 dk konuşabildik telefonda nefes nefeseydi sıra kapıyım diye koştum geldim dedi
yine yanmış burnu çok kötüyüm diyo
ahh ahh alcaktın o güneş kremini dedim ben

ee kızlar kimler gidiyo bakalım askerinin yanına sadece gidip gerimi döneceksiniz yoksa evci izninde de yanında olabilecekmisiniz?

keşke sen alıp werseydin yaa ben öle yaptım Allah hepsine kolaylık wersn

daha sonra zorlanırım die tam numrasını almış yarın doktra gndermş komutanı gerekrse parayla alcak 1 numara byuk o ayaklarım acıyo diyince benim içim acıyo burda

canım almısmıydınız ortopedık tabanlık,bızımde aklımıza gelmedı ,vatka almıştı ama işe yaramamıs ben tabanlık aldım şimdi gelınce onu verıcem

canım senınkı ızmırın neresınde?

bayramdan sonra işe başlıcam belki ozamn dha çabuk gecer ya 5 ay bana 5 yıl gbi gelio uzun dönemlilerin eşleri sevgilileri nasıl dayanabiliyo allah herkese sabır versin
şukret canm,bu yıl hamıleydım iş dolayısıyla 9ay ayrıydık kocamla,şimdi asker ve uzun dönem yedek subay şimdiyse 45 gunluk bebegım var ve 1yıl ayrı klıcaz,şukredın canım sevının artık üzülmeyın

nagish benım kocamda orada foçada komando okulunda senınkıde uzun dönem mı canım,şimdi konuştum kocamla 9 gün ızın vermısler gıdıp alıcamm cok mutluyummmmmmmmmmmmmm

nagish benım kocamda orada foçada komando okulunda senınkıde uzun dönem mı canım,şimdi konuştum kocamla 9 gün ızın vermısler gıdıp alıcamm cok mutluyummmmmmmmmmmmmm

yok cnm bizim kısa dönem, öğretmen askerlikistiyoduk ama olmadı maalesef... allah tez zamanda kavuştrsun eşini sana ve bebeğine inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…