341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

Canım çok üzüldüm ama bak geç falan teslim olmasın bi yerde okumuştum her 1 gün için 7 gün askerlik uzuyormuş (( Peki tubacım herkes mi aynı durumda yani evci izni tüm askerlerimize yokmu ???

risk almıcaz artık cnm napalım ewet bende şimdi okudum öle de olabiliyomuş ( bence heryere yoktur sadece uzun dönemle kısa dönem olarak ayrılır diye düşünüyorum yoksa yere göre olsa haksızlık olur.. (

yaa kızlar benimki de ankaradan bileciğe gidicek 3 saat falan yol ama normalde
cuma ankaradan çıkıp pazar 2 de teslim olcaktı ama 1 gün izin aldım dedi
cuma dan p.tesiye kadar bursada olcak ailesinin yanında
p.tesi 2 de teslim olcak sizin niye yol izinleri o kadar az
yada bizim niye fazlaa

Sevgilimin izni yok..
Acemi ve usta birliği aynı yer, dağıtım olmadığı için izin verilmiyormuş..
Kaç ay göremicem, benim de onun yanına gitme durumum yok..
Tek ümidimiz izne gelmeseydi, geçen gün öğrendim ki o da suya düşmüş.. =(

o yol izinleri km ile oluyo ama bizimkide 4 saat we 1 gün wermişler seninkine de 1 gün wermiş olmaları lazım örn. cumartesi çıkıp pazara teslim olması lazım 1günde izin aldı diosn p.tesi oda normal yani bi eksik fazla yok izin alabldyse. alınabiliyosa bizimkide alsa yaa 1gün =(
cuma aileden biri gelip çıkarcaktı ama çıkaramıyomuş işte ( o yüzden cuma askeriye de kalabilir

normal bi zamanda gelir izne cnm sıkma canını kısa dönem dimi?

Canım ya benimkinin acemi ve ustası aynı yer şu güne kadar hep evci izni var diye konuştuk. Bugün daha askerimlede konuşamadığım için kafam allak bullak oldu (( Enişteminde aynı şekilde acemi ve usta birliği aynı yerdeydi ama iki gün evci izni verildi ve kimden duyduysam hep yemin töreninden sonra evci izni varki zaten askerimlede hep o şekilde konuştuk bugünde daha aramadı kafam iiicene karıştı (( Bugünmü duyurulmuş evci izni olmayacağı ( Herkes buna odaklı planlarını yaptı kimi yer ayırt etti kimi kalcakları yerin parasını bile verdi (( Bu ne ya durdular durdular sonuna gelince böle iş mi çıkardılar (( Offf benimkide arasada bir öğrensem. Umarım heryerde böle değildir :26::26::26:

Ankara Mamak'ta sevgilim..
30 Ağustos için gösteriler varmış, onlara hazırlık yapıyorlarmış..
O da 30 Ağustos nedeni ile gelemiyormuş..
Her yerde herkeste öyle mi bilmiyorum ki..

kızçeler siz de ne yardan ne serden heeeee hem izin kullansın hem erken gelsn dıyosunuz.... zaten komutanlar gıcıkmış bizimkilere 2 hafta acemilik mi olur diyee belki ondan böyle ayarlanmıştr izinler... ben 1 hafta geç gelmesine razıyım hiç görememektense valla... pazar günü buluşuyoruz inşallah

E haklısın, benim yaptığım biraz öyle.. =)
Çıkmaya başladığımızda öğrenciydi zaten, Sakarya'da okudu..
Ben sürekli İzmir'de bekleyen taraf oldum,
beklemeye özlemeye alışkınım sayılır o yüzden..
Gelsin bir an önce, tek isteğim o, bir gün bile kar bana..

Allah kavuştursun sizi de..

aşkım bölüğün uzun boylularından biri çıkmış haliyle yemin törenine de katılacak ama ben yine de onu göremeyeceğim
profesyonel askerliğe geçiş olmaya başladığı için bölükte askerlik kısalacak diye konuşulmaya başlanmış, inşallah yaa

mamakta askeri olan war mı ? orda neden böle bişiy yok yaaa niye yaaa!!! (( off yaa hiç heycan falan kalmadı herşey kursağımda kaldı

kendimi o kadar bitkin yorgun sıkkın ve vazgeçmiş hissediyorum ki anlatamammmmmmmm............... şu askerlik ya 4 aya insin yada ben artık dayanamıcam

kendimi o kadar bitkin yorgun sıkkın ve vazgeçmiş hissediyorum ki anlatamammmmmmmm............... şu askerlik ya 4 aya insin yada ben artık dayanamıcam

cnm hemen vazgeçme ben nereye gideceğini öğrenene kadar hep 5 ay yapıcak diye hazırlamıştım kendimi ama şimdi 12 ay beklemek zorundayım yeter ki sağsalim gelsinler sonra hep yanımızdalar inşallah

ben de konuştum evci izni var dedi ben onu msn de kameralı görüşmeyle görebileceğim için mutluyum bi de doya doya telefonda konuşabilecegimiz için. yoksa yanına falan gidemiyorum

of moralim çok bozuk ya!
sabah aradı, telefondaydım, tam onun telini açarken tel kitlendi.
kalakaldı öyle. sonrada geri aramadı.
hala aramadı.
normalde günde 2 kez arayan adam hala tık yok. kafayı sıyırıcam ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…