Kizlar isyanlardayim.eve gidemiyorum arkadaslarim birakmiyorlar cunku konussamda konusmasamda surekli agliyorum.dayanamiyorum.herkes ayni isyanda galiba.askerlik bana cok cok cok zor geciyor..sizde kendinize iyi bakin belki ben buralarda olmam bi kac gun daha hepinizi cok seviyorum dert ortaklarim benim hepinizi opuyorum
ne yapmam gerektiğini inan şuan hiç bilmiyrm c.tesi teslim olması gerekmşmşşşşş sanki napcaksa pazar tesllm olsa bari noluyosa..bizimki pazar gderm bişiy olmaz 1 gnden adamı mahkemeye mi werirler dio ama bakalım..( ona da razıyım.doğru hayırlısı neyse o olsun askerlermz sağsağlm dönsün EN ÖNEMLİSİDE BU.....
Kizlar isyanlardayim.eve gidemiyorum arkadaslarim birakmiyorlar cunku konussamda konusmasamda surekli agliyorum.dayanamiyorum.herkes ayni isyanda galiba.askerlik bana cok cok cok zor geciyor..sizde kendinize iyi bakin belki ben buralarda olmam bi kac gun daha hepinizi cok seviyorum dert ortaklarim benim hepinizi opuyorum
kızlar bu haliniz ne toparlanın ya vatanını müdafa etmek için giden askerlerinize böylemi destek olucaksınız onlar ne zorluklar çekiyor biz burda hem su koyuveriyoruz toparlarının asker yarenleri askerleri gibi güçlüdür kuvvetlidir cesurdur bu sitede üzülmeyi yasaklıyorum artık aaaaaa gören zannedecek askerlerimize bişey oldu bizden ne kadar kötü durumda olan insanlar var dimi canlarım dünya güzellerim benim toparlayın kendinizi benimde moralim bozuk üzgünüm hiç kolay değil tabii ama ne yapalım güçlü olmak zorundayız sevdiğimiz erkekler için herşey çok güzel olucak allahın izniyle:))))))))))
haklısın canım benim halimize hep şükrederiz inş allah acılarını göstermesin
hem 2 günde görsen 1 günde görsen doyabilecekmisin hasretin dinicekmi çok az doyamazyıki hiç ancak yanımızda olunca doyucaz onlara inş.
merhaba ahsenidia canim. Askerin amaasyadaydi seninde demi? Bugun camasir yikamislar. Gozlerim yasardi.
Valla bende ayni seyi soyledim. Yap ilerde lazim olur dedim. Yarin esofmanlarla dolancaklarmis. Ayaklarimizda rahat etcek diyor.demi yaaa amele gibi olduk iyice diyoo, ben gaddarım yaa heralde valla sizler kıyamıyosunuz ben ohh dıyom öğren öğren ilerde yan gelip yatmak yok
amin canım en dayanılmazı o zaten sağlıklı olsunlar bağrımıza taş basarız biz ne yapalım gelince bol bol acısını çıkarırız onlardan merak etmeyin kızlar
o da doğru ayrılıklar hiç bitmiyo bıktım yıllardır hala alışamadım alışamam da... saol cnm bnm iyi ki burdaym yaaa sewiyorm sizleriii keşke yakın olsaydkta bizde toplanıp çene yapsaydk yüzyüze teselli bulsaydıkk
İyi geceler güzelleerr
Bavulumu hazırladım işlerimi bitirdim hazırım. Gitmeden önce buraya da bi uğrayıp size hoçkalın demek istedim.Yarın öğleden sonra yola çıkıyoruz inşallah sağ salim varırız da askerimi görürüm bi an önce
Bu aralar pek yazılanları takip edemedim ama sanki biraz moraller bozulmuş.Yok moral bozmak ama hep güçlü olcaz askerlerimizin yanlarında olup onlara destek olcaz yoksa biz de moralimizi bozarsak kim yanlarında olcak onların. Lütfen onlar için dimdik ayakta durmaya çalışalım kızlar 5 ay nedir ki bizi yıkamaz
aynen bende bıktım 5 senedir hasretiyle bekliyorum gerçekten her seferinde doyamıyorum ona farklı şehirlerdeyiz biz aslında bu forumdaki arkadaşlarla yüzyüze toplanıp görüşmek isterim yani:)) çok güzel olur şöyle hepimiz bir yerde toplansak yemek yerdik ne güzel biliyormusun benim kayseride çok yakın arkadaşım var üniveristeyi beraber okuduk evli şimdi kayseride yanına gelicem seninle görüşmeyi çok isterim geldiğimde tabii sende uygun görürsen istersen?
canım ALLAH yolunu açık etsin kazasız belasız gidip gelin inş. herşey istediğin gibi olur git askerini gör hasret gider inş. dönünce bekliyoruz izlenimleri alıcaz daha sende:))))))) bizi unutma
ahsencim ben de kayserdeym bir buluşma ayarkasak uyarım valla
aynen bende bıktım 5 senedir hasretiyle bekliyorum gerçekten her seferinde doyamıyorum ona farklı şehirlerdeyiz biz aslında bu forumdaki arkadaşlarla yüzyüze toplanıp görüşmek isterim yani:)) çok güzel olur şöyle hepimiz bir yerde toplansak yemek yerdik ne güzel biliyormusun benim kayseride çok yakın arkadaşım var üniveristeyi beraber okuduk evli şimdi kayseride yanına gelicem seninle görüşmeyi çok isterim geldiğimde tabii sende uygun görürsen istersen?
bende çok isterim cnm walla güzel olur misafirde edebilirim istersen seni bizimde aynı 5 yıl bıktım usandm walla ama seneye bu zamanları düşünmeye çalışıyrm ewlenmiş olcaz inş. işte ozaman benden rahatı olmıcak inş. bitcek artık o nereye ben oraya yapışık ikizi gibi bırakmıcam peşini bende çantam gibi heryere götrcem onu :))))) iyice başının belası olcamm
aynen bende öyle diyorum ona hele evlenelim ilk bir ay seni dışarı çıkarmıcam ee okadar sabrettim hakkım değilmi yanımda olsun hep aşkım biraz doyayım ona kayınvalideme bile söyledim evlendiğimiz zaman ilk bir ay yokuz biz :) haklısınız diyor maşallah yalnız olmadığımız için hep aileyleyiz çünkü kımıldayamıyoruz :)evet sene inş. bu vakir aşkımızla olucaz ALLAHIN izniyle yaa hayali bile çok güzel
yaaa kuzum ya benimkide yıkamıştır bugun konuşamadık kıyamam ya gerçi benimkinin yurttan deneyimi var :) ama asker kıyafetlerini yıkamak zor olur galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?