341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

nagish sen kayserili misin??:)

buarada ben de gidemedim ama yolda geliyor inşallah 2 saat sonra beraberiz ben işten cıktıktan sonra

Benim sevdiceğimde yolda, haftasonu beraberiz..Telde konuştuk, sesi kısılmış, sanki başka biriyle konuşuyorum..Bi de resimlerini göndermiş..Ah kıyamam ben ona, bitmiş, tükenmiş..

nagish (( sevdicegimle 2 saattir telde konustum askım diyo herkesn esi sevgilisi nisanlısı gelmişti senin yokulugunu öyle aradım ki diyo of ya kıyamam ben ona keske bizde gidebilseydik...

bnmki de aynısnını söyledi ama tek başıma otelde kalmama da razı olmadıgı için gidemedm napalım... sağ salim bitirip gelsinler de ben başka bişe istemiym yaaa....

kızlaaaaar napıosunuz nasılsınız nasıl geçti yemin töreni maceranız amasyalılar naptınız güzelmiydi

amasya ekibiiiiii nerdesinizzzzz, anlatın yahuu tören nasıldııı???????????????

kızlaaaaar napıosunuz nasılsınız nasıl geçti yemin töreni maceranız amasyalılar naptınız güzelmiydi

Canlarim geldim. Amasyadayim hala. Yarin donuyorum kismetse. Askeromi yolcu ettim. Yemin toreni 10 da basladi. 8,30 ta beklemeye basladik. Yer yoktu. Hep ayaktaydik. Sicakta zor oldu ama askerlerimiz icin deger. Duygusaldi cokk. Ortam guzeldii. 1 saat surdu. Yeminlerini ettiler. Hepsi bitbitine benzemis. Kararmis hepsi. Taniyamadim ben askerimi. O gormus beni hep ama ben gorenedim. Amaaskeriye gayey guzell. Yesillikler arasonda. İyi bi acemilik yaptilar. İnsallah usta birliklerindede bu kadar sansli olurlar. Askim yollarda simdi. 6 saat kadar beraber oldum. Gorunce yolcu etmesi cok zor oluyor.

selam kızlar size birşey soracağım 341. dönemin yemin töreni bugündü sanırım, ustalığa teslim ne zaman?

yedek subayların 2 hafta izni var.kısa dönem erlerin aileleri gelip evci çıkartırsa 2 gün yani pazar gün öğleden sonraya kadar izinleri var.bunun haricinde evci çıkamayanların yol izinleri de mesafeye göre 1 veya 2 gün,dün direkt yola çıktılar yani

çok öksüz kalmış başlığımız...

ben bursaya gittim geldim kuzular

gördüm sevdiceğimi

çook zor ayrıldım ama

salı günü teslim olcakmış 1gün izin istemiş 2 gün vermişler

öyle işte kuzular...

sizden de güzel haberler bekliyorum öpüyorum hepinizi

Kimsecikler yokk. Herkes sevdicegiyle gorusuyor herhalde. Ben de dondum amasyadan. Askerimde bugun usta birligine teslim oldu.

benim erkek arkadaşım 1 hafta burda 12 ay yaptığı için sanırım bugün görüştük yanmış yavrum ya kulakları bile çok fena yanmış kıyamam

Kizlar bende biraz once ugurladim usta birligine askerimi.ayrilmak cook zor oldu hatta basa dondum diyebilirim.aksama kadar uyumak istiyorum.halini gorunce de uzuldum.ayaklari mahvolmustu.kilosu falan iyiydi onunda havasi degisti zaten yanima gelince.bu 4 ay nasil gececek bilmiyorum.herkesi Allahh kavustursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…