tubaaaa, ahsen bu işin ayrıntılarını konuşalım mutlaka... ahsencim ben de misafir edebilirim gerçekten yalnız yaşıyorum zaten hiç problem olmaz... ben yatıyorum artıkın zabaaaanan doktora gtcm yaa saçlarım dökülüyooooiyi geceler herkeşeeeeee......
tubaaaa, ahsen bu işin ayrıntılarını konuşalım mutlaka... ahsencim ben de misafir edebilirim gerçekten yalnız yaşıyorum zaten hiç problem olmaz... ben yatıyorum artıkın zabaaaanan doktora gtcm yaa saçlarım dökülüyooooiyi geceler herkeşeeeeee......
ben warya dün gece sahurdan sonra 1 saat uyuyamadım yaa seneye bu zamanları düşünmekten düğün hazırlıkları falan hayali bayağı bi uzun sürüyo unutturuyo herşeyi ama iyi geliyo moral bozukken...:86:
Kizlarr uzulmeyinn. Askerlerimiz ev isi ogrenip gelicekler. Bu arada amasya ekibinddkileri yerlerde coj surundurmuyorlarmis kene yapismasin diye. Yerdeki otlari copleri topluyorlarmis. Ayy yazikk. İyice sefil oldular.
aynen gelinliğimi hayal ediyorum düğünü aşkımla tutacağımız evi yaşayacağımız hayatı :) beni alıppppppp götürüyor:)
aynı şeyleeeeer :)))) kucağına alıp götürürken pantolonu arkadan cart diye yırtılıyo orda kopuyorum ben falan
:)))))) hiç güleceğim yoktu tuba ya bir alemsin :))))) yok ya askerde gördüğü okadar zorluktan sonra seni rahatlıkla taşır kucağında
Kizlarr uzulmeyinn. Askerlerimiz ev isi ogrenip gelicekler. Bu arada amasya ekibinddkileri yerlerde coj surundurmuyorlarmis kene yapismasin diye. Yerdeki otlari copleri topluyorlarmis. Ayy yazikk. İyice sefil oldular.
güldürdü mü :)) işte buna sewndm benmde kafam dağıldı burda yazdıkça , dimi ama yaaa(( biz zaten iyice zayıflıyoz çöpe döncez rüzgar bile esse uçurur kalmış onlar taşıyamıcak
yaayazık benimki sıcaktan neferet eder sıcağın altında ölüyodur kesin
evet canım ya ya varya ders çalışıcam çalışamıyorum konsantre sıfır bir yandan iş bakıyorum bir yandan onun hasreti bir sürü şey işte bu arada senin müstakbel nişanlın öğretmenmi
ciddimisin tuğçecim kıyamam ben ya ben üzilmiyim diye bana anlatmıyor bunları hiç kayınvalideme telefon açtım o anlattı çektiği sıkıntıları bugünde yürümüşler baya çok karardım diyo bizimkisi beyaz tenlidir simsiyah bişey oldum diyor:) inş. beni beğenirsin diyor:)
Benimkide zayiflamis. Yarin esofman ve spor ayakkabilarla rahat ederler canim. Egitimleri de bitti sayilirmis artik. Olsun hersekilde begeniriz biz onlari kenelenselerde bitlenselerde zencide olsalar severiz.
yok cnm elektrk elektronik mühendisi senin ki ? onlar gelene kadar bizden bişiy olmaz leyla oldum iyice(
bana müsade kızlar yarın görüşmek üzere askerinizle güzel rüyalar iyi uykular
bana müsade kızlar yarın görüşmek üzere askerinizle güzel rüyalar iyi uykular
ozaman baya zorlanıyordur gerçi amasya çok sıcak değilmiş ama öğlen sıcağı ne kadar desende etkiliyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?