bende uyuyorum bgn 2 kere ev tlfnu caldı kapandı aşkım aradı zannettim konuşamadık die çok üzüldüm aksam aradı içim rahatladı evden arayan o değilmiş
konustugunuza sevindim canim. Uyku en iyi ilac bizim icin.bende uyuyorum bgn 2 kere ev tlfnu caldı kapandı aşkım aradı zannettim konuşamadık die çok üzüldüm aksam aradı içim rahatladı evden arayan o değilmiş
Benimkide amasyada canim.nagish Allahtan seninki de Amasyada konuşamadığımda senden alıyorum haberleri tabi aynı şeyleri yapıolarsa
:)) benimkide sabır aşkım ne kaldı şurda az kladı biticek saçlarım uzamış çıkcam karşına dio istersen kazıt gel aşkım dedim bende vay arkadaş ne saçmış yaa:))
anladım keske basta alsaymıs orda en onemlı sey ayak tam numarası alan kısıler hep aynı durumdaymıs,askım gıtmeden herkes ona dıodu 2 numara buyuk al dıye oda oyle yapmıs,herkesınkı yara oldu ben cokr ahatım dıyo..bıde unıformasınıda buyuk almıs sıcakta rahatsız olmamak ıcın..malum ızmır sıcagıı..
konustugunuza sevindim canim. Uyku en iyi ilac bizim icin.
sağol canım o sesini duyuyorum brde ses tonu iii ise içim çok rahat oluyo inşllah usta birliğindede rahat arar
cıdden sacla ne alakası var anlamadım,her halını sevmezmısınızkı boyle dıyolar anlamadım..sonucta orda o kdr gun gorme sansınız var bı sac ıcın gıtmemk normal gelmedı kızlar..bence sız gıdın yınede madem sansınız var emınım cok mutlu olcaklardır
bende uyuyorum bgn 2 kere ev tlfnu caldı kapandı aşkım aradı zannettim konuşamadık die çok üzüldüm aksam aradı içim rahatladı evden arayan o değilmiş
konustugunuza sevindim canim. Uyku en iyi ilac bizim icin.
sağol canım o sesini duyuyorum brde ses tonu iii ise içim çok rahat oluyo inşllah usta birliğindede rahat arar
Usta birliginde daha rahat arar canim. Belki cep telefonu bile sokabilir iceri.
Benimkide amasyada canim.
Usta birliginde daha rahat arar canim. Belki cep telefonu bile sokabilir iceri.
YOK EŞİMDE TLFN KASRTI VAR ARIYO FATURA EV TLFNUNA GELCEK CEP TLFNU GTRMESİNDEN YANA DEİLİM ZTN GTRMZ YANİ VAKTİ OLSUN YETER
cıdden sacla ne alakası var anlamadım,her halını sevmezmısınızkı boyle dıyolar anlamadım..sonucta orda o kdr gun gorme sansınız var bı sac ıcın gıtmemk normal gelmedı kızlar..bence sız gıdın yınede madem sansınız var emınım cok mutlu olcaklardır
aşKIMI COOKKKKKKKKKKKKKK ÖZLEDİMMMMMMMM HALA YOKLUĞUNA ALIŞAMADIM ÇOK ZOR GELİOOOOOOOOO
bende ozledimm canim. Disimizi sikicaz yapcak bisey yok. Insallah bu ilk ve son ayriligimiz olur.
canım benimkinin sacla alakası yok ya döndüğünde uzamış görcem die sevini ama ben zaten gidemiyorum MALESEF NEYAZIK Kİ .....
anladım canım o zaman sende zıyaretıne gıdersın canm daha zaman var nede olsa uzulme..bunları hepımız yasıcaz yerı gelıp uzulup aglıcaz..ama sonunda hepımız kavusucaz bunu dusunelım..
haklısın ama çok zorlanıyorum
nagish Allahtan seninki de Amasyada konuşamadığımda senden alıyorum haberleri tabi aynı şeyleri yapıolarsa
Herkese iyi sahurlar canlar bi gün daha karalandı takvimdenHergün böle çarçabuk geçip akıp gitsin ama sadece onlar dönünceye kadara sonra istediği kadar yavaşlayabilir zaman :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?