Canım çok üzüldüm ama bak geç falan teslim olmasın bi yerde okumuştum her 1 gün için 7 gün askerlik uzuyormuş(( Peki tubacım herkes mi aynı durumda yani evci izni tüm askerlerimize yokmu ???
yaa kızlar benimki de ankaradan bileciğe gidicek 3 saat falan yol ama normalde
cuma ankaradan çıkıp pazar 2 de teslim olcaktı ama 1 gün izin aldım dedi
cuma dan p.tesiye kadar bursada olcak ailesinin yanında
p.tesi 2 de teslim olcak sizin niye yol izinleri o kadar az
yada bizim niye fazlaa
Sevgilimin izni yok..
Acemi ve usta birliği aynı yer, dağıtım olmadığı için izin verilmiyormuş..
Kaç ay göremicem, benim de onun yanına gitme durumum yok..
Tek ümidimiz izne gelmeseydi, geçen gün öğrendim ki o da suya düşmüş.. =(
Sevgilimin izni yok..
Acemi ve usta birliği aynı yer, dağıtım olmadığı için izin verilmiyormuş..
Kaç ay göremicem, benim de onun yanına gitme durumum yok..
Tek ümidimiz izne gelmeseydi, geçen gün öğrendim ki o da suya düşmüş.. =(
normal bi zamanda gelir izne cnm sıkma canını kısa dönem dimi?
Canım ya benimkinin acemi ve ustası aynı yer şu güne kadar hep evci izni var diye konuştuk. Bugün daha askerimlede konuşamadığım için kafam allak bullak oldu(( Enişteminde aynı şekilde acemi ve usta birliği aynı yerdeydi ama iki gün evci izni verildi ve kimden duyduysam hep yemin töreninden sonra evci izni varki zaten askerimlede hep o şekilde konuştuk bugünde daha aramadı kafam iiicene karıştı (( Bugünmü duyurulmuş evci izni olmayacağı ( Herkes buna odaklı planlarını yaptı kimi yer ayırt etti kimi kalcakları yerin parasını bile verdi (( Bu ne ya durdular durdular sonuna gelince böle iş mi çıkardılar (( Offf benimkide arasada bir öğrensem. Umarım heryerde böle değildir :26::26::26:
kendimi o kadar bitkin yorgun sıkkın ve vazgeçmiş hissediyorum ki anlatamammmmmmmm............... şu askerlik ya 4 aya insin yada ben artık dayanamıcam
kendimi o kadar bitkin yorgun sıkkın ve vazgeçmiş hissediyorum ki anlatamammmmmmmm............... şu askerlik ya 4 aya insin yada ben artık dayanamıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?